Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 02-17-14, 02:56 PM   #26
skydream
Insane Gamer
死野

註冊日期: Jul 2005
無啦啦,佢係個blog度打左句“一轉身,可能就是一輩子”。。。好在意,最後又忍唔住send左wtsapp比佢,當然係被無視左Orz
好無用,咁都忍唔住

舊 02-18-14, 01:28 AM   #27
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: skydream 查看文章
無啦啦,佢係個blog度打左句“一轉身,可能就是一輩子”。。。好在意,最後又忍唔住send左wtsapp比佢,當然係被無視左Orz
好無用,咁都忍唔住
忍唔住,只係人之常情。
最緊要係唔好因為一時失足,而誤會自己墮入萬劫不復的深淵而自我沉淪

慢慢來吧。

舊 02-18-14, 02:45 AM   #28
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
引用:
「認真你就輸了?」
「你不覺得嗎?誰認真投入了真心和真情,就難免在某一天會變成愛情的失敗者。」
—林蘇,《認真你就輸了》

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 02:56 AM   #29
亞瑪迪拉
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
好無用,咁都忍唔住
你唔好忍,犯賤多幾次msg佢,佢唔應你你自然就無癮唔會再糾纏.
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 03:00 AM   #30
亞瑪迪拉

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: ( ゚ω゚)かおもじさん 查看文章
—林蘇,《認真你就輸了》

雖然愈認真你失去嗰日就愈痛, 但其實蜜運時收穫GE幸福感亦愈強,呢D野相向GE姐.橫掂都一齊左,梗係認認真真玩盡佢.
亞瑪迪拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-14, 12:48 PM   #31
skydream
死野

真係要比個期限自己,佢個心已經100%唔係我度,去晒人地度,只能眼白白睇佢同其他人開心

舊 02-18-14, 06:14 PM   #32
ipchow

註冊日期: Aug 2003
重點 佢係有錢仔黎
ipchow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-14, 11:32 AM   #33
JMi

註冊日期: Feb 2011
老實講
你又有幾鍾意佢呢 你曾經放棄過
你只係想要返果個鍾意你又肯為你付出為你改變的女人
但呢個人已經唔存在了
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 03:46 PM   #34
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
A/
1. 偶遇EX
2. EX傾訴不開心的事情
3. 安慰及關懷EX
4. 繼續你有你生活, EX有EX人生
5. 世界繼續......

OR

B/
1. 偶遇EX
3. 安慰, 關懷 及 回收 EX
4. 再度進入EX的人生
5. 由EX變成NOW
6. 世界繼續......

OR

C/
1. 偶遇EX
3. 得閒炒飯
4. 世界繼續......

你是哪一呢?

KIM
不配做情版版主的版主

此篇文章於 02-20-14 03:52 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 04:03 PM   #35
skydream
死野

結果最終忍唔住去搵左佢,無罵我,只係話已經太遲,但都肯比我拖,同我食飯,有goodbye kiss...但係離開後send wtsapp比我都係唔應我,到第二日之後打比佢,勁罵我,話因為我等佢收工,又同我食飯,佢男友嬲左佢,叫我唔好再阻住佢地,仲叫我放過佢地兩個,話比機會我,即係對自己殘忍,一路罵,一路罵,叫我死心

舊 02-20-14, 04:16 PM   #36
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
跟據金大所列, 上面係C ?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-14, 04:25 PM   #37
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

咁你就唔好阻住人釣金龜啦 (´・ω・`)
引用:
結果最終忍唔住去搵左佢,無罵我,只係話已經太遲,但都肯比我拖,同我食飯,有goodbye kiss...但係離開後send wtsapp比我都係唔應我,到第二日之後打比佢,勁罵我,話因為我等佢收工,又同我食飯,佢男友嬲左佢,叫我唔好再阻住佢地,仲叫我放過佢地兩個,話比機會我,即係對自己殘忍,一路罵,一路罵,叫我死心

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
舊 02-20-14, 04:29 PM   #38
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
當然不是!!!

那是最差的處理!!!

舊 02-20-14, 04:46 PM   #39
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
樓主, 人家都話你阻住你又何必美化段感情, 比人當魚咁釣 chok 下 chok 下好開心咩...

舊 02-20-14, 04:49 PM   #40
地獄黑仔王

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
有好路數仲得閒炒飯? (除非慾求不滿?)

