Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-13, 10:51 AM   #5001
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
任天堂野 搞不好 隻game出完一陣先出限定機- - 之前已經試過好幾次
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 11:51 AM   #5002
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
出綠色機啦 老任

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 04:31 PM   #5003
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
想問下大家...
有無方法可以做到...d相/戲...
放入3DS到睇..而有3D既效果?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 04:51 PM   #5004
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
用軟件執過嘅file先得,可以去巴哈搵(影片有時間限制,過下癮就算)
由手機版發出
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 04:52 PM   #5005
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Suda 查看文章
用軟件執過嘅file先得,可以去巴哈搵(影片有時間限制,過下癮就算)
由手機版發出
Thank You

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-13, 01:16 AM   #5006
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
想問下大家...
有無方法可以做到...d相/戲...
放入3DS到睇..而有3D既效果?
一定用Avi檔
自己轉3D片源,或某地方有3DS 3D片供應的

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 07:22 PM   #5007
Suda

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
3DS『逃走中 史上最強のハンターたちからにげきれ!』50万本突破、『戦闘中』もゲーム化決定
http://www.inside-games.jp/article/2.../04/64397.html

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 07:41 PM   #5008
龜苓膏
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
引用:
希望引到笨旦出多d game係3ds度
龜苓膏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 08:09 PM   #5009
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
想問問大家d年度會員特典到左貨未??
佢話2月16,3月1 寄出
但我既tenso從來都冇收過野??
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 08:18 PM   #5010
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: cknjoshua 查看文章
想問問大家d年度會員特典到左貨未??
佢話2月16,3月1 寄出
但我既tenso從來都冇收過野??
咁奇怪?我 Poker 兩星期前收到了,而個袋今天剛送到 Tenso 了,你之前Tenso收到任天堂嘢嗎?一係發電郵給 Tenso 問問吧!
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 08:29 PM   #5011
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
作者: sugoteam 查看文章
咁奇怪?我 Poker 兩星期前收到了,而個袋今天剛送到 Tenso 了,你之前Tenso收到任天堂嘢嗎?一係發電郵給 Tenso 問問吧!
我未用過tenso收任記野...
唔知邊方面出錯

其他網就無問題

睇黎要問下..搞清楚

此篇文章於 03-04-13 09:06 PM 被 cknjoshua 編輯。
舊 03-04-13, 09:14 PM   #5012
sugoteam

註冊日期: Feb 2005
引用:
唔知邊方面出錯

其他網就無問題

睇黎要問下..搞清楚
你 Tenso 個名同 Nintendo Club 個名一樣嗎?

如果唔一樣,要 email 到 Tenso 通知他們處理的
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 10:13 PM   #5013
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
唔知邊方面出錯

其他網就無問題

睇黎要問下..搞清楚
我都遇到同樣問題, email tenso講返我club nintendo個名後, 就收到
可以睇呢度
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=184192&page=15

舊 03-04-13, 10:52 PM   #5014
cknjoshua
Crazy Gamer

引用:
作者: Sea 查看文章
我都遇到同樣問題, email tenso講返我club nintendo個名後, 就收到
可以睇呢度
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=184192&page=15
引用:
作者: sugoteam 查看文章
你 Tenso 個名同 Nintendo Club 個名一樣嗎?

如果唔一樣,要 email 到 Tenso 通知他們處理的
thx

等我去搞返先

BTW~nintendo個" マンション・アパート名など(全角)"寫tenso個名得唔得??tenso又收唔收到

此篇文章於 03-04-13 11:26 PM 被 cknjoshua 編輯。
舊 03-05-13, 08:58 PM   #5015
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
《逃走中》出貨破50萬 續作《戰鬥中》接踵來
2013年3月4日11:41

大家對MC銷量榜單上的常客3DS遊戲《逃走中:從史上最強獵人們手中逃脫》有印象嗎?目前NBGI宣佈本
作的累計出貨量突破50萬套,達成了富士電視台節目遊戲化的作品當中的最高出貨記錄(2013年3月4日時點)。 
而同樣是富士電視台的綜藝節目《戰鬥中》也將被遊戲化,目前在銳意開發中。
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 10:17 PM   #5016
Sea

註冊日期: May 2011
引用:
thx

等我去搞返先

BTW~nintendo個" マンション・アパート名など(全角)"寫tenso個名得唔得??tenso又收唔收到
tenso有教寫 通販商品配送サービスTENSO取次ぎ
https://www.tenso.com/cht/guide/buy/address.html
我都係寫呢個

舊 03-10-13, 12:15 AM   #5017
zenki723

註冊日期: Mar 2013
想請問一下而家3DS LL 日版 全套(火牛 MON貼 套)大約幾多錢
有幾多種顏色揀???
MARIO LAND 同MARIO KART又大約幾多錢???
zenki723 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 12:50 AM   #5018
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
作者: zenki723 查看文章
想請問一下而家3DS LL 日版 全套(火牛 MON貼 套)大約幾多錢
有幾多種顏色揀???
MARIO LAND 同MARIO KART又大約幾多錢???
好景1520
全色都有(好似係
我自己買左全黑同全白

舊 03-10-13, 02:04 AM   #5019
zenki723

註冊日期: Mar 2013
引用:
作者: 哥薩克 查看文章
好景1520
全色都有(好似係
我自己買左全黑同全白
請問除左黑白 日版仲有咩顏色
我見有紫色但好似係美版
1520係淨機定係一套???
zenki723 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 02:10 AM   #5020
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
我見有紫色但好似係美版
http://www.nintendo.co.jp/3ds/hardware/color/index.html
官網有晒大細唔同色
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-13, 05:01 PM   #5021
哥薩克
Game Master
んふんふ

註冊日期: Mar 2006
Wii U IDivandeep
3DS Friend Code1633 4968 1311
引用:
我見有紫色但好似係美版
你問全套(火牛 MON貼 套)價錢,我就答你全套價錢

舊 03-11-13, 04:42 PM   #5022
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
想問nds同3ds可否面聯?

舊 03-11-13, 06:01 PM   #5023
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: holsety 查看文章
想問nds同3ds可否面聯?
應該可以
p.s 我剩係是試過pokemon

美版3DS FC:Winson : 3995-7221-3180

Pokémon BW2 FC
Pokémon B2:5458-5831-0895
Pokémon W2 US VER. 2280-4585-8878
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 11:02 PM   #5024
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-13, 10:15 AM   #5025
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
ニンテンドー3DS LLに新色「ミント×ホワイト」を追加
『トモダチコレクション 新生活』を内蔵した特別仕様ニンテンドー3DS LL本体も発売
http://www.nintendo.co.jp/corporate/...13/130312.html

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 10:37 PM

手機版 | APP版