Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後
日本動漫畫討論版>佐島勤「魔法科高校の劣等生」総合THREAD
FREDDY@o@ 09:48 PM 05-08-14
作者: ouki:
的確係社工

後面出埋都唔知有冇5個老師(我睇到雙7)

社工動畫改到好肥....明明小說同漫畫都畫得OK.....好似動畫禁GE樣....正副業都唔覺得她會找到食
肥婆份兼職唔需要賣樣
money 04:18 AM 05-11-14

mikemike 08:02 AM 05-11-14
一個二個都中二全開
細路翔 11:00 AM 05-11-14
作者: mikemike:
一個二個都中二全開
好明顯係思覺失調,唔關中二事
Gallardo 11:16 AM 05-11-14
擊敗恐怖份子之後都係交俾警察, 唔通張佢地殺晒?
細路翔 11:25 AM 05-11-14
不要問只要信

老實正常邏輯黎講真係一間特殊教育機構擠滿晒天才兒童,大家天賦差別唔大既時候,
教育方針一定係要佢地了解團隊合作既重要性而唔係單純實力至上主義或者比班學生去處理恐怖分子(笑)

作者睇佢文筆表現同d網路留言就令人覺得佢係讀書時肯定係唔識睇人眉頭眼額講野得罪人
然後出社會(實際唔知佢有無)後仲係覺得自己永遠正確果類人

永遠覺得人地唔同佢合作係人地問題
mikemike 11:38 AM 05-11-14
連我呢位無乜所謂嘅動畫垃圾桶都頂唔順,呢套大作嘅劇情都算極品。
亍 ◣ 11:51 AM 05-11-14
原來一個性無能o既神不會去插旗原來係咁唔好睇
細路翔 11:56 AM 05-11-14
我覺得動畫本身製作完全ok,但原作本身先天就係殘廢水準所以無計

同吉野弘幸一樣
casio 12:09 PM 05-11-14
作者: mikemike:
連我呢位無乜所謂嘅動畫垃圾桶都頂唔順,呢套大作嘅劇情都算極品。
其實我覺得劇情都算係咁,不過最頂唔順係兩兄妹明明已經立於人類頂點都仲要成日「懶」不幸
leungky1 12:18 PM 05-11-14
作者: 細路翔:
我覺得動畫本身製作完全ok,但原作本身先天就係殘廢水準所以無計

同吉野弘幸一樣
吉野玩設定唔嚴謹同發癲嘅野時可以好好~

呢位就......佢出到套無咩設定嘅野先算
mikemike 12:41 PM 05-11-14
作者: 細路翔:

同吉野弘幸一樣
吉野弘幸無超展開才唔好睇
ouki 12:47 PM 05-11-14
其實覺得套野禁垃圾味唔好睇LO。。。仲有咩好講

入學好似公認係唔好睇。。。各章最下位的一章
ouki 02:23 PM 05-11-14
作者: Gallardo:
擊敗恐怖份子之後都係交俾警察, 唔通張佢地殺晒?
最後....都係交俾警察...上帝只係入去操作情報....修改資料...再加上十文字家的家權所以解決

以故事設定達也的性格他絕對會入去殺光對面....
Gallardo 02:55 PM 05-11-14
作者: ouki:
最後....都係交俾警察...上帝只係入去操作情報....修改資料...再加上十文字家的家權所以解決

以故事設定達也的性格他絕對會入去殺光對面....
.......
本來只係覺得擊敗恐怖份子, 壬生就唔駛被起訴, 呢個講法有矛盾.....
ouki 03:02 PM 05-11-14
作者: Gallardo:
.......
本來只係覺得擊敗恐怖份子, 壬生就唔駛被起訴, 呢個講法有矛盾.....
認該禁講....殺光對面再情報操作.....令壬生由事件的重要成員變為事件的2打6
尼路 04:37 PM 05-11-14
其實可唔可根據商品說明條例告佢貨不對辦………
Asurada 09:09 PM 05-11-14
作者: 尼路:
其實可唔可根據商品說明條例告佢貨不對辦………
呢套除佐主角全世界都係劣等生,所以無問題
尼路 09:38 PM 05-11-14
作者: Asurada:
呢套除佐主角全世界都係劣等生,所以無問題
啊,用這角度觀感當堂fit曬
GN00508771 10:31 PM 05-11-14
上帝......................OTL
銀色流星 10:50 PM 05-11-14
上帝無雙幾好睇,

無咩不滿, 講完
小忍~~ 11:50 PM 05-11-14
作者: 尼路:
啊,用這角度觀感當堂fit曬
原來個書名係咁解
KENSNAKE 01:44 AM 05-12-14
果然係中二病的劣等生.

因為攪亂左個妹生活?!

因為鍾意既人被恐怖份子影響左劍術?!

仲有班人人去你又去唔知為乜去賭命就去剷上恐怖份子據點掃場?!

成班人行動理由都痴線.
Kewellma 05:13 AM 05-12-14
我比較在意op臨尾果件朱雀? 乜朱雀黎左魔劣客串咩? 幾時倒有得睇?XD
FREDDY@o@ 05:14 AM 05-12-14
作者: KENSNAKE:
仲有班人人去你又去唔知為乜去賭命就去剷上恐怖份子據點掃場?!

成班人行動理由都痴線.
除左艾莉卡同里奧, 其他人都知為乜要去掃場...
艾莉卡係一個超級八婆, 最勇鬥狠+愛管閒事, 有得搞事最開心, 唔關佢事都要插隻手入去
里奧同艾莉卡差不多, 只係無咁自以為是同無咁多事
第一 ... 14 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 34  ... 最後

返回主題版面