Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105 505  ... 最後
手機平板遊戲討論版>「スーパーロボット大戦X-Ω」討論區。サービス終了しました
HI_Ricky 11:44 PM 10-05-15
唉抽D咁既野

fami~yan 12:15 AM 10-06-15
刷得好脫力..
heyman774 12:28 AM 10-06-15
E隻機戰有冇強運咁樣的開箱隊長技
天子 12:47 AM 10-06-15
一抽三一 可以開局!
Eking 01:13 AM 10-06-15
作者: 亍 ◣:
冇root得唔得??
唔明, 唔係unstall?強制停止?
之後rename左點?
11281984 01:33 AM 10-06-15
事前登録冇信~~~係咪未發www
麥魚仔 01:41 AM 10-06-15
中sr lockon,不過係咁彈app,玩毛
Arcanist 01:43 AM 10-06-15
Exia另外o個隻SSR咩黎?
麥魚仔 01:46 AM 10-06-15
作者: 11281984:
事前登録冇信~~~係咪未發www
未見事前。
11281984 01:47 AM 10-06-15
作者: 麥魚仔:
未見事前。
thank you
小嘉 02:39 AM 10-06-15
10連中1SSR 2SR
kev00269270 04:14 AM 10-06-15
有機體LIST嗎....
看來要刷首抽慢慢刷了
heyman774 04:34 AM 10-06-15
同CC一樣, 曜日QUEST報酬每星期RESET
暫時睇最少都打左最易果版開4箱先
yeah yeah 09:05 AM 10-06-15
前後10抽全R...
SEGA真係去邊咩game都係咁垃圾...
ZeroChow 09:11 AM 10-06-15
刷到頹, 未開始已經想棄.

加埋應過50次
yeah yeah 09:12 AM 10-06-15
作者: ZeroChow:
刷到頹, 未開始已經想棄.

加埋應過50次
我決定再刷一次....
留下石....
反正一定會有GGG/初號機SSR出黎...
等下無妨
貓太部 09:29 AM 10-06-15
之前好期待,因為有熟悉嘅機械人加上cc玩法,冇得輸,
但尋晩一試玩,好似好低b咁,
唔流暢,畫面又麻麻,特別效果又差,介面又唔吸引,
玩法同cc好似,但各方表現都差得遠~
yeah yeah 09:32 AM 10-06-15
作者: 貓太部:
3D公仔真心好樣衰....
okabe 09:45 AM 10-06-15
作者: 貓太部:
唔流暢,畫面又麻麻,特別效果又差
好多GAME開頭都係咁,CC當年既介面要一段時間先執得好D
佢前排出果隻Chaos Dragon咪仲差
其實有玩開SEGA同笨大既手機GAME都知佢地咩水準
不過最唔明係點解無配音?無配音先係最大敗北

隻GAME可以玩落去再睇睇,但都好難出手課
oogami 09:53 AM 10-06-15
中左機獸(R)... 唉...
貓太部 09:53 AM 10-06-15
作者: okabe:
唔流暢,畫面又麻麻,特別效果又差
好多GAME開頭都係咁,CC當年既介面要一段時間先執得好D
佢前排出果隻Chaos Dragon咪仲差
其實有玩開SEGA同笨大既手機GAME都知佢地咩水準
不過最唔明係點解無配音?無配音先係最大敗北

隻GAME可以玩落去再睇睇,但都好難出手課
我覺得根本性有問題,要改得好我諗要大改,接近重做,
格數少,打撃感差,操作又唔靈活~
有cc型,但冇實~
>>>>>劉伯<<<<< 09:55 AM 10-06-15
冇語音
只可HEA玩
不可課金

冇FEEL呀
oogami 09:57 AM 10-06-15
竟然有隻R既波士... XD
oogami 09:59 AM 10-06-15
買隻真機戰算吧...
Kaiser 10:14 AM 10-06-15
佢操作真的不是一般的容易
好易掃錯 X(
成個感覺好似想打陣地戰咁
但目前我覺得行得快的機體比較有著數...
標籤:スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 15 55 105 505  ... 最後

返回主題版面