Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-26-09, 01:25 AM   #126
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Silver 查看文章
[黑心mode] 搶到就得佢男友受傷 [/黑心mode]

咁你咪prove左樓主個target 唔係拍緊拖(因為佢有諗樓主)?
唔可以定義佢因為今次對佢男友唔係一心一意而去否定佢跟住對樓主唔係一心一意架嘛
愛情呢樣野.....好難講
所以
如果樓主你覺得值得既, 就用力啲去追啦
呢個講緊個我自己啦 - -
夠有大把人接受ONS啦 - -
唔通又可以一概而論咩 -3-"

我上面回應既都係講自己既野為主 -3-"

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG

此篇文章於 03-26-09 01:37 AM 被 irismong 編輯。
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 03:34 AM   #127
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
作者: Misaki Taro 查看文章
佢好似唔記得琴日msn d野 ~
今日佢繼續好似拍拖禁......
同佢MSN講既野無抵觸個喎, 會對你好但係唔會同你一齊

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 08:39 AM   #128
Misaki Taro

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDShSh4A
引用:
作者: HIM 查看文章
同佢MSN講既野無抵觸個喎, 會對你好但係唔會同你一齊
對我好唔會做拍拖時會做( ) 既野掛......

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 09:05 AM   #129
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
佢好似唔記得琴日msn d野 ~
今日佢繼續好似拍拖禁......
你覺得一段感情中, 你唔駛尊嚴, 唔駛受愛侶重視都ok既
你就去啦
我相信事到如今呢度有咩人想你咁做喇, 因為你好大機會受傷!

舊 03-26-09, 10:17 AM   #130
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
做第3者會落地獄架
我過唔到自己果關

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:19 AM   #131
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:

我勸你先發功囉,可能有意想不到既效果,反正你都係覺得會輸ga la

不過講真果句.......依個女仔係好定壞.....我諗你好清楚.................

此篇文章於 03-26-09 10:28 AM 被 mihimaru GT 編輯。
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 10:43 AM   #132
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
作者: singsingjai 查看文章
做第3者會落地獄架
我過唔到自己果關
咁又唔好怪曬第三者,正如上面其他提過,兩個人係堅定嘅跟本唔會有第3者出現...

舊 03-26-09, 10:45 AM   #133
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: singsingjai 查看文章
做第3者會落地獄架
我過唔到自己果關
好多人係不知不覺既情況下先知道自己成為第三者
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 11:38 AM   #134
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
引用:
佢係同你做拍拖先會做既事, 但係佢都唔肯同男友分手而同佢真正響一齊喎!
你自己抽身出嚟諗下啦!

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 11:54 AM   #135
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
好多人知道左都會即刻抽身而退

舊 03-26-09, 12:43 PM   #136
Vice
抓娃人

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code5198 2375 5776
PSN  IDsmileyvice2010
XBox Live Gamertagsmileyvice
引用:

咁你試o一想像一下聽日係佢生日
不過佢男友同佢book o左酒店套房去浪漫一下~
你連打個電話俾佢的機會都冇... (佢冇機會聽)

如果你都頂得順的話就繼續啦...

舊 03-26-09, 12:55 PM   #137
Misaki Taro

引用:
作者: Vice 查看文章
咁你試o一想像一下聽日係佢生日
不過佢男友同佢book o左酒店套房去浪漫一下~
你連打個電話俾佢的機會都冇... (佢冇機會聽)

如果你都頂得順的話就繼續啦...
試過la ~
有一日佢請左假去澳門玩.....
我呢幾日問番佢同咩人去.....
佢答: 你知ga !!
======================
仲有我講既係攬下,錫下 ga woo.....

Call of Duty: Modern Warfare 2
舊 03-26-09, 01:04 PM   #138
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
依家d 女真係open....

舊 03-26-09, 01:06 PM   #139
Vice
抓娃人

引用:
試過la ~

佢同你純純的愛jei
同佢男友... 7年...
仲會唔會係純純的愛丫?

