Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-15-11, 10:30 PM   #851
Kickick
Junior Member

註冊日期: Nov 2011
2隊打贏33隊 太過突出天裝海賊
Kickick 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-11, 10:55 PM   #852
我乜都無晒
Senior Gamer
無無亦無無

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code4399 0164 0224
引用:
作者: 千野新一 查看文章
真劍同炎神一下比左打爆左= ="....

估唔到客串角色真係客串...講一至兩句野..

真劍綠同金...
我唔強求太多XD 搵到海城剛等初代前輩們, 有出現講野已經好好
VS 33戰隊個度反而我覺得係唯一一悶場, 可能太多人XD
快D打爆佢地仲好, 唔好太花時間係依度 XD
睇完成套199真係覺得好感動....

舊 11-15-11, 10:57 PM   #853
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
仲係炎神? 香港炎神仲差幾多集先完

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-15-11, 11:05 PM   #854
我乜都無晒
Senior Gamer
無無亦無無

註冊日期: Aug 2006
3DS Friend Code4399 0164 0224
引用:
作者: GN00508771 查看文章
印象中做到36/7, 岩岩前2日睇先搞掂 尤哥舒坦因 (其中一隻蠻機幹部)

舊 11-15-11, 11:21 PM   #855
exiazero
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 我乜都無晒 查看文章
我唔強求太多XD 搵到海城剛等初代前輩們, 有出現講野已經好好
VS 33戰隊個度反而我覺得係唯一一悶場, 可能太多人XD
快D打爆佢地仲好, 唔好太花時間係依度 XD
睇完成套199真係覺得好感動....
其實我覺得前輩們的出場度都足夠了
起碼呢套本身TV版仲有一大堆前輩們排緊隊
要找回大部分回來都好難得
打33戰隊果野真係完全心中補完緊話呢套公仔來
完全係公仔來, 見到他們俾人打到飛起真係有少少心痛....
但感覺總比DCD好好多..
成套野真係做得不錯
係近來CROSSOVER做得最好的一套

舊 11-15-11, 11:25 PM   #856
kwsyeung

註冊日期: Jan 2005
引用:
仲係炎神?+1...
睡橫行或者笨大你都係快D給TXB3倍速做完佢吧啦...

求關注...(汗)
twitter / facebook
kwsyeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 12:27 AM   #857
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
如果中途唔停播的話,做到19/2/2012。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 01:05 AM   #858
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
炎神好似好受細路歡迎,當年d玩具都買得唔錯~
天裝就真係唔掂,評價都麻麻...
不過佢夾係兩套好睇既戰隊之間,d劇場版都有佢份,出場機會多,
不過都顯得佢特別差...

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 01:18 AM   #859
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: delta 查看文章
炎神好似好受細路歡迎,當年d玩具都買得唔錯~
天裝就真係唔掂,評價都麻麻...
不過佢夾係兩套好睇既戰隊之間,d劇場版都有佢份,出場機會多,
不過都顯得佢特別差...
天裝夾係兩套好睇既戰隊之間??

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 01:25 AM   #860
delta
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: HONDA 查看文章
天裝夾係兩套好睇既戰隊之間??
侍同海賊之間,呢兩套都好正,
侍既vs系列直情變堆劇場版,之前vs系列都只係ova,
199hero其實同vs系列差唔多,只不過35th玩得特別大,
天裝連住侍同海賊,所以就算本身唔太好評都有唔少戲份~

「きっとこの世界の共通言語は,英語じゃなくて笑顔だと思う」

高橋優 / 福笑い
delta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-11, 05:54 PM   #861
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
如果中途唔停播的話,做到19/2/2012。
明年先有侍戰隊睇……
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 11:34 AM   #862
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
睇左199...
諗唔到大爆發可以咁用.....
2隊打得贏33隊....係過份強化定係...主角威能?

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-11, 12:04 PM   #863
longsonufo
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2009
3DS Friend Code4983 4956 8613
引用:
作者: 0001 查看文章
睇左199...
諗唔到大爆發可以咁用.....
2隊打得贏33隊....係過份強化定係...主角威能?
其實都可以解得通ge
33隊始終係公仔變出黎
戰隊不嬲最強力量都係黎至主角的意志

舊 11-20-11, 12:21 AM   #864
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
第一年睇戰隊
但都覺得199超熱血同令人感動。

不過片尾曲.....愛姆妳幹麼出來亂也亂得這麼順眼了?=A=

舊 11-20-11, 01:38 AM   #865
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
唔知點解硬係覺得侍戰隊係香港播 受歡迎程度可能唔高-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 02:36 AM   #866
Sito
人修羅

引用:
唔知點解硬係覺得侍戰隊係香港播 受歡迎程度可能唔高-.-
細路會嫌太多文戲
舊 11-20-11, 11:21 AM   #867
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今集差點以看錯了是隔壁rider,熱血青春物語啊!

