Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
Rance 12:12 AM 02-12-15
零次同世海邊度似呀,零次又閃得近攻遠攻都得
世海剩係識隻牛咁衝放大招...
鈴蘭 12:17 AM 02-12-15
作者: Rance:
零次同世海邊度似呀,零次又閃得近攻遠攻都得
世海剩係識隻牛咁衝放大招...
一睇到都係想吐糟呢樣
零次雖然都係近接型既人 但零次既動作同攻擊手段非常多彩而且好識用腦
世海呢D根本就係蠻牛一隻 已經係直頭到左想吐糟佢其實係咪真係練武有對打架,淨係識死衝既

誠哥最後呢句 九成最終回係誠哥返黎同世海打一場?
然後最後既最後比零次兩公婆出一出場
怪盜小G 12:21 AM 02-12-15
傻啦

RG SYSTEM出現之後你咩又係集集見零次開RG神拳兜口兜面夾硬車埋去
T.K. 12:24 AM 02-12-15
我寧睇鳳翼天翔好過rg神拳

零次再現,點都要等劇場版吧
Rance 12:25 AM 02-12-15
咁起碼都係打一大輪先RG神拳,
而家世海只係不停次元霸王流
BOYBOYBOY 12:37 AM 02-12-15
好似為左懷念故友而整,不過無機會比到佢
Nicklaus 01:28 AM 02-12-15
家陣即係奧運冠軍整部機去打學界....
Van仔 03:06 AM 02-12-15
真實系,但放超級系 B 武
宇智波佐助 12:08 PM 02-12-15
師父會唔會出場呢
(=v=)b 01:03 PM 02-12-15
原來學姐部機先最屈~近遠支援都得~萬能型~
肉羊哩咖 01:44 PM 02-12-15
GBF Try 18:

1. 非常弱嘅一集, 戰鬥唔燃唔在講, 弊在對手個設定, 真係唔可以叫人信係強手
2. SD->真實系->出超級系武器?!
3. 下半嘅文戲, 政哥繼續唔出場, 班長現一現身就算, 有啲唔夠喉; 你駛老婆當FEDEX?! 幫襯PRO嘅速遞咪冇咁揚咯
4. 睇咗預告大家都知佑馬邊會有事吖(膠布男出手?)
5. BUG: 膠布男同強子調咗位兩次!!!
6. 好有暗示世海師父好似嶺師~ (定係諗多咗?)
Rance 02:10 PM 02-12-15
睇預告似係史力加出手幫喎...
pet3 02:38 PM 02-12-15
我覺得有人出現幫唔代表部機無比人搶

只是唔出現的話唔止搶機
手都打斷你
之後下場就得番一部學姐上場
鈴蘭 03:35 PM 02-12-15
史力加應該係一早知師兄會駛橫手
所以已經一早尾行無能眼鏡Standby準備救機
hitachi 05:17 PM 02-12-15
1.其實三胞胎係唔係三個去考,一個唔合格, 如果係就有D報仇價值
2.點解係SD機先會係咁閃彩蛋
3.去機場有賴巴送,返黎眼鏡就去行公園
4.學姐大招其實唔變大都做到
knight-philip 06:26 PM 02-12-15
作者: hitachi:
1.其實三胞胎係唔係三個去考,一個唔合格, 如果係就有D報仇價值
2.點解係SD機先會係咁閃彩蛋
3.去機場有賴巴送,返黎眼鏡就去行公園
4.學姐大招其實唔變大都做到
>去機場有賴巴送,返黎眼鏡就去行公園
有朋友有車就會知道...沒位迫車/停車場在離遠的位置的話就會要由乖客自己行去...(司機去迫車先
就算是香港的商場都一樣

更何況看來賴巴不是住選手村吧~(是說今輯只是全國大會都有選手村?

>學姐大招其實唔變大都做到
出力問題吧?
要起動光劍就要連結起才可以
而且揮動的時候的慣性問題吧?
雖然這樣的話會反問"為什麼不一開始以real mode為主?"(要用浮游炮就把手腳分出來這樣
jason_kasim 06:40 PM 02-12-15
嶺次點都唔係世海師父
世海開頭係唔知gundam係乜

家姐好得閒
搭架飛機黎一黎就走
jamsquare 06:45 PM 02-12-15
誠哥同零次條相逢線有無時間寫嫁仲
我好掛住nikuman
Kaiser 08:47 PM 02-12-15
作者: jamsquare:
誠哥同零次條相逢線有無時間寫嫁仲
我好掛住nikuman
老老豆豆第二輯一次又一次咁打爛第一輯的設定同中心思想
你仲會打算見到上輯兩位主角重逢的一日?
Rance 12:13 AM 02-13-15
呢個系列O既中心思想係D咩呢?
我認為係
1)ガンプラが好き
都有呀,都睇得出世海由唔知咩係GUNPLA到開始同BBG一心同體都算符合
2)ガンプラは自由だ
心形流,學姐都表現到
3)遊びだから真剣になれる
世海都好認真去玩O既

其實第二輯最大問題都係D戰鬥太單調O者...
fmptsrhk 12:24 AM 02-13-15
話就話係零件, 但連內骨架都整副齊哂
誠哥你直頭送左部新機過黎吓話
有冇加左咩最新黑科技先

究竟師傅會唔會出場?次元霸王流唔通真係專用黎Gunpla Battle
鈴蘭 01:10 AM 02-13-15
作者: Rance:
呢個系列O既中心思想係D咩呢?
我認為係
1)ガンプラが好き
都有呀,都睇得出世海由唔知咩係GUNPLA到開始同BBG一心同體都算符合
2)ガンプラは自由だ
心形流,學姐都表現到
3)遊びだから真剣になれる
世海都好認真去玩O既

其實第二輯最大問題都係D戰鬥太單調O者...
其實我睇法相反喎
感覺上世海對Gunpla無咩愛
如果有個平台更可以發揮次元霸王流 佢應該會即刻放棄
鳳熾魂 07:15 AM 02-13-15
作者: 鈴蘭:
其實我睇法相反喎
感覺上世海對Gunpla無咩愛
如果有個平台更可以發揮次元霸王流 佢應該會即刻放棄
佢係覺得鋼普拉對戰好好玩玩玩下發覺做到人機合一咪愛上鋼普拉
Rance 11:19 AM 02-13-15
佢都好有心自己去修 BB啦
零式 09:17 PM 02-13-15
其實睇返今集如果世海佢地一開始炸左個城,果3條友一早收左皮
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面