Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 09-26-11, 01:54 AM   #1
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

註冊日期: Jun 2006
XBox Live Gamertagsuzuki_botan
初音ミクProject DIVA Arcade討論區Vol.11《11/17 Diva Ticket系統 正式上路》

現行コンテスト相關

暫無

在較大的地圖上查看香港區project diva機台地點(by jki)

想更改自己的資料可以到以下link更改
https://spreadsheets.google.com/ccc?...thkey=COC2-8QO

此篇文章於 11-17-11 12:25 AM 被 黒杉 アサギ 編輯。
黒杉 アサギ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 07:02 AM   #2
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
又新一頁了//

引用:
作者: shion_rei 查看文章
張AIME係未日本先有得買?
你請星人一餐貴飯都得

引用:
作者: 黒杉 アサギ 查看文章
點樣免 login法

http://project-diva-ac.net/divanet/m...p_page2#n04_01

免login url要手機先會出現,電腦上見唔到的.....
位置係店舗検索之下的

按左就會出一條url,bookmark左佢以後都唔會見到個login畫面(不過都會timeout..)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-26-11 07:13 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 10:23 AM   #3
alvintach
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDalvintachjp
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
又新一頁了//

你請星人一餐貴飯都得

http://project-diva-ac.net/divanet/m...p_page2#n04_01

免login url要手機先會出現,電腦上見唔到的.....
位置係店舗検索之下的

按左就會出一條url,bookmark左佢以後都唔會見到個login畫面(不過都會timeout..)
好介紹, 唔洗我次次login鳥

ChainChronicle: 海未@復帰 153,789,649
alvintach 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 11:45 AM   #4
利雲天界
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2009
做完嘢慢慢研究先

舊 09-26-11, 12:01 PM   #5
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

XBox Live Gamertagsuzuki_botan
Smart phone 用唔到喎 佢介紹話
舊 09-26-11, 02:09 PM   #6
alvintach
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDalvintachjp
引用:
Smart phone 用唔到喎 佢介紹話
firefox 用 addons 轉做電話上網, 入diva.net之後COPY條url就可以用得

ChainChronicle: 海未@復帰 153,789,649
alvintach 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 02:42 PM   #7
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

淦 有d咁既招式
舊 09-26-11, 02:46 PM   #8
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
總之令diva.net當你係用moble上

其實你可以睇下你手機broswer係唔Set左做desktop mode,試下改為mobile mode入去睇睇…
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 07:01 PM   #9
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

我唔得喎 整落手機度佢話我time out
舊 09-26-11, 07:13 PM   #10
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
今日打上級一take過
307%有金

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 07:36 PM   #11
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
今日打上級一take過
307%有金
我反而覺得一TAKE打唔到要反省下
佢SET個條件又唔高
舊 09-26-11, 07:37 PM   #12
利雲天界
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2009
引用:
佢SET個條件又唔高
你要知道有d人捉cool係無咁叻的(包括我

舊 09-26-11, 07:46 PM   #13
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
我唔得喎 整落手機度佢話我time out
你條link係唔係 project-diva-ac.net/divanet/login/simple/(30個亂數) ???
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 07:59 PM   #14
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
作者: J+1 查看文章
你條link係唔係 project-diva-ac.net/divanet/login/simple/(30個亂數) ???
YES 我用電腦開到 一用電話就time out
舊 09-26-11, 08:56 PM   #15
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: 利雲天界 查看文章
仲有專揀自己唔熟既(拖

舊 09-26-11, 09:00 PM   #16
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

原狀掣咁就支解了

引用:
YES 我用電腦開到 一用電話就time out
我逆向試用係電腦用都冇問題.....會唔會你入錯左d字....或者大細楷?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-26-11 09:07 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-26-11, 09:13 PM   #17
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
佢SET個條件又唔高
的確
仲可以選d易歌
岩岩extreme我只係識打4首

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 09:14 PM   #18
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 利雲天界 查看文章
我直頭係唔識捉

引用:
作者: 三四 查看文章
仲有專揀自己唔熟既(拖
呢度唔計你 都至少有一個係
我得兩首穩 就拎另外兩首未打過既去博

講真 只係遊戲 無咩必要將個結果睇得咁重

難度HARD全PERFECT已完成

暫時1SAFE 0SAD 0WORST/WRONG名單
已全清
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 09:34 PM   #19
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我面對課題係為求目的,不擇手段的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-26-11, 10:35 PM   #20
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
我逆向試用係電腦用都冇問題.....會唔會你入錯左d字....或者大細楷?
我copy的
舊 09-26-11, 11:19 PM   #21
weinky
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code2578 4046 6410
PSN  IDweinky
總算趕得切返嚟完成contest
冇打兩星期已經退步..
weinky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 11:20 PM   #22
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
我copy的
咁真係唔知啦..

問多句,你咩手機用咩broswer?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-26-11, 11:22 PM   #23
黒杉 アサギ
Game Master
さやかマジ天使↓

引用:
咁真係唔知啦..

問多句,你咩手機用咩broswer?
android原生
舊 09-26-11, 11:24 PM   #24
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://live.nicovideo.jp/watch/lv64823536

咁早點睇

引用:
android原生

試下用opera mobile...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 09-26-11 11:28 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 09-26-11, 11:40 PM   #25
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
你請星人一餐貴飯都得
講就凶狠
真係肯比得你同weinky
重有我令外一個儲初音精品的客

話説我樓下$3係咪算平?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
初音ミクProject DIVA Arcade討論區Vol.10 《09/14~09/26第二回COOL率contest, DIVA.NET答問卷可獲300vp》 weinky 街機心得交流討論區 1000 09-26-11 01:51 AM
[SEGA] Dreamcast 十週年紀念 (1998年11月27日 ~ 2008年11月27日) neo2046 電視遊戲討論版 237 12-02-08 11:54 PM
[TVB劇集]"滙通天下"...11/09晚09:30首播 Busconcamp Neo Entertainment TREND 34 09-17-06 09:15 PM
[ETC]11月21日~11月27日最新日本遊戲及主機銷量 neo2046 電視遊戲討論版 58 12-08-05 03:20 AM
【2002/09/27文匯報】黎明:各人有發展空間 URA Neo Music UNIVERSE 1 09-30-02 04:18 PM

現在的時間是 02:01 PM

手機版 | APP版