Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-18-06, 11:25 PM   #151
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: LPSLPSLPS
自己的機?
你有無睇嫁
敵人新機來嫁
早兩集已經出過

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-06, 12:25 AM   #152
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
我剛剛先一次過睇完14,15....

所以之前唔知....

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-06, 12:27 AM   #153
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
我剛剛先一次過睇完14,15....

所以之前唔知....
隻野響13集尾出的

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 07-19-06, 12:47 AM   #154
LPSLPSLPS

禁我無咩留意個樣law....

我只係太過為守和悲傷姐...

講真我重個故事多過戰鬥和機體...

唯君瞭我心。
舊 07-19-06, 11:12 AM   #155
月之民 ̄▽ ̄
God of Gamer
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
似乎次回守和返來喇

點解其他兩件好似要覺醒又覺醒唔晒咁...

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-06, 11:20 AM   #156
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
似乎次回守和返來喇

點解其他兩件好似要覺醒又覺醒唔晒咁...
但reset之後就乜記憶都無晒
所以電腦要定期update hardware

舊 07-19-06, 02:07 PM   #157
qsztsur5
Junior Member

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagqsztsur
連老師都差d覺醒埋
qsztsur5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-06, 08:51 PM   #158
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: com1010hkjp
FULL VER 勁正
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 03:38 PM   #159
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
守和復活
但只限ZEGAPAIN 內

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 04:28 PM   #160
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
等到la.......16字幕

舊 07-26-06, 05:47 PM   #161
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
游水果度好悲傷

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 05:50 PM   #162
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDRaymond9542
引用:
作者: ZONDAS
游水果度好悲傷
同感
我想知守和有無得好返
D世界蛇好屈機
24463929 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 05:53 PM   #163
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: ZONDAS
游水果度好悲傷
部機最後在雪地中,京 和 守和個段重傷感\/

此篇文章於 07-27-06 03:02 AM 被 com1010hkjp 編輯。
com1010hkjp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 06:34 PM   #164
LPSLPSLPS

又係感動到有d想喊!!

唯君瞭我心。
舊 07-26-06, 11:15 PM   #165

引用:
又係感動到有d想喊!!
呢套野既世界觀比22世紀殺人網絡更加慘
舊 07-27-06, 02:39 AM   #166
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
成16話終於睇到人名漢字
結果字幕組又要改 (我覺得兩姊妹之前既名好d.... )

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 11:12 AM   #167
qsztsur5

註冊日期: Nov 2004
XBox Live Gamertagqsztsur
引用:
作者: 月之民 ̄▽ ̄
成16話終於睇到人名漢字
結果字幕組又要改 (我覺得兩姊妹之前既名好d.... )
字幕組果句註譯勁無奈
qsztsur5 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-06, 11:29 AM   #168
Kinexecute
得到力量…創造世界…

最後個ending唔知係good ending 定會係bad ending呢
Kinexecute 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-06, 02:08 AM   #169
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
好悲........
那本日記恐怕也是用作將來回復記憶之用吧......

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-28-06, 05:26 PM   #170
aegis999

註冊日期: Jul 2006
bad ending 幾率唔低啊........................
aegis999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-06, 04:49 PM   #171
lbiceman
Game Master

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 24463929
呢套野既世界觀比22世紀殺人網絡更加慘
我都覺得係
知到真相後,人生不段循環,不愉快的事無休止地發生
怪不得前生既男主角要留底本野,可能想叫後世既自己想辨法停止這循環。
結局預計係大戰後zegapain被毀,了子真正死去,男主角要求退出戰隊並洗去記憶回去舞濱市生活。
lbiceman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-06, 04:28 PM   #172
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

17字幕出左

舊 07-31-06, 04:33 PM   #173
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
17字幕出左
因為網絡問題
比你搶先一步出post

舊 07-31-06, 07:03 PM   #174
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

一集傷心過一集

舊 07-31-06, 07:05 PM   #175

引用:
一集傷心過一集
唔多明而家守和既情況係點....
淨係知而家修復左....
但係又話情感仲留係部機械人度...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB360]Zegapain NOT預定12月7日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 10 11-07-06 09:09 PM
[XB360]Zegapain XOR圖片,7月27日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 30 08-23-06 12:31 PM
Zegapain Hayami 日本動漫畫討論版 0 12-11-05 11:23 AM

現在的時間是 01:55 AM

手機版 | APP版