Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-01-17, 05:32 PM   #376
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
DEMO冇,不過應該會做啩。
睇忍龍 VS 好鏢好炸好外道 應該會幾好睇
我見2ch好似講以前有個demo有入侵?a
我覺得佢無理由唔抄埋闇靈呢個咁好玩既系統

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 05:34 PM   #377
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 真!DC 查看文章
我覺得頭一個demo同bloodborne差不多

最終demo易bloodborne少少
由手機版發出
整體而言我覺得同bloodborne唔差得遠
bloodborne易玩在可以夾硬黎 但呢隻唔得
但呢隻game個檔感覺上廢廢地 而個避又bloodborne級地勁
大概會介乎於bloodborne同DS中間

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 02-01-17, 05:42 PM   #378
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: daihamlop 查看文章
因為見唔少版友話好難,
於是想買之前望清楚,
但係見到bloodborne要先讀同要用槍counter對手重擊,
呢隻明顯技術要求好似低好多。
始終我未玩過仁王demo,
所以想問清楚係咪我理解錯誤,
唔想之後買咗玩唔掂。
唔該晒你解答。
即使最不友善既第一DEMO,其實絕大部份挨過第一隻鬼既都唔會覺好難。
呢隻升LV開SKILL,鍾意凡人呆劈又得,忍龍又得,賤格都得

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
死....完全唔知可以踢敵o黎減佢氣力

BTW...我係唔鐘意佢一死就要重新o黎過....
有CHECK POINT既,地圖設計比較似DS1,基本上係
START>開SHORT CUT>BOSS/麻煩怪>CHECK POINT多

舊 02-01-17, 05:46 PM   #379
神人ではない!新人だ

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我見2ch好似講以前有個demo有入侵?a
我覺得佢無理由唔抄埋闇靈呢個咁好玩既系統
你咁講一講又好似見過類似既選項唔俾揀…
不過當日一聽到練功唔留底就衝衝衝完再做下救兵就算。
FINAL DEMO先至第一次開大筒

咁呢隻PVP,在下覺得會正過DS/BB好多既(拔線中)

此篇文章於 02-01-17 05:50 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 05:57 PM   #380
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
咁多隻demo波士覺得第一個demo隻雷獸最易打
佢出招都好大動作好易認到佢想出乜招
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-17, 06:09 PM   #381
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

始終隻game有得屈裝同lv
我覺得其實唔會話打唔嬴

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-01-17, 06:13 PM   #382
真!DC
Banned User
奉行我道

記得第一個demo裸裝好似仲易打架
由手機版發出
舊 02-02-17, 09:30 AM   #383
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
隻game難度建立在一般進度下既裝備不足
敵人初見殺
豐富系統下未完全掌握

最終demo我都未玩齊d武器既三種架式
更唔好講陰陽術同忍術
之後仲要互相應用切換

正式版多左時間煲,
wiki同教學片多既時候會愈黎愈易返
至少容錯率未去到一兩次反應不足就會死既地步
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 04:26 PM   #384
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

淨係知比人combo緊可以檔但無得碌已經會爭好遠

ペルソナ5

隨時更新
舊 02-02-17, 08:10 PM   #385
DanielDaniel
Senior Gamer

外國已偷跑, 睇人steam有D唔會用殘心第一隻BOSS都卡左成3,4個鍾
DanielDaniel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 08:13 PM   #386
神人ではない!新人だ

引用:
作者: DanielDaniel 查看文章
外國已偷跑, 睇人steam有D唔會用殘心第一隻BOSS都卡左成3,4個鍾
…又係外國優先
又要打住拳等

舊 02-02-17, 08:40 PM   #387
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
希望爆得切ds3玩仁王ww
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-17, 11:44 PM   #388
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
二月幾號香港會出

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 02-03-17, 03:35 PM   #389
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
87分
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/nioh

舊 02-03-17, 03:49 PM   #390
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
仁王個coop system係點?
base on任務搵房?
host死左點計?

舊 02-03-17, 04:00 PM   #391
YOSHIKI SNAKE
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
host死左點計?
唔知今日有無機偷跑?

舊 02-03-17, 04:02 PM   #392
Sar8
The One

唔係下星期4出咩

舊 02-03-17, 04:08 PM   #393
神人ではない!新人だ

引用:
host死左點計?
選擇指定任務去人地世界幫手,亦可以選有人求助就出發。
好似同BB/DS3一樣可以SET PASSWORD。

HOST死就當然係回歸自己世界,第一DEMO好多人召完人就自己衝衝衝死咗

外國有人跑出咗嘛…

舊 02-03-17, 04:35 PM   #394
Sar8
The One

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
選擇指定任務去人地世界幫手,亦可以選有人求助就出發。
好似同BB/DS3一樣可以SET PASSWORD。

HOST死就當然係回歸自己世界,第一DEMO好多人召完人就自己衝衝衝死咗

外國有人跑出咗嘛…
香港不嬲唔係好跟架wor

舊 02-03-17, 04:38 PM   #395
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
唔係下星期4出咩
尤其是中文版一定要正日啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-03-17, 04:55 PM   #396
真!DC
Banned User
奉行我道

Bh7中文行版都偷跑人生滿希望既
由手機版發出
舊 02-03-17, 05:59 PM   #397
荒木飛呂彥
Game Master
◇白金之星◇

註冊日期: Dec 2001
旺角有無師兄知出左未?

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 02-03-17, 07:12 PM   #398
真!DC
Banned User
奉行我道

Mk唔見未偷跑
由手機版發出
舊 02-03-17, 07:16 PM   #399
Sar8
The One

如果日版早一兩日都有可能既...國外版應該難D....

舊 02-03-17, 07:57 PM   #400
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
話說行版有無講過語言同語音配置?
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
火鳳燎原討論區~第146回~仁王之王 Asurada 日本動漫畫討論版 1002 03-27-21 06:09 PM
[絕對不適合未成年人仕觀看 OTZ] 今天的遊蕩團... 副題: Loli tachi: "oniichan? doko ni iru no?" KKH 照相館 67 08-14-06 11:47 PM
一粒香口膠Sony Ni-Cd or Ni-MH電幾錢左右? 繪夢 影音館 0 11-29-04 12:58 PM

現在的時間是 07:45 AM

手機版 | APP版