Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-07, 11:11 AM   #126
boss
God of Gamer

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
要12點半到先知有game拎未,好漫長既兩小時
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:15 AM   #127
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
死啦
無啦啦有d想買tim XD
不過第一集玩左dd就封印左. 似終d野喺ps2見過晒=_=

又驚好似上集咁買完唔玩..但一聽到loading快又好想買嚟出街時玩下...

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:22 AM   #128
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: ps399 查看文章
今晚都可能有XD
琴晚集會所有班友.著套骨裝升左hr2啦.
緊急係打雪獅子,易過四本角好多.
最攪笑係有條友望住個雪山,吹笛就贏左. (唔好問我係邊個,等佢自己蒲頭)

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:23 AM   #129
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
死啦
無啦啦有d想買tim XD
不過第一集玩左dd就封印左. 似終d野喺ps2見過晒=_=

又驚好似上集咁買完唔玩..但一聽到loading快又好想買嚟出街時玩下...
買啦買啦
有新野打 當新game玩
只希望今集d怪唔好比mh2弱化太多就好

舊 02-17-07, 11:25 AM   #130
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
屯門大約咩價??

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:25 AM   #131
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: up2u2003 查看文章
買啦買啦
有新野打 當新game玩
只希望今集d怪唔好比mh2弱化太多就好
今集嘅所謂新怪係咪真係新種嘅, 抑或又只係變色變下隻角就算?xd
但最衰我又上唔到Xlink玩
身邊又極少fd有psp, 會玩依隻嘅就更加接近零=_= 一陣放工出去睇下幾錢先算

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:31 AM   #132
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
今集嘅所謂新怪係咪真係新種嘅, 抑或又只係變色變下隻角就算?xd
但最衰我又上唔到Xlink玩
身邊又極少fd有psp, 會玩依隻嘅就更加接近零=_= 一陣放工出去睇下幾錢先算
堆fd入面得我有psp添啦.....
換左pc後都未搞過個xlink同router
唯有去下版聚重拾當年mh2既回憶如對人擊龍炮

舊 02-17-07, 11:35 AM   #133
機動盜賊首領-電

註冊日期: May 2002
PSN  IDgutscharm
引用:
作者: t-cup 查看文章
以前整過o既武器會變成武器卷.. 但.. 我暫時無乜機會用

另外, 之前提到o的繼承問題, 大家放心都得. 除佐錢真係俾到足之外 (上限 999999), o的 items 差唔多要重頭儲過o既

不過... 有一張係前一條村的卷, 同另一張係 mh2dos 的卷... 唔知佢地會唔會可產生獨有武器 (即無玩 mhp 1 代的話, 就無可能升到的?)
整到村長劍同朽龍xx劍.
個d武器卷再加d素材可以整到d中級武器.
我而家用緊骨刀狼牙 升上去可以做到龍刀.
同埋鎧玉原來唔係咁難出.係農場都掘到.

機動盜賊首領-電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 11:42 AM   #134
青頭仔
Senior Gamer
小可愛

註冊日期: Dec 2005
怎樣才可xlink來玩呀?有冇相關post睇下?
謝謝

Nintendo ID:linkmodern

狂熱游戲中…
SWITCH:動物森友會
PS4:閃之軌跡4 、創之軌跡
青頭仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:24 PM   #135
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: NEO轟格殊Ω式 查看文章
屯門大約咩價??
忍得到唔好去,我岩岩敗左家回來,差唔多成400
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:27 PM   #136
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
引用:
作者: shunshun8894 查看文章
邊間咁咩

做乜唔去旺角呀...

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 12:41 PM   #137
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
引用:
作者: shunshun8894 查看文章
旺角都唔洗300
尋晚見人一買買六盒...17xx
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:04 PM   #138
Sin_a

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: t-cup 查看文章
舊人可以變性 t-cup 由第一集的雄斗變成今日的大舊妹
我都有諗過變女仔,但諗起今集一定周街變性人,都係正正常常用返男仔
Sin_a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:11 PM   #139
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
我無辨法了
一個鐘內叫價由$330去到$390了
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:13 PM   #140
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
引用:
作者: surlent 查看文章
我無辨法了
一個鐘內叫價由$330去到$390了
唔唔知TT仲有冇......
要成4點幾先出到去.....
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:15 PM   #141
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
其實俾多一百可以得到自己想要既野,我覺得值
呢d野好睇個人既
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:16 PM   #142
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
MHP2nd賣廣告??
http://www.uwants.com/viewthread.php...age%3D2&page=1
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:18 PM   #143
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
有人話初8,9先有大貨,係咪屬實?

舊 02-17-07, 01:19 PM   #144
新月
Game Master

引用:
作者: winner1 查看文章
有人話初8,9先有大貨,係咪屬實?
下一水貨係初七
各位未買的版友受死吧
舊 02-17-07, 01:20 PM   #145
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
新年幾日放假唔煲機係浪費喎!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 01:22 PM   #146
ma23868518

註冊日期: Jan 2007
深水土步已經有貨了- -

依家等fd拎貨- -"
ma23868518 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 02:12 PM   #147
葉月健

想問下灣仔有冇貨同咩價?

舊 02-17-07, 02:32 PM   #148
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 傑斯特 查看文章
旺角都唔洗300
尋晚見人一買買六盒...17xx
你講而家定琴日先?
係我就飛出去買

舊 02-17-07, 02:35 PM   #149
新月
Game Master

引用:
作者: winner1 查看文章
你講而家定琴日先?
係我就飛出去買
你見到O個個係某PARTNER SHOP o既線眼罷
今日唔會有呢件事發生,因為批價都過$300了
舊 02-17-07, 02:38 PM   #150
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: surlent 查看文章
你見到O個個係某PARTNER SHOP o既線眼罷
今日唔會有呢件事發生,因為批價都過$300了
a 即而家應該$320都要還神啦
起碼都350~400吧?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 09:09 PM

手機版 | APP版