Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
攻略及心得交流區>[WiiU] ゼルダの伝説 | The Legend of Zelda: Breath of the Wild | < 海拉爾旅遊交流區>中文版已上市
awan 05:52 PM 03-06-17
作者: Terry仔:
今集重有無大迷宮?
係YouTube 睇咗頭幾個鐘,都好似得小迷宮
打咗22個小迷宮
未揾4神獣
暫時冇見過大迷宮
Terry仔 06:15 PM 03-06-17
如果無咗大迷宮,我會好失望
對於我黎講,佢係最吸引我去玩嘅主菜
赤武神 06:23 PM 03-06-17
應該會有,但一定唔係今集主菜

呢隻Zelda唔可以用以前既角度去睇,難以形容總之一定要一路玩一路感受!
信長 06:29 PM 03-06-17
今集重有無大迷宮?
係YouTube 睇咗頭幾個鐘,都好似得小迷宮
有 ..好似唔多.不過明顯今集重心係大地圖的探索
赤武神 06:59 PM 03-06-17
相機在邊度拿?玩咁耐都未有

剛入左第一條村,有條女好鬼正 狂撩佢
awan 07:10 PM 03-06-17
作者: 赤武神:

跟主線去就有
信長 07:13 PM 03-06-17
作者: 赤武神:

你試下除晒衫同佢傾計
赤武神 07:16 PM 03-06-17
作者: 信長:
你試下除晒衫同佢傾計
呢個我已經做左加cap左圖
MO 08:46 PM 03-06-17
有無人一開始入加農城...

我入咗一陣....

仲有地圖最右下果個除衫島...

隻GAME實在太自由可以週圍去....
新月 09:42 PM 03-06-17
唔夠攻擊力
打唔贏騎馬條友同埋隻巨人
ZERO NEKO 09:43 PM 03-06-17
求救 我買曬公仔番黍全部開箱是無用的不是指定的嗎
シェンムー 10:06 PM 03-06-17
好, NS版由頭玩過 , WIIU版封印收藏
NS版穩定太多 , 又可幾時玩都得
信長 11:19 PM 03-06-17
試到+黃心
要搵有extra health 描述的食物
心形羅白X2 =+10心
榴槤X2 =+8心
身上必備道具之一

樹葉.... 解迷,開船,吹走敵人, 我用佢當火把傳火,耐久度都高
斬樹好易得到

kowloon 11:43 PM 03-06-17
東北盡頭有坐孤島,成個島都係迷宮....
昨晚玩左我3個鐘....
迷宮

忍者 12:07 AM 03-07-17
如果騎到隻馬好遠之後wap走左
咁係咪可以係馬舍叫返佢出黎?
kowloon 12:29 AM 03-07-17
作者: 忍者:
如果騎到隻馬好遠之後wap走左
咁係咪可以係馬舍叫返佢出黎?
只限登錄左既馬
野良猫 12:41 AM 03-07-17
邊度有得拎較好嘅裝?
雙子山都未過,周圍去挑機結果一擊俾人打剩一格血

最後係挑贏咗執到啲3x嘅武同盾,但成日咁唔係辨法
信長 01:01 AM 03-07-17

NPC :唔好做傻事
lineage19 01:11 AM 03-07-17
打緊收集雷之箭果隻人馬...難度點解突然幾級跳
定係原本就預你打唔贏, 要靜靜雞咁拎晒D雷箭?
awan 01:19 AM 03-07-17
作者: lineage19:
打緊收集雷之箭果隻人馬...難度點解突然幾級跳
遇過一隻冰箭人馬,試打完一次即刻運路走
lineage19 01:24 AM 03-07-17
作者: awan:
咁睇黎我都係靜靜雞執晒D箭就走人算
信長 02:02 AM 03-07-17
追加幾條攻略link 在頭post
新月 02:32 AM 03-07-17
作者: awan:
其實只要識閃避就打到,問題係攻擊力唔夠,隻野好高防
awan 03:28 AM 03-07-17
作者: 新月:
其實只要識閃避就打到,問題係攻擊力唔夠,隻野好高防
打兩嘢就知自己暫時未夠班,一時退卻先
忍者 09:40 AM 03-07-17
D武器咁易爛,點keep住D好野??
標籤:Breath of the Wild, The Legend of Zelda, ゼルダの伝説
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面