Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後
攻略及心得交流區>SD GUNDAM G GENERATION GENESIS[攻略情報更新中]
火柴人 11:43 PM 12-20-16
敗家條女唔洗升有再動真好
由手機版發出
pet3 12:00 AM 12-21-16
終於有飛9格的地瑕飛機可以用
PTX-003C 02:13 AM 12-21-16
Chellenge 點搵架黑哈囉出來?
Irwin 03:03 AM 12-21-16
作者: Squall-Lucifer:
第一批DLC已入手,巴爾巴洛斯、老馬專用渣古(The Orgin)、初期型GunTank是直接入手
有沒人知道如何入手不考子那4部機?要用甚麼機才可以升出來?Hi-Nu?
作者: pet3:
get 不就有嗎
不孝子得兩版,不用辛苦硬用不孝子GET GUNDAM
直接在第一版GET部橙紅雜魚機、之後生產兩部
一部LV4轉連邦雜魚、另一部直上LV8轉GUNDAM
轉連邦雜魚果部之後又係LV8變對家部機

P.S.
第一關試過想直GET,但要求EXP太多
但第二關係可以直GET到不孝子部GUNDAM

==================================================

剛剛打完晒所有QUEST (HARD/EXTRA各一場拎機),睇過係無QUEST可做
不過PSN開唔到全QUEST個盃…睇怕仲有野HIDE左…
Chris Redfield 05:42 AM 12-21-16
作者: PTX-003C:
Chellenge 點搵架黑哈囉出來?
是但一邊打晒堆機最後就會pop黑halo出黎

打緊ZZ最後一關,話說,今集冇左渣古頭Z既?
fami~yan 10:45 AM 12-21-16
作者: Irwin:
不孝子得兩版,不用辛苦硬用不孝子GET GUNDAM
直接在第一版GET部橙紅雜魚機、之後生產兩部
一部LV4轉連邦雜魚、另一部直上LV8轉GUNDAM
轉連邦雜魚果部之後又係LV8變對家部機

P.S.
第一關試過想直GET,但要求EXP太多
但第二關係可以直GET到不孝子部GUNDAM

==================================================

剛剛打完晒所有QUEST (HARD/EXTRA各一場拎機),睇過係無QUEST可做
不過PSN開唔到全QUEST個盃…睇怕仲有野HIDE左…
打左黑歷史未,完左又有3個任
Squall-Lucifer 11:03 AM 12-21-16
作者: Chris Redfield:
是但一邊打晒堆機最後就會pop黑halo出黎

打緊ZZ最後一關,話說,今集冇左渣古頭Z既?
今集只有做ZETA被打爆頭那一幕,之後直接CUT到追撃哈曼突入大氣圈,Z渣古那part都CUT走了
MegaRider變成戰艦我非常不滿
HakiK 11:14 AM 12-21-16
今集只有做ZETA被打爆頭那一幕,之後直接CUT到追撃哈曼突入大氣圈,Z渣古那part都CUT走了
幾好用www
2格戰艦
咁細隻可以塞成隊機入去超違和www
由手機版發出
Squall-Lucifer 11:18 AM 12-21-16
作者: HakiK:
幾好用www
2格戰艦
由手機版發出
實際上它是接近SFS.......
只是以往一直都歸類為MS/MA那類
今集歸類成戰艦是因為ZZ故事裡高達TEAM在沙漠行動時用它作為據點吧
Gundam MK-2 11:22 AM 12-21-16
咁本身MegaRider規格上的確係小型戰艦級(可單獨操作,可供少數人員基本生活,可「艦載」www)
即使當佢係單機,你都好難期待笨大會俾其他機做坐騎
所以睇開d啦

(我部MK-2無得騎我都未投訴的說笨大快還我FA MK-2)
Irwin 12:37 PM 12-21-16
作者: fami~yan:
打左黑歷史未,完左又有3個任
黑歷史打唔過…

原來係咁…唔該晒。
mario0606 01:30 PM 12-21-16
幾好用www
2格戰艦
由手機版發出
可以放得入新自護www
由手機版發出
fami~yan 02:28 PM 12-21-16
作者: mario0606:
可以放得入新自護www
由手機版發出
裝埋OP仲可以擺兩隊~
日向小RAYRAY 06:01 PM 12-21-16
今次DLC好有誠意,夏沙威連雜兵都動作精美,經費全部用係DLC
pet3 12:19 AM 12-22-16
有沒有是漂亮的人物有完美無缺和勇猛果敢 ?

