Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-15-10, 09:03 PM   #101
凌龍
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: House 查看文章
我的確係第一次就中b 但我唔係旺角抽 xdd

其實我比較想要a4 size file 多d 屋企太多杯 = =
你係邊到抽架...
今日係信和2/F抽左次..
重左F..
不過CC個兩款無哂..
凌龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-10, 10:44 PM   #102
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
我的確係第一次就中b 但我唔係旺角抽 xdd

其實我比較想要a4 size file 多d 屋企太多杯 = =
其實唔係folder 係似餐廳menu但係裡面係畫

舊 04-15-10, 11:41 PM   #103
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
其實唔係folder 係似餐廳menu但係裡面係畫
好奇問下, 大獎個o的 PVC, (最)細獎有咩?
$85 一次, 見版友們都好似無視o甘抽幾次...
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-10, 12:09 AM   #104
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

引用:
作者: martinnitram 查看文章
好奇問下, 大獎個o的 PVC, (最)細獎有咩?
$85 一次, 見版友們都好似無視o甘抽幾次...
最細係G, Q版公仔

最差我諗係杯, 不過都靚

舊 04-16-10, 12:18 AM   #105
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
最細係G, Q版公仔

其實我幾鐘意隻杯
今個月省下錢抽多幾次先
有機會都想儲齊1set 杯佢
唔知有無機會抽中Karen呢 !

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-10, 12:25 AM   #106
地獄黑仔王

引用:
最細係G, Q版公仔

即係好似之前 EVA 隻Q版公仔 size?
舊 04-16-10, 02:10 AM   #107
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

引用:
其實我幾鐘意隻杯
今個月省下錢抽多幾次先
有機會都想儲齊1set 杯佢
唔知有無機會抽中Karen呢 !
杯我想要zero果隻
Q版就差隻lulu
機械人差辰氣樓

其實見到想抽就應該抽左先, 始終香港少地方有得抽

引用:
即係好似之前 EVA 隻Q版公仔 size?

舊 04-16-10, 03:23 AM   #108
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
D賞選左蜃気楼同ランスロット
聽日攞埋隻聖天
E賞選左CC Karen 唔同款既兩張
F賞選左ルルーシュ同ZERO杯
G賞中左皇帝ルルーシュ ZERO(スザクVer.)同 アーニャ
我想要既都有齊
7200YEN +1隻香港買

A B C賞完全冇興趣

此篇文章於 04-16-10 03:30 AM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-10, 07:22 PM   #109
House
里村★紅葉

差ルル 齊杯SET

Get

Get 周防天音!

舊 04-16-10, 08:54 PM   #110
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
今日中左ルルーシュ同ゼロ杯...我想要folder

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-10, 09:32 PM   #111
House
里村★紅葉

引用:
作者: zzzdx 查看文章
我都想要><

Get

Get 周防天音!

舊 04-16-10, 11:28 PM   #112
地獄黑仔王

引用:
作者: zzzdx 查看文章
引用:
我都想要><
個 folder 畫集值 $85?
舊 04-17-10, 12:21 AM   #113
House
里村★紅葉

引用:
個 folder 畫集值 $85?
有無現貨~無話值唔值既 每個人心中都有唔同價值既
ABC果三隻figure我都覺唔值每隻750啦(可能因為我抽中一隻XD)?

Get

Get 周防天音!

舊 04-17-10, 10:51 AM   #114
SiEG~~
Game Master
秋月控....

註冊日期: Aug 2003
引用:
有無現貨~無話值唔值既 每個人心中都有唔同價值既
ABC果三隻figure我都覺唔值每隻750啦(可能因為我抽中一隻XD)?
同你交換la....folder ,我有

舊 04-17-10, 09:31 PM   #115
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

今日散買到隻lulu, $80算係咁

辰氣樓已放棄

舊 04-23-10, 07:33 PM   #116
joelai2005
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDJoeLai
今日抽到D,E,G
要左辰氣樓
G就抽中SP卡蓮...
有無人可以同我換呀={
剩係想要無品味既lelouch..
joelai2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-23-10, 11:33 PM   #117
williamtsang

註冊日期: Aug 2003
請問邊度仲有得抽呢
前兩日去信和唔見有
williamtsang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 09:40 AM   #118
アンディ
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDandy07hk

好似幾屈機

\ 老鄉在日本 /
アンディ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 10:15 PM   #119
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
成套直接買的話 多謝 65000 YEN(記憶冇錯的話-.-.)

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 05-20-10 11:21 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 10:54 PM   #120
explosion

註冊日期: Sep 2008
引用:
作者: GN00508771 查看文章
成套直接買的話 多謝 65000 YEN
唔係掛......
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-10, 08:06 PM   #121
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: explosion 查看文章
唔係掛......
今日先睇番

原來 訂單戈度的成套係指

A X4
B X4
C X4
D X6
E X12
F X14
G X36

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-10, 02:34 PM   #122
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003

舊 06-23-10, 01:28 PM   #123
Gallardo
最強(最凶)アイドル

舊 06-23-10, 02:11 PM   #124
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 07-22-10, 02:21 PM   #125
Gallardo
最強(最凶)アイドル

此篇文章於 07-22-10 02:31 PM 被 Gallardo 編輯。
Gallardo 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:06 PM

手機版 | APP版