Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-02-10, 08:26 AM   #51
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
加速世界 4 飛向蒼穹

中一本
又有姐姐睇
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-10, 11:13 AM   #52
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: relight 查看文章
怪唔知我尋日去mk又冇,今日去荃灣又冇,問過個老闆佢話過幾日先有貨
仲諗住有書睇添,估唔到好賣成咁

今日見到刀語$70,但見勁細本咁冇買到...
化物語好厚,不過要$135

舊 08-02-10, 06:28 PM   #53
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
睇左一半學生會的六彩,開始對d搞笑橋段麻木...(大同小異的感覺)
反而睇左開頭個序章之後忍唔住手睇左個最終章先(吸引過主文=0=)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-10, 09:51 PM   #54
naytk
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDfatyan
3DS Friend Code4511 0437 1153
PSN  IDyanchimkay
XBox Live Gamertagktyan
我有冇潮到? 傷物語動畫化決定?

原來28/7官網已經公佈左…

有排都未完…

此篇文章於 08-02-10 10:01 PM 被 naytk 編輯。
naytk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-10, 11:56 PM   #55
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
我想問下春香11出左末,,,THX

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-10, 12:14 AM   #56
たまご
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDTamagoHK
引用:
作者: 天子 查看文章
出左

xxx さんの発言 (11:44): 前日改xlr線,之前買落之辣雞好頹..... 但靚雞又三佰銀起跳
Tamago さんの発言 (11:45): 痴線 有錢人係唔同d, 我呢d 用辣雞都係廿蚊果d 黎
xxx さんの発言 (11:45): 一分錢一分貨
Tamago さんの発言 (11:45): 咪又係咁用 三舊水熱風槍都買到啦
たまご 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-10, 07:11 PM   #57
ty1106
Game Master
おれいも

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: 天子 查看文章
動漫節首賣
不過同日出面已經有售
ty1106 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-10, 10:07 PM   #58
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
頭post 已更新
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-10, 09:27 AM   #59
不死身的出木杉
Ultimate Gamer
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
尖端出版9月輕小說

文學少女 見習生的傷心
神曲奏界 白(05)亙古純白
瀆神之主(08)
魔法學園MA(VII)奪回父親!?
刀語(02)
人類衰退之後(04)
最後一戰:短兵鏖戰
神之守護者(回歸篇)
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-10, 05:29 PM   #60
ty1106
Game Master
おれいも

尖端漫
13 Phantom~幻靈鎮魂曲~(02)
07 天然冒失吸血姬(01)

尖端輕小說
09 玩伴貓耳娘(06)
舊 08-07-10, 09:31 PM   #61
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: naytk 查看文章
我有冇潮到? 傷物語動畫化決定?

原來28/7官網已經公佈左…

有排都未完…
岩岩睇左化物語(上), 發現channel係岩的, 見佢仲有排(?)出雖然係好事...
不過一諗起本本都$100+ ....
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-10, 09:35 PM   #62
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
你唔好當佢係一本 當佢係兩,三本合埋先啱睇 因為個作者只係想自我滿足 所以成日作到超晒普通一本的字數 (其中有好多都係呃稿費)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 08:29 PM   #63
stcdavidhk

終於買到化物語,成個信和都冇...結果又係油麻地mtr度找到
信唔到貴過本空境(下),都係明天至慢慢睇
舊 08-09-10, 09:25 PM   #64
relight
Game Master
普通的魔法使

註冊日期: Nov 2005
XBox Live GamertagHKrelight
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
終於買到化物語,成個信和都冇...結果又係油麻地mtr度找到
信唔到貴過本空境(下),都係明天至慢慢睇
頂我今日去信和又係搵唔到,已經第3次搵喇。

到底係貨少定真係hit成咁?小說版真係咁正咩。
relight 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 09:31 PM   #65
stcdavidhk

引用:
作者: relight 查看文章
頂我今日去信和又係搵唔到,已經第3次搵喇。

到底係貨少定真係hit成咁?小說版真係咁正咩。
我都搵唔到,有間話明天有可能番
之後去到油麻地mtr度話剛剛番左,之後立即買左
舊 08-09-10, 10:14 PM   #66
BMYAN
Junior Member

