Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
fortel 08:22 PM 07-06-15
作者: Squall-Lucifer:
GT能拿出來的不就只有超西4嗎
仲有首OP
小嘉 08:33 PM 07-06-15
作者: psidef:
金菲利應該係歐布之前o既事啦.
神對神阿包未出世
金菲利阿包出世無耐
歐布時候阿包已經4歲

我只係分析到咁
HI_Ricky 08:40 PM 07-06-15
大家其實唔洗咁介意GT, F 個接點
因為龍珠本來就有唔同平行時空
風之將 09:00 PM 07-06-15
界王神同大界王神又有返耳環,有bugs?a
宇智波佐助 09:22 PM 07-06-15
super 最終boss 即係 打返 神
神vs神 個end
Kain 09:50 PM 07-06-15
作者: 風之將:
界王神同大界王神又有返耳環,有bugs?a
無人話過無存貨
鈴蘭 09:56 PM 07-06-15
其實第一集咁樣幾好丫
以前龍珠動畫版D原創故事都係咁既節奏 都好多好出名既回數 例如魔童同悟空學渣車果D

皆口裕子是天使 又再度被證實了
♀宮野真守♀ 12:11 AM 07-07-15
哇!!睇左咁多年龍珠,悟空終於肯返次工啦
HON HON 02:03 PM 07-07-15
作者: ♀宮野真守♀:
我覺得佢似打自己工多D...

打蛇都唔可以叫弱化, 悟天渣架鬆泥車跌落去都自救唔到實在太離譜...HAHA
次期Cekehe 02:53 PM 07-07-15
作者: HON HON:
我覺得佢似打自己工多D...

打蛇都唔可以叫弱化, 悟天渣架鬆泥車跌落去都自救唔到實在太離譜...HAHA
悟天唔係唔識自救,只係無需要自救,
就算佢連人帶車趺落山,爆炸完之後應該可以笑笑口行返出來。
所以悟空都唔係想救悟天,佢只係想救返部車......
money 09:41 PM 07-07-15
ドラゴンボール

3「夢の続きはどこだ?超サイヤ人ゴッドを探せ!

4「目指せドラゴンボール!ピラフ一味の大作戦!」

5「界王星の決戦!悟空VS破壊神ビルス」
Dangerous-boy 10:59 PM 07-07-15
作者: 鈴蘭:
其實第一集咁樣幾好丫
以前龍珠動畫版D原創故事都係咁既節奏 都好多好出名既回數 例如魔童同悟空學渣車果D
隔了咁多年,悟完終於考到車牌了!

作者: ♀宮野真守♀:
記得以前都有靠耕田維生
money 12:06 AM 07-08-15
第2話 約束のリゾートへ!べジータが家族旅行!?(7/12)
脚本:キング・リュウ 演出:三上雅人 絵コンテ:志田直俊 作画監督:石川修

第3話 夢の続きはどこだ!?超サイヤ人ゴッドを探せ!(7/19)
脚本:吉高寿男 演出:佐藤雅教 絵コンテ:佐藤雅教 作画監督:八島善孝

7/26 休止

第4話 目指せドラゴンボール!ピラフ一味の大作戦!(8/2)
脚本:小山真 演出:中村亮太 絵コンテ:八島善孝 作画監督:苫政三

第5話 界王星の決戦!悟空VS破壊神ビルス(8/9)
拉辛斯基 11:13 AM 07-08-15
日常完 就GOD咁快出黎
J+1 11:18 AM 07-08-15
作者: Dangerous-boy:

記得以前都有靠耕田維生
當年特訓比龜仙人當免費勞力?
由手機版發出
Rance 11:29 AM 07-08-15
自己拎個鋤頭應該快過架車又可以修練...
小嘉 11:37 AM 07-08-15
當年佢地鋤頭都唔拎,用手翻泥
Dangerous-boy 05:01 PM 07-08-15
作者: J+1:
當年特訓比龜仙人當免費勞力?
由手機版發出
印象中Z時期、悟飯細個時,當和平嗰陣,動畫悟空有耕田種菜
小草 11:33 PM 07-08-15
印象中Z時期、悟飯細個時,當和平嗰陣,動畫悟空有耕田種菜
我一直以為係莊子養佢地一家
莎月美希 11:44 PM 07-08-15
作者: 小草:
我一直以為係莊子養佢地一家
我記得牛魔王好有錢架喎,有成坐城堡架,點解家下咁窮架???
psidef 11:55 PM 07-08-15
作者: 莎月美希:
個女婿咁食法......
鈴蘭 01:30 AM 07-09-15
隔了咁多年,悟完終於考到車牌了!

記得以前都有靠耕田維生
呢類重機係唔駛牌的 連學生都渣得
Dangerous-boy 01:33 AM 07-09-15
超第一集不是說了因火災差不多燒哂尐財寶,所以現在咁窮了
HIM 01:46 AM 07-09-15
座城堡悟空結婚之前燒左嚕!
Dangerous-boy 01:35 AM 07-12-15
現在在J2重看冥界超激戰,原來我已忘記了在這套戲中,悟飯不用變超西就可秒殺菲利
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 27 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 47 87  ... 最後

返回主題版面