Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-12-10, 12:03 AM   #26
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 二伍 查看文章
你下次摸下床下底先啦
可能佢本身就o係床底應該叫佢小心俾人摸到

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-10, 12:39 AM   #27
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
可能佢本身就o係床底應該叫佢小心俾人摸到
摸到乜野

舊 10-12-10, 09:46 AM   #28
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
摸到乜野
一支筆掛
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-10, 10:53 AM   #29
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
R姐咁清楚D細節, 係咪晚晚起人地床下底度偷聽
個TOPIC又俾你騎劫左, 你好開心啦
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-10, 10:55 AM   #30
綾小路雷太

引用:
作者: Ringo 查看文章
其實Ringo姐,有冇近況更新?

舊 10-12-10, 11:11 AM   #31
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
其實Ringo姐,有冇近況更新?
近況嘛
佢咪仲係俾個男既纏住
而+我朋友避又避唔到
離開澳洲又無乜可能
舊 10-12-10, 11:12 AM   #32
二伍

報警得唔得
舊 10-12-10, 12:00 PM   #33
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
你同歌絲個頭像係咪同一系列?
你地成日做埋同一樣野,點睇都覺得你兩人關係唔簡單

舊 10-12-10, 04:13 PM   #34
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你同歌絲個頭像係咪同一系列?
你地成日做埋同一樣野,點睇都覺得你兩人關係唔簡單
世事都被你看透了
舊 10-12-10, 04:45 PM   #35
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
冇理由唔關cosmos事的
讚好

可能真係唔關歌絲˙暮斯事,
而係關個名發音係"cosmos"既人既事吧

2個人都都咁鍾意un身un勢, 真係好冤氣ar //

引用:
一支筆掛
是敢的! 可能有隻大笨象公仔呢a

此篇文章於 10-12-10 04:49 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-12-10, 06:05 PM   #36
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

引用:
報警得唔得
咁我有建議佢報警既..
但當事人又唔多情願咁做

我擔心個男既遲早會綁左我朋友去密室監禁
舊 10-12-10, 06:41 PM   #37
二伍

引用:
咁我有建議佢報警既..
但當事人又唔多情願咁做

失蹤左時再報警
舊 10-12-10, 06:59 PM   #38
綾小路雷太

引用:
失蹤左時再報警
難道你覺得佢係o個個時候真係可以報到?

舊 10-12-10, 07:15 PM   #39
二伍

引用:
難道你覺得佢係o個個時候真係可以報到?
我意是搵唔到佢個時,就去報警
舊 10-12-10, 07:29 PM   #40
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
世事都被你看透了
你轉頭像把鬼,一陣歌絲咪又轉為同你同一系列

舊 10-12-10, 08:32 PM   #41
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
我同 ringo 真係無乜關係, 討論返個主題丫唔該.

雖然唔知 ringo 個 fd 邊個, 不過愈聽愈奇情 lor
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 09:00 AM   #42
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
咁我有建議佢報警既..
但當事人又唔多情願咁做

密室監禁 X
禁室培育 O

你算把啦
真係咁關心你個朋友仔, 報警啦
o係度dry 吹沒用的
我地咩野都幫唔到你

此篇文章於 10-13-10 09:02 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 09:11 AM   #43
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
我同 ringo 真係無乜關係, 討論返個主題丫唔該.

雖然唔知 ringo 個 fd 邊個, 不過愈聽愈奇情 lor
無乜關係=/=冇關係

即係有關係啦

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 01:49 PM   #44
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
唔知點解有時見兩位o係度有意無意咁耍花槍真係煩煩地

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-13-10, 03:12 PM   #45
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
pls delete "煩地"

舊 10-13-10, 03:14 PM   #46
綾小路雷太

引用:
都話人地冇關係咯,咩耍花槍呀

Ringo姐:講真,不如將呢件事講俾幾個相熟朋友知,等大家有個照應都好

歌絲:其實講咁耐,你有乜計仔俾到樓主者?我都想學下野架話說

引用:
作者: Seppie 查看文章

密室監禁 X
禁室培育 O

培育 X
培慾 O

證明妳行得影碟舖少

舊 10-13-10, 03:21 PM   #47
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
都話人地冇關係咯,咩耍花槍呀

Ringo姐:講真,不如將呢件事講俾幾個相熟朋友知,等大家有個照應都好

歌絲:其實講咁耐,你有乜計仔俾到樓主者?我都想學下野架話說

培育 X
培慾 O

證明妳行得影碟舖少
唔通你認為我會係成日睇? 我邊會係你果班 ()

舊 10-13-10, 04:15 PM   #48
綾小路雷太

引用:
作者: Seppie 查看文章
唔通你認為我會係成日睇? 我邊會係你果班 ()
你果班 X
M督個班 O

講夠班我地兩兄妹邊夠M督黎

舊 10-13-10, 04:20 PM   #49
marcotang123
Junior Member

註冊日期: Sep 2010
佢條仔全日都係度做愛!!E個人一定係想同個女做牙冇想過要拍拖
marcotang123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-10, 04:50 PM   #50
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
我係識佢, 都話左無關係 lor

我另外有女友架啦, 不過最近散左之嘛