註冊日期: Aug 2010
今日去完信和買小說,聽某人講沙田龍城輕小說都系正價發售,無平2,3蚊,系咪GA?
次次都去信和好遠-_-
BMYAN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-10, 07:36 PM   #67
gingq7

引用:
作者: BMYAN 查看文章
今日去完信和買小說,聽某人講沙田龍城輕小說都系正價發售,無平2,3蚊,系咪GA?
次次都去信和好遠-_-
係, 上星期頭我係沙田正價買的, 反正信和賣到斷晒, 而且差果幾蚊車費都係返度了
舊 08-10-10, 07:39 PM   #68
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
次次都去信和好遠-_-
漫畫印象都冇

舊 08-10-10, 07:41 PM   #69
gingq7

引用:
作者: Iro 查看文章
你唔好當佢係一本 當佢係兩,三本合埋先啱睇 因為個作者只係想自我滿足 所以成日作到超晒普通一本的字數 (其中有好多都係呃稿費)
主線什麼的根本冇所謂吧, 佢自己都話係想寫無聊鬥嘴而已
舊 08-10-10, 08:59 PM   #70
ty1106
Game Master
おれいも

引用:
次次都去信和好遠-_-
龍城一向都無折 之前可以儲印花另類慳 而家仲有無?

如果出開信和買就無咩所謂
唔係港島多數去0左188...
舊 08-10-10, 11:54 PM   #71
BMYAN

引用:
作者: gingq7 查看文章
係, 上星期頭我係沙田正價買的, 反正信和賣到斷晒, 而且差果幾蚊車費都係返度了
我就5系-.-因為學生8達通平好多-..- 全部計落都系去信和平返DD= = (如果吾CARE個幾蚊就另計拉-.-

咁我想問龍城點去?同埋輕小說種類多5多?
有時想買個2,3本吾洗特登去信和買,買得多先去個邊~~
舊 08-11-10, 12:03 AM   #72
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
睇你買幾多本啦!好似我住沙田既
用學生八達通去一去MK都$6.2
出去買1、2本拉返其實差唔多,所以有時行去龍城買就算
雖然之前返灣仔ive會係188度買

引用:
我就5系-.-因為學生8達通平好多-..- 全部計落都系去信和平返DD= = (如果吾CARE個幾蚊就另計拉-.-

咁我想問龍城點去?同埋輕小說種類多5多?
有時想買個2,3本吾洗特登去信和買,買得多先去個邊~~
龍城係好運中心,你係吉野家隔離個入口入去直行應該會見到
至於輕小說正路既都應該會有,係最入果度無記錯放左好多輕小說

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 04:03 AM   #73
BMYAN

引用:
作者: mario0606 查看文章
睇你買幾多本啦!好似我住沙田既
用學生八達通去一去MK都$6.2
出去買1、2本拉返其實差唔多,所以有時行去龍城買就算
雖然之前返灣仔ive會係188度買

龍城係好運中心,你係吉野家隔離個入口入去直行應該會見到
至於輕小說正路既都應該會有,係最入果度無記錯放左好多輕小說

$6.2?系來回? 我系大埔去.$4.8(其實我無計過.我系上MTR個網有睇得-.-

我知系好運中心,就系5識去好運-.- 次次去親沙田.就系火車站個邊既商場=_=
舊 08-11-10, 04:20 AM   #74
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
$6.2?系來回? 我系大埔去.$4.8(其實我無計過.我系上MTR個網有睇得-.-

我知系好運中心,就系5識去好運-.- 次次去親沙田.就系火車站個邊既商場=_=
沙田BUNGER KING對面就係好運

龍城就係好運中心最尾 龍城對面就賣電腦GAME既

ANYWAY 中原地圖是你的朋友

舊 08-11-10, 05:35 AM   #75
BMYAN

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
沙田BUNGER KING對面就係好運

龍城就係好運中心最尾 龍城對面就賣電腦GAME既

ANYWAY 中原地圖是你的朋友
姐系邊-..- ? (成日宅在屋企既後果就系變路痴-.-
由沙田火車站開始講-.- MAYBE我會明白= =

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 03:14 AM

手機版 | APP版