我打算給一人用 三高達

馬克
UC96
UC93
Z
ZZ
哈曼
普露2
普露12
格鬥女
鳳凰大師
釘宮蘿
我已經用了

還有誰可以用用?

只能用巴尼?
有沒有女生 0口0
HakiK 01:35 AM 12-22-16

我打算給一人用 三高達

馬克
UC96
UC93
Z
ZZ
哈曼
普露2
普露12
格鬥女
鳳凰大師
釘宮蘿
我已經用了

還有誰可以用用?

只能用巴尼?
有沒有女生 0口0
原創金髮大小姐
完美無缺, 必殺, 射擊pow 1500up
mario0606 01:37 AM 12-22-16
原創金髮大小姐
依家因為今集無Yurin我由頭用到尾
雖然無覺醒,但skills幾好用
pet3 07:00 AM 12-22-16
原創金髮大小姐
早見唔靚嘛

假馬沙我討厭所以不用

第一船隊
新自護=女神

小隊1
TA=馬克
獨角(綠)=巴啦吱
報喪(命運)=普露12
三高達=待定(之前是原創的艾莉絲)

小隊2
卡碧尼(白)=Z哈曼
剎帝利(修)=釘宮
京密剎=普露2

-----------------------
第二船隊
骰仔高達=自創人物(竹達,完美,大機)

第一隊
全裝獨角=原創人(團體合作)
Hi-new=93阿寶
z=女人名
全裝zz=捷度

第二隊
死亡騎士=Link的兒子
夜O=93馬沙
獵魔天狼=原創格鬥女
獨角獸(綠)=鳳凰大師(等DLC有鳳凰機)

應該養隻普露1坐剎帝利
釘宮去坐三吧
nomezero 12:54 PM 12-22-16

我打算給一人用 三高達

馬克
UC96
UC93
Z
ZZ
哈曼
普露2
普露12
格鬥女
鳳凰大師
釘宮蘿
我已經用了

還有誰可以用用?

只能用巴尼?
有沒有女生 0口0
完美無缺又勇猛果敢好似唔多
你冇列出黎既好似冇囡囡啦
男既就真紅/白狼加多個ZZ既ラカン・ダカラン
HakiK 01:39 PM 12-22-16
通常都係有必殺+完美無缺/勇猛果敢
三個技只會三選二下,勇猛果敢+必殺好用d
除非部機已經lv99
咁其實都仲有d囡囡選擇下

索唔索就見人見智w
Gundam MK-2 01:43 PM 12-23-16
新發現之DLC(官網未公佈)
年輕彗星的肖像 馬沙機 哈曼機
BF川口名人
DL日期未明

Squall-Lucifer 01:45 PM 12-23-16
CDA這兩部機的攻防數值都set的太高了吧?
Gundam MK-2 02:11 PM 12-23-16
BF呢部太誇張了吧

Squall-Lucifer 02:19 PM 12-23-16
ホットスクランブルガンダム,Google了一下是GBF的外傳裡由結城達也接受尼爾森依賴所組裝出來的新機體。
Gundam MK-2 02:24 PM 12-23-16
ホットスクランブルガンダム,Google了一下是GBF的外傳裡由結城達也接受尼爾森依賴所組裝出來的新機體。
個名係紀念紅白機第一隻Gundam遊戲
機動戦士Ζガンダム・ホットスクランブル

標籤:G-Gen, Gundam, 攻略
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  ... 最後

返回主題版面