而且... 如果佢仲一副無辜的樣子同你講的話...
佢人格係極有問題...
始終佢係有選擇權...
而你都一樣...
唔好講身不由已等等的話...

舊 03-26-09, 01:13 PM   #140
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
你只不過是一個觀音兵
收了好人卡也不收手

你可以安於現狀的話,咁就繼續啦
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 01:16 PM   #141
KammyKammy
↘很痴纏的熊仁伉儷↘

註冊日期: Nov 2008
3DS Friend Code0962 8952 6356
引用:
試過la ~
咁你咩感受先
你接唔接受得到自己女朋友同第二個人

俾我實發癲囉

災前夢番地:3000-0104-5988
美版村FC:0920-0147-7628 / Name: Kammy♪ / Town: Hogwarts
3DS動物之森相簿
WII版動物之森相簿

KammyKammy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 01:57 PM   #142
ELT
Lunar使者

引用:
作者: KammyKammy 查看文章
咁你咩感受先
你接唔接受得到自己女朋友同第二個人

俾我實發癲囉
條女多個兵洗下, 不知幾爽
樓主, 你對佢認真, 人地當你玩具咋, 玩厭你就掉啦
你當玩玩下就算, 唔好就咁多感情, 傷心又傷身呀

舊 03-26-09, 02:01 PM   #143
Misaki Taro

引用:
作者: Vice 查看文章
=skip=

而且... 如果佢仲一副無辜的樣子同你講的話...
佢人格係極有問題...
始終佢係有選擇權...
而你都一樣...
唔好講身不由已等等的話...
我就認為佢唔係個d人~
佢可能係我同佢相處找一d佢同男友無既野 ~

舊 03-26-09, 02:04 PM   #144
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: mihimaru GT 查看文章
樓主家陣個情況唔係不知不覺啦 -3-"
不知者不罪也好, 知道就已經

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 02:45 PM   #145
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我就認為佢唔係個d人~
如果你只係不斷(說服自己)覺得佢唔係厄你, 你就唔好再問, 唔好再諗, 去馬啦
你再問我地, 我地都只係在潑你冷水, 我地阻住你就唔好啦下

舊 03-26-09, 03:14 PM   #146
Vice
抓娃人

引用:
我就認為佢唔係個d人~
你唔係後備球員啊...
情場上只要唔係正選的話你要諗清楚...
同埋... 即使係二揀一佢都要諗的話
其實你o向佢心目中係唔係最重要呢?
佢真心愛你係唔會令你咁痛苦... (不過如果你係enjoy的話我無話可說...)

此篇文章於 03-26-09 03:17 PM 被 Vice 編輯。
Vice 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 03:29 PM   #147
ELT
Lunar使者

引用:
我就認為佢唔係個d人~
ok, 你等佢地結左婚再比d佢老公冇o既野 (偷情)
enjoy

舊 03-26-09, 03:44 PM   #148
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: ELT 查看文章
ok, 你等佢地結左婚再比d佢老公冇o既野 (偷情)
enjoy
世事都給他看透了
樓主,你鐘意付出,而呢個結果又係你預期得到O既
就唔洗亦都唔好再問人更多意見啦

既然你ENJOY現狀,亦都不求更加多的收獲
我覺得呢個TOPIC可以CLOSE
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-09, 03:47 PM   #149
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 新月 查看文章
世事都給他看透了
樓主,你鐘意付出,而呢個結果又係你預期得到O既
就唔洗亦都唔好再問人更多意見啦

既然你ENJOY現狀,亦都不求更加多的收獲
我覺得呢個TOPIC可以CLOSE
係lor, 我地都冇咩好講啦既然樓主咩野都自己決定左

舊 03-26-09, 03:58 PM   #150
sgouki
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
咁又唔好怪曬第三者,正如上面其他提過,兩個人係堅定嘅跟本唔會有第3者出現...
好多時係因為另一半厭厭地又出去食下散餐, 所以吾可以全部怪晒第三者.......

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:07 PM

手機版 | APP版