Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-13, 09:52 PM   #1276
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
市面冇晒DR3
講問係咪可以DL?
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 09:55 PM   #1277
Takushi
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: colayeah 查看文章
市面冇晒DR3
講問係咪可以DL?
yeah , from store
Takushi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 10:06 PM   #1278
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
請問語音操控表現如何?
1515 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 10:16 PM   #1279
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDHKGATOCHOI
XBox Live GamertagHKGATOCHOI
引用:
市面冇晒DR3
講問係咪可以DL?
Dr3有返過貨咩

真係無咩必要都唔好買dl版,dl得實在太耐

頭先bf4左一陣畫面啲光源做得幾好

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
賈圖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 10:19 PM   #1280
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

想問下360個無線咪係咪唔對應新機架?

愛一個人沒有任何理由,忘記一個人卻需要很多理由!~愛由一個微笑開始,用一個吻來成長,用一滴淚去結束。用一生去想念……
舊 11-23-13, 10:35 PM   #1281
仁魂

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: Takushi 查看文章
7xxx? FIFA day one pack ?
係~~ 即時買唔落... 超出心理關口
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 10:40 PM   #1282
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

引用:
作者: 仁魂 查看文章
係~~ 即時買唔落... 超出心理關口
本身定價貴再加上第一日好難唔係呢個價

舊 11-23-13, 10:51 PM   #1283
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 賈圖 查看文章
本身定價貴再加上第一日好難唔係呢個價
加上唔似PS4就快有行貨,就算遲啲應該都唔會接近原價買到,除非自己訂
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 11:09 PM   #1284
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

[IMG][/IMG]

終於得啦,你地有無?

舊 11-23-13, 11:09 PM   #1285
仁魂

註冊日期: Jul 2005
Wii U IDYanwin
3DS Friend Code1676 3830 1057
PSN  IDYanwin
XBox Live GamertagYanwin
引用:
作者: taikin0901 查看文章
加上唔似PS4就快有行貨,就算遲啲應該都唔會接近原價買到,除非自己訂
Check番, 那個是Day 1 + FiFa版,現在eBay也是差唔多6000幾,相反去番正常版, 連郵費5000內係eBay都搵到唔少
仁魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 11:17 PM   #1286
hei28

註冊日期: Apr 2011
3DS Friend Code4639 8926 2576
PSN  IDHei24
XBox Live Gamertaghei
7千幾一定唔會諗,落返5千幾都可以考慮下
講真,首發係得隻DR3同FORZA有D吸引力
其他GAME大部分都有電腦版,我玩電腦版畫面仲靚過佢(可以開1080P)
hei28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 11:32 PM   #1287
Takushi

Why not buy it from amazon ?
Most of us got it from Amazon and its cheap ...

And I have a feeling those guys at Perfect Denki saw us buying the Euro version and that is why they get Euro ver as well ... cause usually they go for Us ver
舊 11-23-13, 11:35 PM   #1288
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
想問O下佢熱D定360熱D? 因為要執櫃 , 得番一個窄D O既空間
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-13, 11:40 PM   #1289
colayeah

我原本想上STORE 買DR3
butcnat use HK VISA
and other method??
舊 11-23-13, 11:43 PM   #1290
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

不如各位c hing買左留下個gametag放便邀下一齊玩

本人:HKGATOCHOI

請接龍

舊 11-23-13, 11:43 PM   #1291
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
我原本想上STORE 買DR3
butcnat use HK VISA
and other method??
之前有CHING話可以去AMAZON買XBOX GIFT CARD
舊 11-23-13, 11:51 PM   #1292
taikin0901
Crazy Gamer

引用:

本人:HKGATOCHOI

請接龍
1:HKGATOCHOI
2:TAIKIN
舊 11-23-13, 11:54 PM   #1293
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
[IMG][/IMG]

終於得啦,你地有無?
http://www.geek.com/games/xbox-one-l...discs-1578034/

你真係好彩 , 咁都中 , 最好彩係無刮花個LENS
舊 11-23-13, 11:58 PM   #1294
colayeah

引用:
之前有CHING話可以去AMAZON買XBOX GIFT CARD
http://www.play-asia.com/xbox-gift-c...h-70-79d1.html
is this?
舊 11-24-13, 12:14 AM   #1295
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
我意思US AMAZON
舊 11-24-13, 12:17 AM   #1296
colayeah

引用:
我意思US AMAZON
thx u very much
and if i buy a us gift card
can i use my Hk gamertag to charge on it?
舊 11-24-13, 12:24 AM   #1297
taikin0901
Crazy Gamer

引用:
thx u very much
and if i buy a us gift card
can i use my Hk gamertag to charge on it?
呢樣我唔知啦 , 因為我都未試過 , 可能要等之前位ching解答你 . 不過就算唔得都可以開個us ac去增值買game .
舊 11-24-13, 12:38 AM   #1298
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
1:HKGATOCHOI
2:TAIKIN
3:ShinMusyaMNG

--------------------------------------------------
試左大半日, 暫時感想如下:

硬體:
-部機真係要橫放, 上方右邊斜紋散熱位置都幾熱. 你夾硬勉強直放真係死得
-手制各方面都好左, 十字制好好禁,新嘅震動亦幾正. 但唯一唔慣兩支stick. 以前就係鐘意佢阻力比ps3手制大, 打fps手感好好多. 依家好鬆咁, 開頭完全唔慣, 依家熟習中.

系統:
-多工方便, 打bf中場loading時可以走去開IE睇野,
但未完美, 試過搞到bf load緊下一場玩多工時reset左隻game (但唔會搞到hang機)
-語音辨認好難, 始終d口音唔純正無計 又搵唔到邊度可以講D字詞比佢認我把聲?_?
-好多位都未完善, 例如有avatar, 但又冇avatar store, 淨係可以用基本服飾 & 360時買落嘅野 (但感覺上xbox one已唔重用360嘅遺物, avatar好似只係用嚟影頭像, fd list都唔show 出嚟)
-friend list冇以前咁直覺&方便. 要適應下

game方面:
forza真係好靚,但車數少dr搞到買車都吾用先揀車廠既方式,而s/t整條list就咁去選,失望
BF4冇得彈.流暢靚畫面64人對戰,超刺激.成個感覺同上世代機種差好多,開鎗都爽d
cod係咁易玩左陣,畫面只係多左野,光影效果多d咁,但好多時d貼圖都a/係冇咩質感

相薄

此篇文章於 11-24-13 12:55 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-13, 12:38 AM   #1299
Takushi

引用:
呢樣我唔知啦 , 因為我都未試過 , 可能要等之前位ching解答你 . 不過就算唔得都可以開個us ac去增值買game .
I think all the game tags dont tie to region anymore
舊 11-24-13, 12:50 AM   #1300
賈圖
Game Master
GAF足球隊99號

我用visa 起us store買左dr3

address用真既,但係州份就用alaska postage code 99503 入電話area code 907-1234567

信用卡用返同上,咁就ok la

此篇文章於 11-24-13 12:55 AM 被 賈圖 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 0 03-18-14 12:16 AM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 03-13-14 01:25 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 02-07-14 06:04 PM
XBOX 360 XBOX ONE SLIM 1個月金會員卡 XBOX LIVE GOLD CARD $35 1張 carmanshiu 買賣專區 3 01-18-14 09:47 AM
[XB1] Xbox One 情報區 Vol. 1 (請移玉步 Vol 2) ahleung 電視遊戲討論版 1187 07-02-13 09:31 AM

現在的時間是 10:55 PM

手機版 | APP版