船長的賞金變了無上限

很懷念的諸星學園啊,一班後輩們表現也很好,雖然不明為什麼電磁紅可以成為老師

想不到連電磁戰隊的飛行板也用到!用未來戰隊的冷凍壓縮彈來應付炸彈這招不錯

巴斯科果真是很難搞,不過見他會護猩猩證明這傢伙關係也還不錯吧?

下回要補回天裝vs侍的坑,還有久違的未來黃,那個孩子會否就是他的兒子呢?
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 03:39 PM   #868
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
終於看了199,好熱血&感動!

傳說大戰超正!見到忍者紅和忍風紅一齊出劍!

天裝的小望上套劇場仲係小學雞,今套已經成為中學生,大得咁快!

之前又話在199中取得11隊戰隊的巨大力量,但睇完都只係看到只取得五勇士的巨大力量,咁其他的巨大力量呢?

此篇文章於 11-20-11 03:50 PM 被 Dangerous-boy 編輯。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 10:47 PM   #869
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

之前又話在199中取得11隊戰隊的巨大力量,但睇完都只係看到只取得五勇士的巨大力量,咁其他的巨大力量呢?
佢點只得到左11隊戰隊的巨大力量
之前33隊都拎晒啦
(唔係點出最後果支35年大砲)

(我都覺我咁講好夾硬黎)

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 11:26 PM   #870
地場衛
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
引用:
之前33隊都拎晒啦

不過已經順眼過拉打排40字就去爆石咁乞sell

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-11, 11:41 PM   #871
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 地場衛 查看文章
不過已經順眼過拉打排40字就去爆石咁乞sell
最好睇應該係貝利亞銀河帝國
(噚晚睇完,冇乜冷場)

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-11, 12:00 AM   #872
exiazero

註冊日期: Apr 2007
引用:
之前33隊都拎晒啦

無拎晒
拎左11隊ONLY
在199中取得11隊戰隊的巨大力量,但只係SHOW左秘密戰隊的巨大力量
之後緊接劇場版果集TV就SHOW左護星的巨大力量
其他9隊就有部份係TV版中有補完係點樣
巨大力量現在係未齊的
有傳二五仔會有5隊
之後未來同忍者都係豪快果邊拎到

另外
大葉健二 一人三役

舊 11-22-11, 01:07 PM   #873
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
轉自特攝聯盟:

41-45預告

41話 なくしたくないもの(12/4)
・ステーション
ザンギャック皇帝アクドス・ギルが現れ、
息子の敵を討つため、親衛隊員ザツリグを地球に派遣する。

=================================

41话 不能失去的东西(12/4)

残虐皇帝Akudosu Giru现身
为了讨伐杀害儿子的敌人,派出亲卫队员Zashirigu前往地球

42話 ハカセの過去が明らかに。実は伝説の勇者だったが、現在は記憶喪失なのだという。 !!!

43話皇帝は、マーベラスの地球での公開処刑をしようとする。

45话超电子BIOMAN 篇

之前的傳言又中了,博士果然不是小角色啊
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-11, 02:14 PM   #874
Sito
人修羅

睇博士的戰鬥方式就知,不是高強過敵人很多是不能這樣玩弄敵人的
舊 11-23-11, 06:04 PM   #875
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
市道真央愈睇愈靚
公主今集都好可愛,船長痴線仲勁過MJ
引用:
作者: Sito 查看文章
睇博士的戰鬥方式就知,不是高強過敵人很多是不能這樣玩弄敵人的
博士好多時感覺都真係攪笑多

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[求助]東映推出的 1:2 幪面超人 BLACK 及 SHADOW MOON 頭像 阿聰 收藏品討論版 10 03-09-08 08:55 PM
東映アニメ主題歌大全集 星矢 日本動漫畫討論版 14 05-22-04 08:15 PM
東映限定 愚零鬥武多 收藏品討論版 15 11-23-03 11:22 PM

現在的時間是 08:27 PM

手機版 | APP版