Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-26-07, 08:14 PM   #376
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

引用:
作者: 真仔 查看文章
邊度仲有288
頭先龍珠商場買,我fd頭先係灣仔買都係$288。

舊 02-26-07, 08:22 PM   #377
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
[超hard sell中]歡迎,隻game越玩越有味,玩得耐先見真章
[/超hard sell中]
我都係mhp1玩左幾個mission就放左 ...果陣覺得隻game唔適合我
而家有fd特登買psp玩,又被群眾影響下....無lala就手上拎住隻mhp2

而家認真研究下(加上load快左),真係好正
攪左成晚,試哂d武器...而家先過左1星任
最想玩係弩炮...不過一個人打好辛苦,又燒錢

舊 02-26-07, 08:34 PM   #378
MR_CHEUK
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2007
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
我都係mhp1玩左幾個mission就放左 ...果陣覺得隻game唔適合我
而家有fd特登買psp玩,又被群眾影響下....無lala就手上拎住隻mhp2

我同你差唔多...只不過我係為左mhp2先買psp~~
宜家都係2星緊...
有冇msn一齊交流下~~
MR_CHEUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-07, 09:08 PM   #379
kissemem
Senior Gamer
MHP2初學者

註冊日期: Dec 2005
引用:
作者: MR_CHEUK 查看文章
我同你差唔多...只不過我係為左mhp2先買psp~~
宜家都係2星緊...
有冇msn一齊交流下~~
我又係咁既情況
上集我玩到村長3星就冇玩喇
家陣打緊MHP2 3星
比水龍姦緊

舊 02-27-07, 09:18 AM   #380
ELT
Lunar使者

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章

load好似係快左少少
琴晚試左1星3個mission, d錢好似易搵左

舊 02-28-07, 12:03 AM   #381
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
時間真係可以證明一切~
今日行過MK大把$288貨...

舊 02-28-07, 12:05 AM   #382
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: hell & heaven 查看文章
時間真係可以證明一切~
今日行過MK大把$288貨...
新年過後就正價嫁啦....

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 12:14 AM   #383
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
DEL.....

此篇文章於 02-28-07 12:17 AM 被 ist 編輯。
ist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-07, 12:15 AM   #384
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
大家估下下隻炒既係邊隻?
我估係SEED

諗緊訂唔訂

(今次MHP2 令我理解到買正版 訂係必須的)

舊 02-28-07, 01:04 AM   #385
神風@AMD
Action!

Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
大家估下下隻炒既係邊隻?
我估係SEED

諗緊訂唔訂

(今次MHP2 令我理解到買正版 訂係必須的)
SEED 依D野,遲玩無咩所謂...慢慢等二手都OK
唔會因為時間而跟唔上一齊玩/討論....

舊 02-28-07, 02:25 PM   #386
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
SEED有PS2版可以不理LA...
遲D買都無咩所謂
為左個4人對戰買...不如入$1挑下機好過LA...

舊 02-28-07, 07:49 PM   #387
jyeung1
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2005
想問下MHP2視點有無改善

MHP1打紅火龍後段
成日避到埋牆時
困死左吾知在邊
被佢撞死

整體上MHP2比MHP1有好大改善???

仲有美板幾時出!!
jyeung1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-07, 12:25 AM   #388
真仔

3DS Friend Code2191 8321 2702
PSN  IDHoward513
↑psp都收架啦

又係你講既~psp冇得救架啦
玩你既nds同慢慢研究發展史啦

1.どんな天気でも応援してあげる!
2.応援XD
3.いい天気だから、気分もよくてね^^
4.いつでも笑顔を出してねXD
5.雨になっても頑張って!
6.頑張って!また一週間過ぎて、目標まで近づいている!
7.もうすぐだ!仕事が終わるまで!
8.仕事、頑張ってね!XD
9.夢がいつでも、またはいつか叶える!
10.頑張って、目標に行け!

World of Warcraft - undead warrior
PaD : 122,794,594
真仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 03:21 PM   #389
櫻庭
Game Master
四品指揮官

註冊日期: Nov 2005
好唔好為左MH2而買PSP呢

舊 03-02-07, 03:36 PM   #390
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: 櫻庭 查看文章
你o既心態係真係鐘意隻game,定係人玩我玩先,如果係後者咪考慮下自己銀根鬆唔鬆動囉

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 03:39 PM   #391
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
你o既心態係真係鐘意隻game,定係人玩我玩先,如果係後者咪考慮下自己銀根鬆唔鬆動囉

係咪確定左呢隻野真係可以update 到3.10 ? a

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 04:01 PM   #392
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
↑psp都收架啦

又係你講既~psp冇得救架啦
玩你既nds同慢慢研究發展史啦
請不要寸其他會員

回 jyeung1:
係進步佐好多o既, 但如果第一集都玩得辛苦, 要更努力學點玩

回 櫻庭:
哩個問題要問自己, 不過要看看未來有咩 game o岩. 如果真係得 1 隻, 無其他遊戲想玩, 我會覺得無謂o徒錢. 但如果未來有 game 或者已出的 game 有興趣, 咁就快o的買.

回 nakakula:
唔明你問乜, 但隻 game 的 update 可升到 3.10

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 04:23 PM   #393
真仔

引用:
作者: t-cup 查看文章
請不要寸其他會員

我用番佢既意見 佢話psp係死路一條丫麻

2.応援XD

World of Warcraft - undead warrior
舊 03-02-07, 04:43 PM   #394
square-enix
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDSQ-EN_HK
XBox Live Gamertagsquare-enix2061
引用:

我用番佢既意見 佢話psp係死路一條丫麻
死就死硬架
不過死之前有mhp3出現同因mhp2風潮, 令D廠仲有GAME出俾PSP, 都原啦
square-enix 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 04:44 PM   #395
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
當然唔好啦, mh2 係ps2, psp都冇得玩.....(逃 )

舊 03-02-07, 07:00 PM   #396
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: t-cup 查看文章

回 nakakula:
唔明你問乜, 但隻 game 的 update 可升到 3.10
THX 你已經答左了 ~ (聽說3.10可以畫面光多倍,但耗電多 )

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 07:03 PM   #397
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: nakakula 查看文章
THX 你已經答左了 ~ (聽說3.10可以畫面光多倍,但耗電多 )
完全同以前無分別囉

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-07, 08:50 PM   #398
櫻庭
Game Master
四品指揮官

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: square-enix 查看文章
死就死硬架
不過死之前有mhp3出現同因mhp2風潮, 令D廠仲有GAME出俾PSP, 都原啦
即係psp出完mhp之後就無乜game玩??

舊 03-02-07, 08:59 PM   #399
真仔

引用:
即係psp出完mhp之後就無乜game玩??
之後仲有seed同惡魔城

唔好睇得咁灰~

psp同nds有競爭先有進步
佢地競爭得激烈~受惠都係我地d game迷

2.応援XD

舊 03-02-07, 09:28 PM   #400
斯卡
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2004
PSN  IDjason169
引用:
作者: square-enix 查看文章
死就死硬架
點講好呢
其實同ndsl比先係輸得好慘
但用返手提機角度psp好似賣左好多啦(唔知實數個人記憶過千萬)
其實sony第一次出我覺得係成功架啦
斯卡 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 07:05 AM

手機版 | APP版