Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 影音館

主題工具 顯示模式
舊 11-13-11, 11:26 AM   #1
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
PIONEER SE-DRS3000C

扒文扒了幾日, 最終決定買呢SET野俾PS3用(屋企有B唔玩得AMP......), 但有個問題想問問. 睇到有D朋友話如果有WIFI, 無線室內電話同KEYBOARD MOUSE 個D會干擾得好利害下? 究竟係唔係真係咁嚴重? 另買水貨的話配乜火牛會好D? THX A LOT!!

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-11, 11:01 PM   #2
chunmanx
God of Gamer
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
引用:
作者: jackybat09 查看文章
扒文扒了幾日, 最終決定買呢SET野俾PS3用(屋企有B唔玩得AMP......), 但有個問題想問問. 睇到有D朋友話如果有WIFI, 無線室內電話同KEYBOARD MOUSE 個D會干擾得好利害下? 究竟係唔係真係咁嚴重? 另買水貨的話配乜火牛會好D? THX A LOT!!
聽以前d post講好似真係會有d干擾
火牛冇乜所謂
w數唔大

我自己老估可能好快會有新型號(因為依家冇hdmi輸入)
有冇諗過平平地買住sony果個先
又連埋mic可以方便網戰呢?

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-14-11, 12:30 AM   #3
jackybat09
Insane Gamer
一擊必殺

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: chunmanx 查看文章
聽以前d post講好似真係會有d干擾
火牛冇乜所謂
w數唔大

我自己老估可能好快會有新型號(因為依家冇hdmi輸入)
有冇諗過平平地買住sony果個先
又連埋mic可以方便網戰呢?
都諗過,不過知道5 .1唔support blu-ray就

個仔啱啱出世, 真係無乜時間打機, 我隻白騎封印中.......
jackybat09 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 10:17 PM   #4
玄武
Game Master
無品牌至上!

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDcharlesiumHK
XBox Live GamertagCharles%20IUM
搭單一問,有冇人用過 ATH-DWL5500?
玄武 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
PIONEER, SE-DIR800C II, 耳機 Kenji少 影音館 0 01-30-06 05:16 PM
PIONEER Built-in Dolby Digital with Headphone : SE-XB1 Kenji少 影音館 27 12-06-05 06:17 PM
=急=Pioneer se-cl30 apache 影音館 11 04-26-05 12:40 PM
PIONEER, SE-CL30, 密閉型耳機 Kenji少 影音館 6 06-10-03 10:08 AM

現在的時間是 09:02 AM

手機版 | APP版