Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後
電視遊戲討論版>Nintendo Switch 情報區 Vol 1
stephen1980 04:09 PM 01-13-17
睇返,兩個joy stick出街係唔係用主機電?或自己電?禁叉電可唔可以用主機來差?
1515 04:12 PM 01-13-17
行貨跟美版價,貴過日版
遊戲冇自家薩達爾、1.2 switch,呢樣諗唔明

若果行貨NS只對應香港 e-shop
咁似乎買日版較好。
強化人間ですの~★ 04:13 PM 01-13-17
作者: stephen1980:
睇返,兩個joy stick出街係唔係用主機電?或自己電?禁叉電可唔可以用主機來差?
係只可以用主機來差,跟機果個柄只係一舊膠。
想係同主機分離既情況下邊玩邊差請買呢個周邊
Joy-Con充電グリップ

希望小売価格:2,480円+税 発売日:2017年3月3日(金)
付属品:USB充電ケーブル
「Joy-Con(L)」と「Joy-Con(R)」を取り付けて、グリップ型のコントローラーとして使用できます。
本体セットに付属している「Joy-Conグリップ」とは異なり、付属のUSB充電ケーブルを使ってプレイ中に「Joy-Con」の充電もできるので、バッテリー切れの心配がありません。
JanSeiji 04:13 PM 01-13-17
最擔心係個online store分區問題
如果港行機跟日store就perfect了
但參照港行3ds...唔樂觀...
URA 04:23 PM 01-13-17
作者: 1515:
行貨跟美版價,貴過日版

咁似乎買日版較好。
有zelda同1.2 switch,果個list只係寫第3方

任天堂開發團隊和合作企業伙伴全體正開發集結各種多獨特規格和任天堂在過往數十年培育的娛樂互動構思,從而體現Nintendo Switch優點的遊戲軟體。
例如其中一款是全世界各位粉絲滿心期待發售的『ゼルダの伝説ブレス オブ ザワイルド』將與Nintendo Switch同步發售、
『1 – 2 – Switch』一方面是電視遊戲,也是一款以看對方雙眼來取代看電視、活用Joy-Con多彩多姿的表現來對戰的全新遊戲感覺
。敝公司十分期待此軟體能和Nintendo Switch成為派對常客。

關於合作企業伙伴的開發軟體,任天堂(香港)有限公司將預定發售以下5款軟體。
ooldmann30 04:24 PM 01-13-17
作者: 阿聰:
搵轉送公司吧! GOOGLE一下就發現有唔少。
P.S. 叫我「阿聰」得啦!
阿聰,睇上網睇好多間都是唔寄香港(因有電池),有咩好介紹
貓太部 04:25 PM 01-13-17
作者: 1515:
行貨跟美版價,貴過日版

咁似乎買日版較好。
行貨有zelda同另一任天堂game,
買任天堂機冇任天堂game賣,作死咩....@@
大情大性武大帝 04:26 PM 01-13-17
作者: david:
Nintendo Switch Accessories
又來「零空」玩賽車?
wsx360 04:27 PM 01-13-17
作者: JanSeiji:
如果參照港行3ds
咁NS應該要完全鎖區先岩
Shinjyo 04:34 PM 01-13-17
落左訂買美版。等三月三日

Sent from my iPhone using Gaforum
JanSeiji 04:36 PM 01-13-17
作者: wsx360:
如果參照港行3ds
咁NS應該要完全鎖區先岩
如果係PS/ Xbox果個玩法又真係正呀!!
貓太部 04:38 PM 01-13-17
其實首發係咁上下,
以前最多加多隻F-ZERO或者水上電單車,而家就1+2乜乜,
而mario變咗zelda,雖然zelda唔適合做打頭陣game,(但zelda對我個人來講就勁到核爆)
唔係你想點,任天堂自家叫得出名嘅差不多隻隻都係精英game,
就算起哂貨都冇可能黐埋一齊出.......
ooldmann30 04:40 PM 01-13-17
作者: Shinjyo:
落左訂買美版。等三月三日

Sent from my iPhone using Gaforum
師兄,那兒有得訂
阿悶. 04:48 PM 01-13-17
作者: JanSeiji:
部機得32gb, 行SD card 又慢到喊, 個store就算有野賣都冇位download la, 肯定都係玩實體版多, 今時今日xbox ps 都1/2gb, 都唔係太夠用.
阿聰 04:51 PM 01-13-17
作者: ooldmann30:
阿聰,睇上網睇好多間都是唔寄香港(因有電池),有咩好介紹
「買AND運」可以從日本轉送遊戲主機返香港。
wsx360 04:52 PM 01-13-17
作者: 阿悶.:
部機得32gb, 行SD card 又慢到喊, 個store就算有野賣都冇位download la, 肯定都係玩實體版多, 今時今日xbox ps 都1/2gb, 都唔係太夠用.
你肯定佢D實體版卡帶可以快過SD card?
david 04:55 PM 01-13-17
作者: 大情大性武大帝:
又來「零空」玩賽車?
原本以為佢真係會好似佢之前O係TIME個訪問會摒棄WII同WIIU O既舊路,點知又係吹水。

其實兩手渣住個手提機部份去扭擰就可以啦,即係好似手機咁之嘛,但咁就會賣少好多散件,CAP水力大減,同老任一向要硬件賺大錢O既宗旨背道而馳。
阿聰 04:57 PM 01-13-17
作者: 大情大性武大帝:
又來「零空」玩賽車?
有PRO掣可用嘛!唔係強制你「零空」玩賽車架!
赤武神 05:02 PM 01-13-17
我覺得反而係任天堂把以往主機既優點集大成再加強化!

我覺得比較有趣係個HD震動,呢個真係要玩上手feel下係咩黎
fantasy俊仔 05:03 PM 01-13-17
確定有XB2已經shut up and take my money, 雖然人設唔係好慣,但質素保證
信長 05:05 PM 01-13-17
如果日機有英/中UI 就最好,online acc 跟日區無問題,少買無所謂, 玩到實體美版已好好了
ゆり 05:07 PM 01-13-17
21開訂你咁快訂到?
Shinjyo 05:09 PM 01-13-17
森林開始接訂

ゆり 05:15 PM 01-13-17
居然美亞偷跑先咁好笑
野良猫 05:22 PM 01-13-17
作者: fantasy俊仔:
確定有XB2已經shut up and take my money, 雖然人設唔係好慣,但質素保證
男嘅長褲內側開洞,咩玩法
標籤:Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25 65 115  ... 最後

返回主題版面