Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-25-11, 08:29 PM   #476
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
唔夠獵奇同糟糕成份, 你就自演夠出來呀!!!

引用:
作者: Godfather教父 查看文章
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
腳不好, 就不要出來啦~留番在家中睇歡樂今宵啦!

此篇文章於 08-25-11 08:32 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 09:00 PM   #477
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
del@@!!!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".

此篇文章於 08-25-11 10:40 PM 被 冬雨 編輯。
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 09:45 PM   #478
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
到時你同個度工作人員另外叫d野食應該無問題[自費]

錢解決到既問題
另外叫唔係問題, 除非有有人願意食多份,瑞士雞翼,煙肉雞卷配芥茉籽忌廉汁, 如果說唔係浪費食物嘛, ....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-11, 10:35 PM   #479
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
各位請注意,請不要自行前往聚會地點
到達前務必聯絡我,待我安排你們到達聚會地點

如果需要遲來者,請先通知我,我會告知你們該怎樣做。

此篇文章於 08-25-11 10:46 PM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 01:39 AM   #480
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: KIM 查看文章

腳不好, 就不要出來啦~留番在家中睇歡樂今宵啦!
睇歡樂春宵好D~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 01:41 AM   #481
碧咸廿三
Game Master
史上最強最勁最型!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code0023 0023 0023
PSN  ID碧咸廿三
XBox Live GamertagBECKHAMS23
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
各位請注意,請不要自行前往聚會地點
到達前務必聯絡我,待我安排你們到達聚會地點

如果需要遲來者,請先通知我,我會告知你們該怎樣做。
首先要帶備雙程証或行街紙等身份証明~影印本恕不受理~

★ 我敢想敢做、我有我超型態度 !!! ★

碧咸廿三 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 01:48 AM   #482
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
小提示:聽晚我副卡game出o既問題可能含有微量獵奇同糟糕成份,玩前請三思/
那就別帶好了...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 02:38 AM   #483
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Godfather教父 查看文章
請問聚会地點有沒有電梯?sorry 我呢D老人家脚不好,問定先
另請PM我聚会地址,不是集合地址,我直接上來,thx a lot
你唔係gaf足球隊8號咩?
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 09:01 AM   #484
綾小路雷太

引用:
作者: 碧咸廿三 查看文章
首先要帶備雙程証或行街紙等身份証明~影印本恕不受理~
冇身份證或有效身份證明的話
明明就會俾差人叔叔鬧/鎖
做乜燒到我個疊

舊 08-26-11, 09:42 AM   #485
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
今晚我會早過七點半到
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 10:11 AM   #486
綾小路雷太

引用:
今晚我會早過七點半到
你自己逛下先,到指定時間先到指定地點集合。THX

舊 08-26-11, 10:14 AM   #487
綾小路雷太

另外,各位參加者唔好意思
小弟記錯過客其實最多會帶三個人黎,而並非最多兩個...
皆因腦殘又手殘既緣故所以一直俾錯資訊大家...對唔住!

所以今晚該會有廿七個大人(好似金爺話帶金仔黎?)
或者會逼喼少少,但都希望大家ENJOY~

今晚見!

舊 08-26-11, 10:39 AM   #488
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
今晚我會早過七點半到
我登打士街收18:00 ...........

去金星打陣SF先............

舊 08-26-11, 11:11 AM   #489
Diana

註冊日期: Aug 2002
別太期望我今天是一頭怎樣的生物,因為出院便趕過來,100%素顏。
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 11:18 AM   #490
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: PTX-003C 查看文章
那就別帶好了...
太陽系好危險,你都係咋咋臨飛番去冥王星吧啦…m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-11, 11:19 AM   #491
綾小路雷太

引用:
作者: 過客 查看文章
別太期望我今天是一頭怎樣的生物,因為出院便趕過來,100%素顏。
妳素顏都剎食喎, 點先
引用:
太陽系好危險,你都係咋咋臨飛番去冥王星吧啦…m9
跌出太陽系以外?

舊 08-26-11, 11:20 AM   #492
KIM
GAF足球隊金虎拾號

我何時有說會帶金仔呀?
引用:
咁就穿護士套裝出來啦!

舊 08-26-11, 11:43 AM   #493
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:
唔好太勉强~~~有心便可

舊 08-26-11, 11:47 AM   #494
Diana

引用:
我何時有說會帶金仔呀?
咁就穿護士套裝出來啦!
Kim:你不是說帶金仔黎麼
仲諗住俾我呢個姑姑塊面珠仔個佢錫錫Tim
舊 08-26-11, 11:56 AM   #495
Diana

剛才過來探我的那位女醫生好charming,
是一位巨乳nude妝的實務型美女醫生呢!
年記屬於熟女型,手上沒戴結婚介指,(老實說,很合符我的口味,有她為我醫治,倍感安心)
^^
舊 08-26-11, 12:21 PM   #496
綾小路雷太

引用:
剛才過來探我的那位女醫生好charming,
是一位巨乳nude妝的實務型美女醫生呢!
年記屬於熟女型,手上沒戴結婚介指,(老實說,很合符我的口味,有她為我醫治,倍感安心)
^^
邀佢黎聚 (大誤)

舊 08-26-11, 12:30 PM   #497
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Kim:你不是說帶金仔黎麼
仲諗住俾我呢個姑姑塊面珠仔個佢錫錫Tim
等金爸先testing左先!!!

引用:
邀佢黎聚 (大誤)
是否可以再叫朋友來呀?

舊 08-26-11, 01:47 PM   #498
綾小路雷太

引用:
等金爸先testing左先!!!
金嫂係你後面
引用:
是否可以再叫朋友來呀?
講下就好
再多個人我驚你冇位坐呀老金

舊 08-26-11, 01:50 PM   #499
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
金嫂係你後面

講下就好
再多個人我驚你冇位坐呀老金
係金虎人!!! 明刀明槍好過偷偷摸摸麻~!

有沒人帶相機呀?

舊 08-26-11, 01:58 PM   #500
豆腐
無間豆

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5112 3637 7002
PSN  IDKOUKEN_84
啱啱先到香港…俾d時間我休息先m(_ _)m
應該會如時到
由手機版發出