Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 08-26-07, 02:55 PM   #1
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
Post 啟示錄中的海獸是....?!

令人驚異的預言—在它未發生之前必須看清﹗ YouTube Videos Google Videos 被遺忘的誡命 YouTube Videos Google Videos 聖經預言揭露:識別啟示錄十三章的第一隻獸!(New) YouTube Videos Google Videos
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 03:53 PM   #2
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
邪教控制世界
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 04:55 PM   #3
Ringo
Game Master
港 女 唔 易 做

註冊日期: Sep 2002
睇唔明
Ringo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-07, 08:21 PM   #4
nelson888
Banned

引用:
作者: Ringo 查看文章
睇唔明
海,眾水,即是多人的意思,獸即是國家,
淫=不正當
婦=教會
七頭=七山之國,羅馬
十角,十個王
舊 08-26-07, 10:15 PM   #5
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
唔掂,其實佢同宗教狂熱d人無分別,分別只係支持同反對
聖經其實係一本好厚既書
要用某d事/物去迎合本書既情節其實唔難

雖然我都唔鐘意關於耶穌既宗教
但d片有少少「欲加之罪....」

舊 08-27-07, 02:39 AM   #6
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
計數果度計錯既...a

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-07, 02:34 PM   #7
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
This reminds me of...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-07, 11:05 PM   #8
豆腐
God of Gamer
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
引用:
作者: Oruma 查看文章
計數果度計錯既...a
我都睇到
C=100
D=500

舊 08-30-07, 02:28 PM   #9
nelson888
Banned

666係要入硬羅馬天主教會數!
舊 09-01-07, 02:25 PM   #10
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
我都聽過外國好多人都爭論個隻獸係邊個
普遍除左認為係天主教外, 另一個就係歐盟
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-07, 02:37 PM   #11
nelson888
Banned

引用:
作者: edman27 查看文章
我都聽過外國好多人都爭論個隻獸係邊個
普遍除左認為係天主教外, 另一個就係歐盟
有人話係蘇聯,而地獸就係美國。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:18 PM

手機版 | APP版