Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-24-09, 04:35 PM   #451
shinnogard
Insane Gamer
影相

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDNogard_HK
引用:
作者: 小毛明 查看文章
got my copy at Kwun Tong...
$378 also?
快d放工啦

舊 02-24-09, 04:39 PM   #452
qwertyhk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2007
2月26日先可以連線...
單機打住先
qwertyhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 04:40 PM   #453
daihamlop
Ultimate Gamer
頭像就係我隻新貓仔

註冊日期: May 2005
PSN  IDdaihamlop
引用:
作者: qwertyhk 查看文章
2月26日先可以連線...
單機打住先

唔係用曰本server?

講咁多把鬼咩, 整個PSN Portable ID見人先講, 用PS3睇BD無Trophy, 阿毛
自己啱玩嘅games就二千都買, 唔啱嘅兩舊都唔俾
daihamlop 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 04:40 PM   #454
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
咁咪即係同日本唔同server?

此篇文章於 02-24-09 04:46 PM 被 雲漾 編輯。
雲漾 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 04:43 PM   #455
shinnogard
影相

引用:
作者: 雲漾 查看文章
咁咪即係唔同日本唔同server?
即係唔會係地下見到日文留言

舊 02-24-09, 04:48 PM   #456
NieAChunG

註冊日期: Jun 2008
PSN  IDNieAChunG
大埔 340 入手
NieAChunG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 04:53 PM   #457
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
信和$378入手
有無人開討論區?
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 05:01 PM   #458
qwertyhk

開始遊戲果陣有message話2月26先連到線, 跟住入左offline mode
但係唔知點解見到其他鬼魂...
舊 02-24-09, 05:08 PM   #459
shinnogard
影相

引用:
作者: NieAChunG 查看文章
大埔 340 入手
咁平 ?!
340 係正價? 378 係炒價?
定係你有 友情價 = ="?
引用:
開始遊戲果陣有message話2月26先連到線, 跟住入左offline mode

但係唔知點解見到其他鬼魂...
咁即係online 定 offline?
你試下自殺睇下有冇得pk 人 XD

舊 02-24-09, 05:15 PM   #460
ryankam16

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
作者: NieAChunG 查看文章
大埔 340 入手
你都係大埔友?我見最平要378喎,hotline
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 05:19 PM   #461
ryanktk

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDRealRyan
希望放工買仲有貨同唔會炒啦
ryanktk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 05:20 PM   #462
qwertyhk

卡關
打完序章之後唔知要去邊...
舊 02-24-09, 05:22 PM   #463
NieAChunG

引用:
作者: ryan0221 查看文章
你都係大埔友?我見最平要378喎,hotline
我都見hotline係378
不過我唔係係果度買,
我係錶店對面買(啫係近總站玻璃門果間)
我係果度買左兩隻, 佢第2隻要開陳列櫃攞
可能比我買哂

引用:
作者: shinnogard 查看文章
咁平 ?!
340 係正價? 378 係炒價?
定係你有 友情價 = ="?
唔係, 就咁walk in買ja ma
舊 02-24-09, 05:29 PM   #464
shinnogard
影相

引用:
卡關
打完序章之後唔知要去邊...
中文都卡關咁大鑊?

舊 02-24-09, 06:20 PM   #465
NieAChunG

我仲 o 咀一去到見尖兵就被秒...
之後就去左神殿番唔到去果度咁
有冇人一take過殺左果隻大佬?
舊 02-24-09, 06:37 PM   #466
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
筌灣358入手
一開波就比隻boss秒左

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 06:51 PM   #467
ianbbhoho
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDiancat
已開攻略討論區
http://www.gaforum.org/showthread.ph...01#post7559201
ianbbhoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 07:04 PM   #468
liar
Game Master

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDLastcoin
XBox Live Gamertagbbconlinenews
經電話查詢荃灣已斷貨......
下午先出就無貨,灰呀....

舊 02-24-09, 08:14 PM   #469
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
又冇貨呀~!!!
kz2 同呢隻 ds 唔夠貨............

舊 02-24-09, 10:43 PM   #470
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
好彩留左....
4:30打比我話有貨,9點去已經冇晒.....
臨走前仲見有人問有冇貨tim...

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 11:33 PM   #471
前野猿人
Junior Member

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDAndyAss
引用:
作者: 大懶財 查看文章
好彩留左....
4:30打比我話有貨,9點去已經冇晒.....
臨走前仲見有人問有冇貨tim...
廿幾日前訂左未拎,聽日先拎 ,不過又得閒玩
前野猿人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 11:34 PM   #472
前野猿人
Junior Member

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDAndyAss
打漏字,唔得閒
前野猿人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-09, 11:40 PM   #473
大懶財

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: 前野猿人 查看文章
廿幾日前訂左未拎,聽日先拎 ,不過又得閒玩
冇訂就要等下一批貨......

引用:
作者: 前野猿人 查看文章
打漏字,唔得閒
可以edit架

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 01:12 AM   #474
pakchi70

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
我仲諗住去買添
無貨無法啦
等下個月同bio5一齊買
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-25-09, 08:56 PM   #475
gamer-vincent

PSN  IDVincentngaI
有無人知道大約幾時會再返貨呢
gamer-vincent 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS3] PlayStation®Network ID 收集區(新格式使用中,請重新填寫<P.1>) LKC 攻略及心得交流區 344 01-27-14 05:09 PM
Folks Souls 失われた伝承 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 248 05-22-08 10:04 AM

現在的時間是 01:15 PM

手機版 | APP版