Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
任仔 01:36 PM 07-22-17
想幫件裝加 slot, 單眼佬好似吾比,要咩條件?謝

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
信長 01:52 PM 07-22-17
作者: 任仔:
想幫件裝加 slot, 單眼佬好似吾比,要咩條件?謝

我從使用 Tapatalk 的 Nexus 6P 發送
未開放?? 日文唔識睇, 迫你用APP 買3星?

原來旗仔跟武器...
試過上到20
Akira 明 01:53 PM 07-22-17
一口氣買晒6隻amiibo
差上集sister,sister都有野送的
上網睇片係耳機同頭盔

有無人知十字制指令係come on,nice
定help,thx?(雖然意思差唔多)
leungky1 02:00 PM 07-22-17
作者: Akira 明:
一口氣買晒6隻amiibo
差上集sister,sister都有野送的
上網睇片係耳機同頭盔

有無人知十字制指令係come on,nice
定help,thx?(雖然意思差唔多)
4V4係Come on, Nice 同埋被打敗了
三文魚就前兩個加Help
由手機版發出
野良猫 02:05 PM 07-22-17
作者: 信長:
未開放?? 日文唔識睇, 迫你用APP 買3星?

原來旗仔跟武器...
試過上到20
加洞唔係要螺頭咩?
信長 02:13 PM 07-22-17
作者: 野良猫:
加洞唔係要螺頭咩?
上集錢都得.. 不過似未開放
可能要splatfest 後可以加slot
好多switch 難民,太早比人開晒,好似唔公平
martinyau1979 04:01 PM 07-22-17
尋日買咗splatoon2 headset 個耳筒真係好易跌出嚟。。。又無得set 長度。。。。今日下載個app 同人試咗一陣 都可以用到 。但當要出去search 人搵場 個chat就會斷開 。。
DMRevolution 04:29 PM 07-22-17
唉, 真係誚粗口....
上網玩都要掛機, 咩心態呀....
信長 05:02 PM 07-22-17

罪惡感 >.<
漆黑之牙 05:03 PM 07-22-17
作者: DMRevolution:
唉, 真係誚粗口....
上網玩都要掛機, 咩心態呀....
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
信長 05:08 PM 07-22-17
作者: 漆黑之牙:
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
見過有人打足3分鐘,有走動,有射槍,都是0分完場
全場射牆??
柚原このみ 05:26 PM 07-22-17
果d應該中途斷線
柚原このみ 05:27 PM 07-22-17
掛機個分同打輸一樣
唔知係唔係歧視,見親掛都係似香港名多
leungky1 05:41 PM 07-22-17
都試過一場2打3,合作唔到比人狂殺.....
由手機版發出
信長 05:42 PM 07-22-17
唔打RANK ,一堆痴線佬同剛LV10 新手 在rank C....
splatzone 都叫好D, 其他mode比人打到喊
gundam2002 05:47 PM 07-22-17
請問隻game 日版有無特典code 送?
野良猫 05:49 PM 07-22-17
三文難破船好難玩,升埋水立後場地細好易被屈死
IDGAF 05:53 PM 07-22-17
見個Salmon Run開咗啦,試玩了幾局~!

睇Salmon Run平日個開放時間,
係香港玩都係買日版著數D,日本個時差只係快香港一小時。

Salmon Run個天氣變化係咪隨機的?
試過玩一關係濃霧的~!

個Salmon Run開頭唔識玩,
玩到成日按HELP(ヘルプ)叫人救,
多數係回避敵人時,跌落水即死…

係咪打Salmon Run後D分都係用嚟換類似扭蛋的道具?
仲有好似有每日限定的禮物,但都唔知個扭蛋入面的嘢係咪隨機出。

野良猫 05:56 PM 07-22-17
都已經WAVE3,啲人仲留SP唔用做乜
信長 05:57 PM 07-22-17
作者: gundam2002:
請問隻game 日版有無特典code 送?
日本7-11 買就有..
game / 同梱版 有game 中軍褸...
有傳未來 用ESHOP 金幣可補購
IDGAF 06:00 PM 07-22-17
作者: 信長:

海女大學,兩個位可以殺到村口
第一個雕像,在正立方斜角位ZL 魷魚狀態跳過去,再跳多次對面

雕像右面,木版牆上去
呢個資訊太實用…
今日就係遇到呢個場,可以用呢個方法去人哋基地搞破壞~!
THX~!
赤武神 06:01 PM 07-22-17

找到main和感覺
Freddy 06:03 PM 07-22-17
作者: 漆黑之牙:
我試過1場2個掛機
成場2個打4個
由第一日已經見到
0分人
信長 06:15 PM 07-22-17
作者: 野良猫:
都已經WAVE3,啲人仲留SP唔用做乜
用得兩次,真係好珍貴,
keep到完場,我地識條鐵咩
信長 06:46 PM 07-22-17
作者: 赤武神:
https://pbs.twimg.com/media/DFVHmXOUwAAAdgP?format=jpg
找到main和感覺
打過D 狂閃... 比佢屠
如果裝好多ink save (main) ,我都想試下
好似有款Lite 版雙槍(direct 有介紹),要昇LV 開定等追加

作者: LEGOCAPTOR:
呢個資訊太實用…
今日就係遇到呢個場,可以用呢個方法去人哋基地搞破壞~!
THX~!
已狂打無寫,我再搵少少時間寫其他
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21 61 111  ... 最後

返回主題版面