Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後
手提遊戲機討論版>Super Mario 3D Land (美日版熱賣中)
cknjoshua 11:26 PM 11-02-11
作者: W!LL:
慢記代理, 有機會無分紙, 有club a/c用家請注意
但有行貨既咩?.?

btw~果個光神話其實要點先DL到??

作者: irismong:
我琴日睇 (定前日呢?) 係5千幾YEN, 比定價平貴100YEN
你同幾時比呢?
日本今日出荷...果價回落同有浮動都正常
對比之前5千yen以上真係平左

不過聽日出街如果見到個價再有回落可能會入手
enishi 11:32 PM 11-02-11
作者: cknjoshua:
但有行貨既咩?.?

btw~果個光神話其實要點先DL到??
扮行貨既水貨

首先要有日本 Club Nintendo account
之後出年 1 月 15 日前登記 2 隻 3DS games 既分紙就得
http://club.nintendo.jp/chotto_mario/index.html

換 game 個 code 會o係 12 月 19 日開始發放
W!LL 11:42 PM 11-02-11
作者: enishi:
為左光神話 3D Classic, 唯有聽日買左先啦......
是但作個地址落去開個a/c入兩隻game分已經可以免費DL到隻3D光神話
就算重覆分紙我都想要
enishi 11:59 PM 11-02-11
是但作個地址落去開個a/c入兩隻game分已經可以免費DL到隻3D光神話
就算重覆分紙我都想要
我有 account, 只係手上所有分紙因為換 Excitebot 已經用哂
keawett 12:00 AM 11-03-11
想問黑色箱型物體係出現係大版圖選關時,定係在版內玩時的?
忍者 12:20 AM 11-03-11
作者: keawett:
想問黑色箱型物體係出現係大版圖選關時,定係在版內玩時的?
大版圖選關
ShanTou 12:24 AM 11-03-11
全星爆機了~超短....

不過~有Special關,進入隧道由World 1 開始到World 8 ,jump起可以change to 地藏mode~

***P.S.唔知每各位師兄有無留意到每次過關搖張相會有effect呢***
cknjoshua 12:30 AM 11-03-11
作者: enishi:
扮行貨既水貨

首先要有日本 Club Nintendo account
之後出年 1 月 15 日前登記 2 隻 3DS games 既分紙就得
http://club.nintendo.jp/chotto_mario/index.html

換 game 個 code 會o係 12 月 19 日開始發放
O 兩隻姐...已經夠

而家係差5隻game 抽多3次獎

就算重覆分紙我都想要
重覆??

用左都可以再用??
陳永仁 12:35 AM 11-03-11
我都覺得每關內容比較小,不過都算玩得開心,當佢貴精不貴多啦,救命大作趕起貨既正常表現!
katoru 12:36 AM 11-03-11
O 兩隻姐...已經夠

而家係差5隻game 抽多3次獎

重覆??

用左都可以再用??
唔同account就用得
cknjoshua 12:46 AM 11-03-11
作者: katoru:
唔同account就用得
咁....咁果d應募咪好易-_-"

& d 分咪好易儲= = (if 識人,,,,or好似e家咁forum交流下)

話時話...隻game咁快爆...有冇其他features
如果唔係咪好多2手?_?
zeven7 01:18 AM 11-03-11
咁....咁果d應募咪好易-_-"

& d 分咪好易儲= = (if 識人,,,,or好似e家咁forum交流下)

話時話...隻game咁快爆...有冇其他features
如果唔係咪好多2手?_?
真係好快...
不過最少無nds隻咁悶...
3到尾就好多了~
ShanTou 01:37 AM 11-03-11
可以用Luigi了~
zeven7 02:54 AM 11-03-11
玩左兩個鐘...少少評價...給未入貨o既師兄參考...

彈:
1: 遊戲內容好少...2個鐘已經WORLD7了...而且每關亦好短...亦完全唔覺有分支路線...
2: 比NDS更差o既係連地圖都懶做了...每個WORLD更無咩特別主題可言...
3: GAME內容大部份都係返炒...無咩突破...例如D變裝...貍貓...龜衫(由鎚仔變成回力標)...唯一新o既直昇機頭都要懶到就咁一個紙皮箱就算...設計都懶...令願佢抄返WII套裝重好...
4: 刷身...根本為刷而刷...刷人拎ITEM...有需要嗎? 刷人拎1UP? 呢集D錢多到點都死唔哂...
5: 中間有D關要用星星開(學N64), 不過唔玩又完全無問題又可以繼續去...真無謂...