舊 02-20-14, 04:58 PM   #41
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: martinnitram 查看文章
少年人, 你太年輕了!

舊 02-20-14, 06:04 PM   #42
忘記密碼
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
但EX當然死多唔願意分手啦,但其實我心底裡仲係鍾意佢既,但又會諗大家性格可能有D不合,就好堅決分開...
即使係咁EX依然唔放棄,好努力,為左我改變,為左我去做好多好多好多野,用左4個月既時間不斷咁感動左我,令我再次睇到將來..

因為佢年紀唔細..驚自己搵唔到水抱, 左右撈2邊

11月底,我再一次接受呢段愛,但唔夠2個月,最終佢愛上左第2個...放棄左我..理由係因為我比唔到佢想要既野...我想COOL保..
但結果當然係失敗...我好唔明白...點解為左我用左100%既力量去追番我...竟然可以話變左0就變左0...之後CHECK到佢電話,,,

因為佢已經搵到水抱

原來係追番我既同時有一個男人追緊佢...到我接受番佢之後...佢依然係同果個男人曖昧,什至上佢屋企,講晒I MISS U...
但同時間又話好愛我...成日見我...真係唔會估到佢同第2個好好感情...我好失望..好失望...諗住放棄架啦..

因為佢條件比你好.

但佢知道左我知道晒所有野之後,有打電話黎喊,話以前真係好愛我,只愛我一個,但而家果個對自己好好,比到佢想要既野自己

因為佢驚你唱佢

我問佢,可唔可以再一次為左我放棄佢而家果個,佢話唔知...之後就收左線....SEND左個WTSAPP比佢..佢一路無覆...
到第2日..我打左電話比佢..竟然可以同琴日既態度100%改變,好堅決咁叫我死心,無可能架啦..佢無錯,唔會放棄,同佢有將來

因為佢已經備左案,唔怕你

我即刻再一次比佢打入地獄....之後仲係FB POST左佢同佢新男友D相....萬萬都估唔到...原來我有FD識果個男人...
推測係咁.

舊 02-20-14, 09:27 PM   #43
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: martinnitram 查看文章
揸慣棍波想心思思揸下自動波是常識吧

舊 02-20-14, 10:59 PM   #44
skydream
死野

只能說係呢次感情路上輸晒

舊 02-20-14, 11:11 PM   #45
地獄黑仔王

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
揸慣棍波想心思思揸下自動波是常識吧
這種常識我不太明白就是了

舊 02-21-14, 08:43 AM   #46
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
因果來看,明明是你先放棄飛左人地,現在不過給仁得仁,你放不下是因為唔係你飛人而係俾人飛,得不到就是最好而已。
另其實重有4的,搵個天台跳下去,世界終結。年中總會有人咁選擇

舊 02-21-14, 09:01 AM   #47
skydream
死野

引用:
作者: 尼路 查看文章
因果來看,明明是你先放棄飛左人地,現在不過給仁得仁,你放不下是因為唔係你飛人而係俾人飛,得不到就是最好而已。
另其實重有4的,搵個天台跳下去,世界終結。年中總會有人咁選擇
年中係好多蠢人會簡4。。。我一定唔會咁做

舊 02-21-14, 02:46 PM   #48
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
支持樓主選4~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-14, 03:45 PM   #49
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

一切有為法,如夢幻泡影,如露亦如電,應作如是觀。(╯ω╰)

舊 02-22-14, 06:17 PM   #50
鐵拳浪子

註冊日期: Oct 2007
PSN  IDironfist0507
XBox Live GamertagIron fist57
引用:
只能說係呢次感情路上輸晒
其實當初如果佢唔係追番你,如你所願,分得成手,咁就會贏哂?
當初你叫得分手就預左真係會分開架啦?而家又覺得佢呃左你,然後你又萬般不捨咁就奇怪左d.
鐵拳浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
從Facebook 中毒....求解 KARAS 手機資訊/電腦軟硬討論 5 01-06-12 08:53 PM
求解碼器有無問題? House 申訴及解答區 4 10-18-07 12:11 AM
被綁架的wmp...求解救 雪舟等楊 手機資訊/電腦軟硬討論 3 01-09-07 12:11 AM
緊急求救(中毒求解) kinggo 手機資訊/電腦軟硬討論 3 09-24-06 07:15 PM
求解毒 小黑 手機資訊/電腦軟硬討論 1 06-08-04 05:59 PM

現在的時間是 10:38 AM

手機版 | APP版