Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後
日本動漫畫討論版>(新增注意事項,請注意首頁文章)3/14~3/16「C3 in HongKong 2014」 Vol.5
ComeLOLoh 11:15 PM 03-15-14
好正呀!今日看到小松現場Live既"Black Holy"!
呢副眼鏡國立幸女人街買的。同Gundam個畫面同步好型!

小嘉 11:24 PM 03-15-14
角川有咩買可以咁多人
多人到唔可能排咁濟
石原夏織 11:29 PM 03-15-14
Black Holy讚但我鍾意星期天ed 多d
小松
小嘉 11:30 PM 03-15-14
小松唱歌又真係OK
真!DC 11:52 PM 03-15-14
作者: 小嘉:
角川有咩買可以咁多人
多人到唔可能排咁濟
我都想知
7點幾8點都仲打緊蛇餅
倉成武 12:01 AM 03-16-14
角川舊書85折,精品就各花入各眼.

睇完4點場小松(約16:47),去排角川,19:03先埋到單.

差d睇唔到池田
小嘉 12:03 AM 03-16-14
聽日早D去搵下紀錄地平線
pet3 12:16 AM 03-16-14
新田惠海有沒有到場唱?
Eclair 12:19 AM 03-16-14
作者: pet3:
新田惠海有沒有到場唱?
夢なき夢へ夢じゃない
kcf1201 12:21 AM 03-16-14
作者: 真!DC:
我都想知
7點幾8點都仲打緊蛇餅
完埋銀河機攻隊都仲有人排緊
Kewellma 12:25 AM 03-16-14
作者: ComeLOLoh:
好正呀!今日看到小松現場Live既"Black Holy"!
呢副眼鏡國立幸女人街買的。同Gundam個畫面同步好型!

小松似乎唱到sail away把聲先開,有d可惜,black holy部份位唱得比較牽強.不過有現場聽實在難得,一圓了心願
sd03021 12:32 AM 03-16-14
個人覺得なわとび幾好聽
ComeLOLoh 12:40 AM 03-16-14
作者: Kewellma:
小松似乎唱到sail away把聲先開,有d可惜,black holy部份位唱得比較牽強.不過有現場聽實在難得,一圓了心願
佢扁桃腺腫預感嘛,不過本身聲底勁,所以打左折都依然有番咁上下。
Kewellma 12:58 AM 03-16-14
作者: ComeLOLoh:
佢扁桃腺腫預感嘛,不過本身聲底勁,所以打左折都依然有番咁上下。
有少少落差個人覺得OK的
話說國立果句"呢舊野到底叫咩?" 真係gg咯... feel到果下井上san塊面即時變到件衫咁既色
暫時黎講兩日咁多位唱者,個人覺得chouchou唱得最穩定高質
lovelive咁多首都係係大外圍聽,but 聽得出明顯三森唱得似樣d,雖然佢首歌melody最似樣
kcf1201 01:07 AM 03-16-14
作者: Kewellma:
有少少落差個人覺得OK的
話說國立果句"呢舊野到底叫咩?" 真係gg咯... feel到果下井上san塊面即時變到件衫咁既色
暫時黎講兩日咁多位唱者,個人覺得chouchou唱得最穩定高質
lovelive咁多首都係係大外圍聽,but 聽得出明顯三森唱得似樣d,雖然佢首歌melody最似樣
國立幸個下真係好好笑
跟住仲有池田秀一玩唔掂部機,個下台下真係好多人都爆左句:「機械既野你唔明架啦」
真!DC 02:20 AM 03-16-14
作者: kcf1201:
完埋銀河機攻隊都仲有人排緊
睇完講COMICWALKER之後我本來諗住排尼睇下, 排完去睇銀河機攻隊
見到人龍決定放棄
anyone 02:23 AM 03-16-14
聽日影山完就無人排架喇
GN00508771 10:38 AM 03-16-14
位MC做左幾年 仲係冇咩改善咁⋯
係今年終於冇講小籠包⋯?
yorkyork 11:11 AM 03-16-14
尋日角川條龍真係幾恐怖,
到底有咩買?
anyone 11:13 AM 03-16-14
今次台下同小松講左小籠包同臭豆腐
aricwong 11:30 AM 03-16-14
尋日的開心大發現係...個咸蛋超人SHOW幾好睇!XDD
leungky1 12:26 PM 03-16-14
其實我覺得Fans越來越高漲下
MC正常發揮就無問題
尼路 12:28 PM 03-16-14
其實個個mc做左咁多年我都覺得麻麻,一般正常對話都無問題,但一提及作品就知完全無做功課……
真!DC 12:36 PM 03-16-14
MC我覺得冇乜問題
起碼一D基本流行用語都識
小嘉 01:13 PM 03-16-14
Mc 算啦,無得要求
大家既acg 知識比佢豐富太多
好難會有期望
加上咁多人識日文
佢一翻錯小小我諗比人插到開巷

曼特曼真係好好睇
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27  ... 最後

返回主題版面