Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後
電視遊戲討論版>PlayStation 4 情報總合 02 → ?
nami_tamaki999 02:51 PM 11-07-13
作者: 卡柏:
絕對唔係硬食得好緊要,有良心喇
硬食係指HxV 同街外鋪啫...Sony自己無要人硬食什麼...當然背後就唔知咁多了...
普通人一個 02:52 PM 11-07-13
作者: 卡柏:
絕對唔係硬食得好緊要,有良心喇
不過都係唔訂住,根本冇時間打機,手提機都還可以
直頭無硬食啦,跟一隻game好合理
tylau 02:52 PM 11-07-13
如果不幸SONY ONLINE訂唔到. 轉戰各藍店?
AhTin 02:52 PM 11-07-13
首賣會勁多野送,不過要抽 10年PLUS, PSVITA TV
nami_tamaki999 02:53 PM 11-07-13
作者: URA:
配件價錢

from PCM facebook

配件我覺得真係貴,個Stand都$200元...有金係裏面??
DC 97 02:53 PM 11-07-13
可以狗衝~不過唔知比唔比我衝
pet3 02:53 PM 11-07-13
作者: 草薙さん:
佢個預訂期咁長 應該都預左接好多單
否則佢直接寫聽日開始預訂就得
唔駛寫幾時完
現在寫幾時完 ?

我只要貨就得

貴果差價100元
你自己美服買完運黎都唔得止啦
wachtso 02:53 PM 11-07-13
跟game套裝廷長多一年保養,有D興趣
tylau 02:53 PM 11-07-13
唔駛寫幾時完
係就大家HAPPY啦
陸奧 貴志 02:53 PM 11-07-13
即係焗買killzone set…睇怕都最快賣哂呢set
pet3 02:54 PM 11-07-13
作者: tylau:
如果不幸SONY ONLINE訂唔到. 轉戰各藍店?
仲藍店?

去hmv啦
URA 02:54 PM 11-07-13
12/17零晨係銅鑼灣有首賣會,限量100名
送30個10年PS Plus

tylau 02:54 PM 11-07-13
作者: nami_tamaki999:
配件我覺得真係貴,個Stand都$200元...有金係裏面??
APPLE咪又係咁
tylau 02:56 PM 11-07-13
作者: pet3:
仲藍店?

去hmv啦
佢唔係淨係寫明天開始PS PLATINUM STORE同ONLINE STORE先有嗎?

HXV... 又神秘禮物
nami_tamaki999 02:56 PM 11-07-13
APPLE咪又係咁
但係個DOCK好似都有差電同Audio Out 呀...?
wachtso 02:56 PM 11-07-13
APPLE咪又係咁
等山寨 haha
シェンムー 02:57 PM 11-07-13
個首賣會好屈機
pet3 02:57 PM 11-07-13
作者: URA:
12/17零晨係銅鑼灣有首賣會,限量100名
送30個10年PS Plus

這些機會不是我們的......

我有機就得
0口0 <反正我不是港服
tylau 02:57 PM 11-07-13
作者: nami_tamaki999:
但係個DOCK好似都有差電同Audio Out 呀...?
SMART COVER個價咪仲過份 放粒磁石
普通人一個 02:58 PM 11-07-13
唔駛寫幾時完
但佢點都有quota,我覺得網上訂,頭30分鐘已經無晒,之後partner shop應該都係一日無晒
pet3 02:58 PM 11-07-13
佢唔係淨係寫明天開始PS PLATINUM STORE同ONLINE STORE先有嗎?

HXV... 又神秘禮物
藍店有份咩 ?
HI_Ricky 02:58 PM 11-07-13
首賣會是抽的吧
普通人一個 03:00 PM 11-07-13
作者: wachtso:
跟game套裝廷長多一年保養,有D興趣
定係佢得跟game set賣,之後再買多隻game就多一年保,唔係指跟機個隻
tylau 03:00 PM 11-07-13
作者: pet3:
藍店有份咩 ?

係咪解藍店?
nami_tamaki999 03:01 PM 11-07-13
SMART COVER個價咪仲過份 放粒磁石
哩個真

好想知預訂內容.....聽日仲要返工呀頂!
標籤:PlayStation 4, 綜合情報
第一 ... 30 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 50 90 140  ... 最後

返回主題版面