Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-17-18, 12:47 PM   #3976
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
感謝官方攻略,終於打贏左リッチ啦…

舊 01-17-20, 08:38 PM   #3977
GreenTea
Administrator

註冊日期: May 2007
咁快復刻ff7,13 呢個月D活動mama地
GreenTea 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-20, 11:43 AM   #3978
GreenTea

終於出8星角

舊 04-22-20, 11:59 AM   #3979
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
今次唔知要食幾隻多自己
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-20, 01:40 PM   #3980
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

其實……呢度仲有冇人玩架…a

舊 04-22-20, 03:06 PM   #3981
okabe

一直都有玩,反而隻幻影戰爭無咩玩
7星其實比初其易,好多時抽一隻都有保底輝石送
儲左4粒ALL輝石都未用過
舊 04-24-20, 11:47 AM   #3982
中考介
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2005
Neo Vision覺醒第一隻係迪花 唔係雷光...
睇黎舊角又可以大翻身
點解唔可以選擇送狗或迪花
狗超信好用好多
中考介 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-24-20, 12:09 PM   #3983
okabe

睇來下星期都似係FF7活動
會一次過出新角連新覺醒....
迪花有4隻狗有3隻係倉

此篇文章於 04-24-20 12:24 PM 被 okabe 編輯。
舊 04-24-20, 01:49 PM   #3984
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

All輝石而家有2粒係倉,之前比聖騎升先用過1粒咁大把……

黎緊100%係CG錫生架啦……加埋Neo Vision 能力應該會係直升Top系物攻角……

舊 04-24-20, 02:22 PM   #3985
GreenTea

玩左幾年咩都唔缺 係差超信賴D防具
舊 04-24-20, 10:37 PM   #3986
中考介

引用:
作者: Orage 查看文章
All輝石而家有2粒係倉,之前比聖騎升先用過1粒咁大把……

黎緊100%係CG錫生架啦……加埋Neo Vision 能力應該會係直升Top系物攻角……
就算出CG錫生 應該唔會咁快Neo Vision覺醒掛
希望佢唔好顧住攪新NV 又唔攪舊角技能+2覺醒
我隻MAIN角騎兵雷光 好需要快d技能覺醒
真降臨隻惡魔牆開始已經完全打不動...
舊 04-26-20, 05:49 PM   #3987
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: 中考介 查看文章
就算出CG錫生 應該唔會咁快Neo Vision覺醒掛
希望佢唔好顧住攪新NV 又唔攪舊角技能+2覺醒
我隻MAIN角騎兵雷光 好需要快d技能覺醒
真降臨隻惡魔牆開始已經完全打不動...
真降臨反而係猛毒植物唔知點打……

新神龍唔計既話其餘已經全部攻略……

話說兩手持終於都400%上限化啦

舊 04-27-20, 04:17 PM   #3988
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
都仲有玩緊,不過真降臨冇搞好耐了...
活動都冇變過,其實已經悶了...係玩左咁耐唔捨身棄...
個dark visions完全提唔起勁玩....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-20, 01:24 PM   #3989
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: GP03D 查看文章
都仲有玩緊,不過真降臨冇搞好耐了...
活動都冇變過,其實已經悶了...係玩左咁耐唔捨身棄...
個dark visions完全提唔起勁玩....
正常既...始終變化唔大,

而且FES 限既出現更加令人棄GAME...

我而家都係有想要既角咪抽下囉...

真降臨同DARK VISION 當挑戰咁玩...

舊 04-29-20, 08:54 PM   #3990
okabe

結果係出FF7 RE CLOUD NV版
欠片的時代
舊 04-29-20, 10:01 PM   #3991
中考介

黎緊好多素材要打.. 欠片,輝石,卡片素材
睇黎要練一隻全滿既NV角
要好大投資 最想知角色欠片 可唔可以拆角攞
舊 04-30-20, 09:20 AM   #3992
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

NV角 = 幻想戰爭化既7星角……

覺醒+技強化+Vision Card....

舊 04-30-20, 03:16 PM   #3993
GreenTea

20連都無隻5星 無料10連就有隻5星...
由手機版發出
舊 04-30-20, 03:40 PM   #3994
okabe

抽左3+1十連中黑人
反而用PICKUP卷由金>虹>紅
舊 04-30-20, 04:16 PM   #3995
中考介

引用:
作者: okabe 查看文章
抽左3+1十連中黑人
反而用PICKUP卷由金>虹>紅
三隻NV就可以RARE覺醒+2?
我三十抽兩隻狗
舊 05-01-20, 01:11 PM   #3996
GreenTea

好在一直無用自選卷都有60張 換tifa上nv
由手機版發出
舊 05-02-20, 08:20 PM   #3997
GreenTea

這次d活動幾難打 基本係米有nv角先打到
好彩啱啱好第十會合打完

我從使用 Tapatalk 的 SM-G9500 發送
舊 05-03-20, 06:04 PM   #3998
okabe

引用:
作者: GreenTea 查看文章
好在一直無用自選卷都有60張 換tifa上nv
由手機版發出
除左之前用左來換輝石,基本都好少會用
我都考慮緊換唔換晒佢
其實由已經NV左到覺醒+3 最少要幾多?
舊 05-03-20, 07:09 PM   #3999
GreenTea

引用:
作者: okabe 查看文章
除左之前用左來換輝石,基本都好少會用

我都考慮緊換唔換晒佢

其實由已經NV左到覺醒+3 最少要幾多?
見d人話4 我就唔識計 係米nv再要多4隻同角色 都幾大投資 隨非一抽就nv

我從使用 Tapatalk 的 SM-G9500 發送
舊 05-04-20, 12:59 AM   #4000
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
係最少11隻....
1隻本,跟住用all mog上7星,再用super trust mog100%
每隻5星有25欠片,total要250欠片...即10隻...
如果上7星同super trust都用埋本專就14隻先夠...傻的嗎...

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 20 06-22-21 11:21 AM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 06:12 PM

手機版 | APP版