Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-04-04, 12:01 PM   #101
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 小白
對皇馬果場
因為費高用左三期EXAM開角球 XDDDDDDDDDDD
出完未 出極都好似仲有 睇到唔知 幾比幾就冇追
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:02 PM   #102
松田悟志
God of Gamer
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
作者: 天使之國
出完未 出極都好似仲有 睇到唔知 幾比幾就冇追
完左la..........巴塞win

舊 06-04-04, 12:05 PM   #103
天使之國
Banned
^0^

引用:
作者: 松田悟志
完左la..........巴塞win
大家互入幾多
舊 06-04-04, 12:07 PM   #104
松田悟志
隼龍

PSN  IDFaiz82
XBox Live Gamertagfaiz82
引用:
大家互入幾多
6:5.................

舊 06-04-04, 12:09 PM   #105
天使之國
Banned
^0^

引用:
原來我睇到佢地完左 仲諗住十幾比十幾tim
road to2002 單行出完未 同埋正式畫完未
世青編@@ 瑞典 d人幾鬼勁 殺人射球 利雲
舊 06-04-04, 12:10 PM   #106
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
係法高!!!!!
講起呢d翻譯,法高係費高,李華爾係李華度,查斯古係查斯古特,全都一睇就知
但有d又翻譯得好差,例如現實中的雲達沙,古華特,杜林,佢地係足球小將入面個名係我想像唔到的

舊 06-04-04, 12:11 PM   #107
小白
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
志偉3助攻3入球
人地就個人入5球
小白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 12:13 PM   #108
天使之國
Banned
^0^

引用:
志偉3助攻3入球
人地就個人入5球
個球王一人入5粒 志偉入3助3 都係想凸出佢唔單止攻得嘛~
火野龍馬@@招絕招 破壞力算唔算第一 人到飛
舊 06-04-04, 12:40 PM   #109
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
中學決賽南葛對東邦
兩條友用絕招互射 (衝力>猛虎>衝力)

歐洲法國對日本/西德對日本
法國o個場踢到十二碼 , 好睇
西德o個場純粹睇史奈達表演

世青中國對日本
肖俊光龍都射到出黎 , 但志偉射出鳳凰
夠跨~
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:29 PM   #110
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
南葛 vs 武藏 小學篇雨中的準決賽, 三杉命
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:38 PM   #111
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
小學...明和對富良野(唔記得係唔係尼個名~總之係松山果隊啦~)

之後就係日本對瑞典

日本對墨西哥都幾好~

舊 06-04-04, 01:41 PM   #112
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 龍寶寶
講起呢d翻譯,法高係費高,李華爾係李華度,查斯古係查斯古特,全都一睇就知
但有d又翻譯得好差,例如現實中的雲達沙,古華特,杜林,佢地係足球小將入面個名係我想像唔到的
其實係日文都唔係用原名(我指班球猩嘅日本正式譯名),因為關乎版權問題,所以只可以用假名喎(by 高橋)......

舊 06-04-04, 01:49 PM   #113
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
原來我睇到佢地完左 仲諗住十幾比十幾tim
road to2002 單行出完未 同埋正式畫完未
世青編@@ 瑞典 d人幾鬼勁 殺人射球 利雲
單行本當然未la
係埋要多2期~~

2002完左好耐la
高橋要準備2006

舊 06-04-04, 01:53 PM   #114
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

最好睇果場應該係中學決賽~~
志偉傷成咁都唔死得

小志強咁都win唔到佢,埋下左志偉不敗的伏線

舊 06-04-04, 04:39 PM   #115
MASAYA

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 0229
中學決賽南葛對東邦
兩條友用絕招互射 (衝力>猛虎>衝力)

歐洲法國對日本/西德對日本
法國o個場踢到十二碼 , 好睇
西德o個場純粹睇史奈達表演

世青中國對日本
肖俊光龍都射到出黎 , 但志偉射出鳳凰
夠跨~
繼神獸後,未來將會射出奧丁,宙斯等神祇
更未來會有太陽,宇宙,黑洞等地球外既自然界力量

3) 傳媒說好便拜,說差便踩
MASAYA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 04:49 PM   #116
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
史奈達.......
根本就係皇帝來...

成本足小最鐘意就係佢...超型.....

高橋本足小
最好睇的就係其他國家D人物.....個個都好有特色.....

去到Road to 前年.....明顯冇左呢樣野.....

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 11:09 AM   #117
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
志偉3助攻3入球
人地就個人入5球
佢唔係有球助攻比賴爾咩

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 11:12 AM   #118
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
衝力射球VS猛虎射球…

舊 06-05-04, 02:58 PM   #119
whitebase

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: Leong
南葛 vs 武藏 小學篇雨中的準決賽, 三杉命

最型係三杉雨中企定定係到, 全世界都以為佢死左.

另外佢對東邦都好睇, 係若島津手上入兩球, 之後對阿根廷後備上場也很精彩, 不過都世青篇就廢哂,可憐

舊 06-05-04, 03:04 PM   #120
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: whitebase
最型係三杉雨中企定定係到, 全世界都以為佢死左.

另外佢對東邦都好睇, 係若島津手上入兩球, 之後對阿根廷後備上場也很精彩, 不過都世青篇就廢哂,可憐
係世青話晒佢都入個一球ga~~
仲要係志偉都唔用ge衝力射球

舊 06-05-04, 03:05 PM   #121
Kaga

其實...點解足少成個歐洲都講過, 係冇人黎自英格蘭, 亦都冇主角去英格蘭踢波?

re-topic:
我鍾意睇志偉對辛坦拿 (聖保羅對唔記得邊隊), 成場波直頭係二人表現 show
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 03:17 PM   #122
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
作者: Kaga
其實...點解足少成個歐洲都講過, 係冇人黎自英格蘭, 亦都冇主角去英格蘭踢波?

re-topic:
我鍾意睇志偉對辛坦拿 (聖保羅對唔記得邊隊), 成場波直頭係二人表現 show
好似係高橋唔鍾意英格蘭~~
佢至愛巴塞,so志偉入左巴塞

冇人黎自英格蘭<---唔係呀瑞典有個人係o係英格蘭搵食的~~

舊 06-05-04, 03:32 PM   #123
Kaga

引用:
作者: saiSAIsai

冇人黎自英格蘭<---唔係呀瑞典有個人係o係英格蘭搵食的~~
really? 真係唔知 tim
瑞典我淨係記得利雲一個
Kaga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 03:37 PM   #124
ben_fung924
Ultimate Gamer
人生如戲..

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDbenfung924
引用:
瑞典我淨係記得利雲一個
-布連-是也
大大隻o個個

ben_fung924 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-04, 03:39 PM   #125
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

引用:
瑞典我淨係記得利雲一個
佢4條友
好似分別去英,法,德,意~~
話學習同偷人d技術返去~~

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
鄭秀文~ La La La (CD+VCD) 第一版, 第二版: 已推出(合併topic" Sammi LaLaLa(正常版),未滿18歲唔買得!?" ) JACKY Neo Music UNIVERSE 25 04-21-04 12:03 AM
S.I.C. 討論區 死 (四)...就完la...新開始就到la... 愚零鬥武多 收藏品討論版 1007 03-31-04 09:07 PM
Sha la la la la 應該屬那類型咩歌?? macross7ra Neo Entertainment TREND 1 02-29-04 05:58 PM
點解呢個玩具site無la la唔work既?? Henry409 收藏品討論版 1 05-17-03 07:18 AM

現在的時間是 06:50 PM

手機版 | APP版