Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-18-11, 02:42 PM   #176
licesego
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code0731 5050 9743
PSN  IDlicesego
請問有沒有人知道紅藍鳥哪裡有現貨賣。。。見到的都係異色,不過係mk2..
licesego 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 03:22 PM   #177
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III

終於開左來玩,果然都係天使最萌~

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 03:31 PM   #178
gazzii

註冊日期: Jun 2010
有人亞苦BID緊,現貨未見有.呢隻係電撃屋的,應該都係要訂貨,唔似之前正規果D有現貨。
不過相信隔一排應該會有少量人放出來MK賣.

引用:
作者: licesego 查看文章
請問有沒有人知道紅藍鳥哪裡有現貨賣。。。見到的都係異色,不過係mk2..
gazzii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 04:58 PM   #179
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
四色戰姬齊集 \/

書籤 剛好黑白各一

舊 03-18-11, 05:21 PM   #180
licesego

註冊日期: Jul 2007
3DS Friend Code0731 5050 9743
PSN  IDlicesego
引用:
作者: gazzi
有人亞苦BID緊,現貨未見有.呢隻係電撃屋的,應該都係要訂貨,唔似之前正規果D有現貨。
這個我都明白,所以想看運氣會不會有現貨。。之前懶訂,現在我活該的xd
雅拍那對,直標1800。。我覺得胃口太大,我沒有勇氣下標。。。

此篇文章於 03-18-11 06:50 PM 被 licesego 編輯。 原因: 改正錯別字...
licesego 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 06:57 PM   #181
gazzii

其實不用急買..遲下一定會多D人放出黎.1800真係太過份..唔值呢個價..==

引用:
作者: licesego 查看文章
這個我都明白,所以想看運氣會不會有現貨。。之前懶訂,現在我活該的xd
雅拍那對,直標1800。。我覺得胃口太大,我沒有勇氣下標。。。
舊 03-18-11, 06:59 PM   #182
gazzii

Thumbs up

紅藍有FEEL,黑白就..好配角..(位置問題..)

引用:
作者: up2u2003 查看文章
四色戰姬齊集 \/

書籤 剛好黑白各一
舊 03-18-11, 07:05 PM   #183
mys
Junior Member

註冊日期: Dec 2008
各位見唔見邊到有黑天使散賣呀
mys 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 07:09 PM   #184
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: mys 查看文章
各位見唔見邊到有黑天使散賣呀
散賣你應該只可以上網訂

舊 03-18-11, 10:05 PM   #185
Q- 
Game Master
      ①   

註冊日期: Mar 2003
有冇留意説明書
跟佢砌永遠砌唔到盒面任何一個樣

有冇人抽中黒子影黎睇睇// ~

--------
而家HK神姫市場...想要單隻去訂隠陣
錯過左時機既人就向番原產國買吧

--Σ(゚Д゚#)--(;´Д`)~♥--
↘.㊥②♪   .../次回:S;G(予/

此篇文章於 03-18-11 10:07 PM 被 Q-  編輯。
Q-  目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-11, 10:12 PM   #186
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: Q-  查看文章
有冇留意説明書

--------
而家HK神姫市場...想要單隻去訂隠陣
錯過左時機既人就向番原產國買吧
好毒好毒
等電話到

舊 03-18-11, 10:43 PM   #187
ゆり

實體永遠做唔到張圖咁萌

欺詐

舊 03-18-11, 11:38 PM   #188
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 秋山澪 查看文章
實體永遠做唔到張圖咁萌

欺詐
二次元>>>>>(不可跨越之壁)>>>>>>三次元

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-11, 12:10 AM   #189
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
去到2036年應該做到架喇 /

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-11, 12:40 AM   #190
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: Q-  查看文章
有冇留意説明書

留意到
要幾前面個頁同後面個頁
個砌法合埋先整到

CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
舊 03-19-11, 12:50 AM   #191
ゆり

都係黑白子萌好多

點解原色係白都要賣前面

原色係黑既就賣後面

舊 03-20-11, 01:39 AM   #192
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
買6隻 齊6張
當然有一張是洗橫手的

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-11, 11:21 AM   #193
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: mikemike 查看文章
買6隻 齊6張
當然有一張是洗橫手的

[IMG]http://photo.gaforum.org/files/6/9/4/6/p1000753.jpg[IMG]
你咪好lor m9
買親都出普版
隱版見都未見過

舊 03-21-11, 04:10 PM   #194
yeung2001241
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2008
我6張都多左set= =
yeung2001241 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 04:21 PM   #195
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: yeung2001241 查看文章
我6張都多左set= =
即是12張?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-11, 04:28 PM   #196

yes!!
舊 03-21-11, 04:34 PM   #197
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
yes!!
邊set
紅藍定黑白mrII?

舊 03-21-11, 04:54 PM   #198

第1彈同第2彈 各一set
舊 03-21-11, 04:59 PM   #199
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
第1彈同第2彈 各一set
咁係6張就齊set

不會把一生的人品都用盡了吧

舊 03-21-11, 05:50 PM   #200

係各多一set,同一札第2彈 2x張到= =
係pa訂左黑白,比左一札特典我 ........OTZ

主題工具
顯示模式