讚:
1: 只限老鬼, 雖然都只係返炒...但見返多年無見o既飛空艇係有少少開心, 其他返炒亦炒得幾好, 例如城堡打假龜魔~
2: 好多視點, 令平凡變得無咁平凡, 出得返個GAME TITLE主題o既"3D"

總括唔係老鬼情意結的話...個人黎講係唔多合格的...就算380都比多...
大家都係等2手更好呢...9成大把人放...

感覺最起馬都送D MULTI-PLAY MINI GAME啊...而家買完轉頭玩完...轉頭放得...~.~

老任又一次令我失望...
knob 03:17 AM 11-03-11
作者: zeven7:

彈:
1: 遊戲內容好少...2個鐘已經WORLD7了...而且每關亦好短...亦完全唔覺有分支路線...
2: 比NDS更差o既係連地圖都懶做了...每個WORLD更無咩特別主題可言...
3: GAME內容大部份都係返炒...無咩突破...例如D變裝...貍貓...龜衫(由鎚仔變成回力標)...唯一新o既直昇機頭都要懶到就咁一個紙皮箱就算...設計都懶...令願佢抄返WII套裝重好...
4: 刷身...根本為刷而刷...刷人拎ITEM...有需要嗎? 刷人拎1UP? 呢集D錢多到點都死唔哂...
5: 中間有D關要用星星開(學N64), 不過唔玩又完全無問題又可以繼續去...真無謂...

讚:
1: 只限老鬼, 雖然都只係返炒...但見返多年無見o既飛空艇係有少少開心, 其他返炒亦炒得幾好, 例如城堡打假龜魔~
2: 好多視點, 令平凡變得無咁平凡, 出得返個GAME TITLE主題o既"3D"

總括唔係老鬼情意結的話...個人黎講係唔多合格的...就算380都比多...

感覺最起馬都送D MULTI-PLAY MINI GAME啊...而家買完轉頭玩完...轉頭放得...~.~

師兄有冇考慮而家就放?
另外所謂既隱藏關卡多嗎?
knob 03:19 AM 11-03-11
就算重覆分紙我都想要
請問點開日本 Club Nintendo account ?
個地址係要點作法?
hin0404 03:33 AM 11-03-11
作者: zeven7:

彈:

讚:

係喎..DS個隻都有小遊戲同聯機玩下
今次3DS呢隻內容真係唔夠豐富
可能真係趕住救命出得比較急
1515 08:32 AM 11-03-11
離題一問, 大家話兩張分紙可下載光神話
咁我之前買既SF 4. , DOA 得唔得?
tylau 09:38 AM 11-03-11
每關真係太短喇. 等於之前既MARIO長度一半都唔知有冇. 成日都:"下? 咁快就打大佬?" 每個WORLD既關數又少左, 真係唔怕等二手
irismong 09:40 AM 11-03-11
作者: 1515:
離題一問, 大家話兩張分紙可下載光神話
咁我之前買既SF 4. , DOA 得唔得?
你之前未入咪得囉
zeven7 09:40 AM 11-03-11
作者: knob:
師兄有冇考慮而家就放?
另外所謂既隱藏關卡多嗎?

會放但都起馬玩埋先
玩埋一兩晚重有3xx我一定放!
ShanTou 09:43 AM 11-03-11

赤武神 10:11 AM 11-03-11
訪談題過la~進入sp 關既world1,先至係hardcord同classic 3d mario既開始
唔好以為爆機就玩完
knob 11:05 AM 11-03-11
作者: 赤武神:
訪談題過la~進入sp 關既world1,先至係hardcord同classic 3d mario既開始
唔好以為爆機就玩完
SP關既WORLD1係咩意思?隱藏關?有咩唔同?
marconsp 11:06 AM 11-03-11
請各巴打報下今日入大貨後的價位:)
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  ... 最後

返回主題版面