Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後
攻略及心得交流區>格ゲー綜合討論區Round 8 【侍魂2019年早夏 GBFVS2019】
ヨコ男 01:18 AM 09-05-16
BC得緊係出2guage combo

阿伯係咩都難打
不過好過陳國漢既

輸到嘔血先贏到一兩舖
https://youtu.be/nANd14Ye7vA
鈴蘭 03:25 PM 09-05-16
考慮練埋隻京劇妹擺頭 執事中堅 沙男/傑斯最尾
ヨコ男 03:28 PM 09-05-16
傑斯放尾, 最後一RD當到一下中段就當贏了
5lk丫拿

另, 挑戰下難度, 番去學下angel先
鈴蘭 07:02 PM 09-05-16
Angel我都想玩 擺頭好似好好jap
由手機版發出
真十人€ 10:57 PM 09-05-16

30秒
鈴蘭 01:32 AM 09-06-16
フハハハハハフハハハハハフハハハハハフハハハハハフハハハハハフハハハハハ止めだ!
newb 02:17 AM 09-06-16
作者: 真十人€:

30秒
實際game 畫面30秒都無喎
ikari28 12:24 PM 09-06-16
唔知係咪我人老開始手殘
感覺上呢一集通常技cancel必殺技既入力時間嚴左
以前HP->236P 可以快出,慢出都得

雖然人人都話nakoruru 太強
玩開CVS2 隻nakoruru 412P (XIV既236P)
可以係波底穿過
XIV唔得,感覺有少少灰
鈴蘭 12:30 PM 09-06-16
對面放波 你咪一隻雀射爆對面個波咪搞掂
ヨコ男 01:29 PM 09-06-16
隻GAME既無理對決係一面有飛行道具, 一面埋都埋唔到去
而隻隻鷹剛好解決到呢個問題
Dyhalt Rushifar 02:35 PM 09-06-16

30秒
…在下諗起魔界村…
ヨコ男 02:43 PM 09-06-16
アーサー係marvel 彈下彈下掉垃圾架渣...

button連打個下成個個畫面會唔會勁左d
KENSNAKE 03:18 PM 09-06-16
Kof xiv 點解Jd>c 可以咁難駁。。。只有低打點駁到。

波昇戰術超有效。但悶到hihi.
newb 03:26 PM 09-06-16
作者: ヨコ男:
アーサー係marvel 彈下彈下掉垃圾架渣...

button連打個下成個個畫面會唔會勁左d
半個畫面多少少o者?

不過BB 非初回特典800yen = 強度保證
ヨコ男 03:40 PM 09-06-16
作者: KENSNAKE:
Kof xiv 點解Jd>c 可以咁難駁。。。只有低打點駁到。

波昇戰術超有效。但悶到hihi.
上一頁我先講左同樣既野

波昇GAME唔係問題
但波昇角色又做到one chance放血性能
咁我無波無昇既點算
KENSNAKE 03:53 PM 09-06-16
上一頁我先講左同樣既野

波昇GAME唔係問題
咁我無波無昇既點算
越來越覺得xiv係左拼右湊將幾代系統撈埋一齊。
不過跳躍係最差,中跳普通跳大跳完全唔覺有分別。
特別係放波成日跳唔過。
【麥斯】 03:56 PM 09-06-16
冇波昇都唔緊要, 起碼都要用D手長腳長兼夾有速度既角色先
鈴蘭 03:56 PM 09-06-16
上一頁我先講左同樣既野

波昇GAME唔係問題
咁我無波無昇既點算
聽完梅園講解 真係得一個方法 就係檔,儲氣
檔到對面想埋黎入你就捉對面入獲甘
ikari28 04:09 PM 09-06-16
特別係放波成日跳唔過。
正因為甘
好想AB係回避而唔係前轉。。。
ヨコ男 04:21 PM 09-06-16
特別係放波成日跳唔過。
個波軍佬級硬直, 跳過都打番落黎

作者: 【麥斯】:
冇波昇都唔緊要, 起碼都要用D手長腳長兼夾有速度既角色先
又唔知點解你用個幾隻D手腳又長又快

作者: 鈴蘭:
聽完梅園講解 真係得一個方法 就係檔,儲氣
檔到對面想埋黎入你就捉對面入獲甘
JUST GUARD都扣血

作者: ikari28:
正因為甘
好想AB係回避而唔係前轉。。。
我反而想有d過波既招
但問題係唔知點解要爆左氣既ex招先得咁惡搞
KENSNAKE 04:48 PM 09-06-16
個波軍佬級硬直, 跳過都打番落黎

又唔知點解你用個幾隻D手腳又長又快

JUST GUARD都扣血

我反而想有d過波既招
但問題係唔知點解要爆左氣既ex招先得咁惡搞
形成一種好古怪狀態。

放波跳唔過,轆得過被反擊,跳得過被擊落,空中打得中連唔到招。
想點。。。。。
鈴蘭 05:11 PM 09-06-16
削血量唔算多既,你擋5個波都唔及你中一個重拳
真十人€ 12:21 PM 09-07-16

有preorder demo
newb 12:26 PM 09-07-16

有preorder demo

頂,睇埋聽日Sony發佈會咩料先…
真十人€ 12:35 PM 09-07-16
Ps4版確,有demo 有時間慢慢試啲新角,想試試izanami
標籤:BlazBlue, GGXrd, KOF, P4U, UNI
第一 ... 28 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 48  ... 最後

返回主題版面