Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
攻略及心得交流區>機會黎啦!飛雲!スーパーロボット大戦X | PS4 PSV | 登龍劍咆哮區 (劇透請spoil)
ShinDou 02:29 PM 04-04-18
我冇行過宇宙,全地上,拎到夜un,應該淨係35話做野就得

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
Eking 02:33 PM 04-04-18
作者: ShinDou:
我冇行過宇宙,全地上,拎到夜un,應該淨係35話做野就得

巴哈個邊寫第一次宇宙線要上同埋要用亞寶打死佢.....?
ShinDou 02:37 PM 04-04-18
唔駛啦,我本身想拎托度,驚又係限路線point制所以全行地上,睇番打完35版隻英武送tacp果陣講既野應該係要馬沙殺35版大佬拎sr,保險d就乜都俾佢盡殺

斯羅 02:50 PM 04-04-18
作者: Eking:
馬沙要坐夜鶯要做好多野....宇宙線一定要行
我行晒地上線, 35馬沙只殺左隻Doven Wolf 引發左對話, 無ACE都入左
Eking 02:53 PM 04-04-18
作者: 斯羅:
我行晒地上線, 35馬沙只殺左隻Doven Wolf 引發左對話, 無ACE都入左
....咁好奇怪...我第一次爆都係地上線, 只但係只拎到HI-NU.....
pet3 03:17 PM 04-04-18
....咁好奇怪...我第一次爆都係地上線, 只但係只拎到HI-NU.....
你好-新高達 不是一定有的嗎

我阿寶一次都無用過 劇情都比佢進化

-----------------
明明鐵甲萬能俠2號設定應該比鐵甲萬能俠Z 強
但一起進化後 2號十改有時9000的兵都唔死
一號格鬥都都14000

制作人討厭他吧XD
ShinDou 03:45 PM 04-04-18
甲兒多個130氣1點2倍麻,梗係勁好多

Sar8 04:41 PM 04-04-18
最重要應該係圍阿寶果場馬沙要殺一隻ACE jer
Eking 05:41 PM 04-04-18
第一循環去到22話....好話可以再試~
hlcw99 06:41 PM 04-04-18
打得好慢,有排都未到35話

問多句,天元同魔神英雄傳係咪冇隱藏機/角色??

如果係就放心亂打

Thx
Gundam MK-2 07:06 PM 04-04-18
作者: hlcw99:
打得好慢,有排都未到35話

問多句,天元同魔神英雄傳係咪冇隱藏機/角色??

如果係就放心亂打

Thx
暫時所知應該無

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
ALEX CHOW 07:37 PM 04-04-18
-Del-
X&Y 08:56 PM 04-04-18
馬沙要坐夜鶯要做好多野....宇宙線一定要行
我全行地上
不過20話有殺到馬沙
(35話後 intermission 個度隻腹黑雀對馬沙透露夜鶯所在既對話應該係關35話馬沙坐沙煞比既活躍有關,
我係馬沙殺左幾隻普通敵役, 之後就咁殺左應該係任意一隻sr條件入面的就引發左uc堆男角既對話, 之後SR係阿寶自己拎)
iu fu pig 09:16 PM 04-04-18
馬沙初出場果版無爆佢,到35話都無用過高達,全地上線
35話比馬沙大大殺下卒,打爆一部ACE嘅就已經有⋯

馬沙大大好強
由手機版發出
怪盜小G 11:21 PM 04-04-18
作者: iu fu pig:
馬沙初出場果版無爆佢,到35話都無用過高達,全地上線
35話比馬沙大大殺下卒,打爆一部ACE嘅就已經有⋯

馬沙大大好強
由手機版發出
+1全地上線

35用老馬打爆幾隻已經有夜鶯
Tdot 12:53 AM 04-05-18
感覺夜鶯係35話打爆一個ACE, 有對白就出
(全玩地上線)
Sar8 01:18 AM 04-05-18
虎王比三娘教子果幕好好笑
Gundam MK-2 11:13 AM 04-05-18
作者: 如月釋臣:
怒刪
求spoil

ShinDou 11:57 AM 04-05-18
打完41入左隱藏打錢版,真係好正,1版拎左180萬 XD

latfh2002 01:57 PM 04-05-18
想問我方全滅之後的錢會不會去第二次的同一關度(想十改一些機)
Gundam MK-2 02:01 PM 04-05-18
作者: latfh2002:
想問我方全滅之後的錢會不會去第二次的同一關度(想十改一些機)

呢種玩法叫全滅play
但注意好多關數replay會無左SR pt

pet3 02:02 PM 04-05-18
作者: 知世公主:
今集多錢過上集機戰V好想快D入到去狂洗錢全機10改

還有什麼機種會有C武
紅鳥 藍斯洛特
轟龍
阿寶
latfh2002 02:28 PM 04-05-18
作者: Gundam MK-2:

呢種玩法叫全滅play
但注意好多關數replay會無左SR pt

o...因為我剛玩完41話,之後去sp關所以問下...因為以前機戰沒用過...謝謝你幫忙
ShinDou 02:30 PM 04-05-18
應該唔駛特別屈呀,而家我上場既全部十改武,5改能力,d錢多到可以亂改

1pi 02:37 PM 04-05-18
好奇怪之前一直可以截圖,大概去到機甲巴打入隊之後,就唔可以截圖啦
標籤:スパロボX, スーパーロボット大戦X, 機戰X
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面