Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
凍檸茶 04:45 PM 09-12-14
細金64 , 十月到貨都OK, 都係自己用啫
由手機版發出
Dangerous-boy 05:21 PM 09-12-14
作者: 凍檸茶:
細金64 , 十月到貨都OK, 都係自己用啫
由手機版發出
自己貪心!因為大機像數高D,所以想轉用大機試試
pet3 05:32 PM 09-12-14
佢會即整定點嫁,
我舊電而家好快冇電,成日彈APP
用WHATAPP要BOOT機先可以聽到MSG
由手機版發出
最後5的電是成部換?
神龍 01:22 PM 09-14-14
大家被cut咗單未
X&Y 11:17 AM 09-15-14
fortress 10點半登記到,
但連自己fortress fb都放假link,正人渣
hap3afrien 10:23 AM 09-16-14
Genius Bar點先book到嫁, 想整機但三間都無位
X&Y 11:46 AM 09-16-14
作者: hap3afrien:
Genius Bar點先book到嫁, 想整機但三間都無位
揀week day中午至下午個類時間walk in IFC/希慎(唔好去又一城)
我上次等左十分鐘就可以了.
ZlWS 01:44 AM 09-17-14
前置相機 120 萬像素,女女表示用的話換B2/C3好過
X&Y 05:08 PM 09-17-14
csl 64plus銀同16plus銀已分配,應該係19號出機
怪盜小G 12:12 AM 09-18-14
用左新ios後課金無左usd自動轉hkd

有無巴打知點搞
Terrier 01:27 AM 09-18-14
作者: 怪盜小G:
用左新ios後課金無左usd自動轉hkd

有無巴打知點搞
唔係跟你個apple id acc地區架咩
NexTony 05:02 AM 09-18-14
想JUMPSHIP....W

我有玩開PAD / SummonBoard / Onepiece

Playstore我完全乜都唔洗做就可以用信用卡課金
我聽人講IOS課金要換account先食到海外卡

有冇人知應該點做?

怪盜小G 08:00 AM 09-18-14
作者: Terrier:
唔係跟你個apple id acc地區架咩
佢以前會俾個HKD價我睇先打PW
川上双葉 11:13 AM 09-18-14
作者: NexTony:
想JUMPSHIP....W

我有玩開PAD / SummonBoard / Onepiece

Playstore我完全乜都唔洗做就可以用信用卡課金
我聽人講IOS課金要換account先食到海外卡

有冇人知應該點做?

我玩pad
只要開日本apple id dl左pad先
要課金既時候轉返地區做香港填香港卡就可以課金
要update既時候轉返地區做日本就可以updateb
now_loading 10:47 AM 09-19-14
朋友同事 兩部6灰已收貨.
酸..
神龍 11:50 AM 09-19-14
2部金64轉頭到
凍檸茶 11:57 AM 09-19-14
http://www.groupon.hk/deals/_shoppin...on&d=deal-page

呢條係咪OFFICAL?
咁平既?
由手機版發出
DC 97 02:28 PM 09-19-14
作者: now_loading:
朋友同事 兩部6灰已收貨.
酸..
12號4點前訂?
pet3 03:07 PM 09-19-14
作者: DC 97:
12號4點前訂?
11點已拿貨
當日3點幾訂

但找不到位按2部
所以得一部細金色16

訂的時候有寫預計1星期出貨

朋友比左9200我
不死身的出木杉 05:56 PM 09-19-14
http://blog.livedoor.jp/dqnplus/archives/1810428.html

今天日本iPhone6開賣→中國人大排隊→日本Apple祭出「沒日本手機信箱不能排隊」
→中國人大退散→中國人把錢拿給街友當人頭排隊→日本街友捲款潛逃。
ayato 07:16 PM 09-19-14
作者: 不死身的出木杉:
http://blog.livedoor.jp/dqnplus/archives/1810428.html

今天日本iPhone6開賣→中國人大排隊→日本Apple祭出「沒日本手機信箱不能排隊」
→中國人大退散→中國人把錢拿給街友當人頭排隊→日本街友捲款潛逃。
日本街友gj

另想問下aus版iphone 同港版有無分別?
神龍 07:25 PM 09-19-14
再有2部64黑出貨
半人馬-RigiL- 09:24 PM 09-23-14
終於restore 返去7.1.2. 用得返4G personal hotpot
爽神 02:31 PM 09-24-14
iphone5用家升上ios8
最唔滿意係個safari,仲可以廢到一個乜地步?
以前開十幾個分頁都識得同我hold ram
而家開唔夠幾頁已經成日要reload
有時網絡load唔到,直頭成版同我空咗
之後都唔知自己開過乜,以前真係未試過

仲有quote字copy好多網都錯晒位
以前double click兩下就已經好準確qoute到成段
好懷疑佢出8.0.1 fix唔fix到呢啲位
八仙果 05:26 PM 09-24-14
作者: 爽神:
iphone5用家升上ios8
最唔滿意係個safari,仲可以廢到一個乜地步?
以前開十幾個分頁都識得同我hold ram
而家開唔夠幾頁已經成日要reload
有時網絡load唔到,直頭成版同我空咗
之後都唔知自己開過乜,以前真係未試過

仲有quote字copy好多網都錯晒位
以前double click兩下就已經好準確qoute到成段
好懷疑佢出8.0.1 fix唔fix到呢啲位
我都係 iPhone5,
我最唔滿意都係 Safari。

http://www.groupon.hk/deals/_shoppin...on&d=deal-page

呢條係咪OFFICAL?
咁平既?
由手機版發出
1. Groupon?前車可鑑:
http://www.hkepc.com/forum/viewthrea...age%3D1&page=1

2. 照計 apple 唔會畀佢賣低過官方價,前提係 Groupon 是授權零售商的話
第一 ... 16 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 36  ... 最後

返回主題版面