Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-13-17, 12:00 PM   #151
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: Tano 查看文章
點都係困獸鬥.....

硬係覺得慈母們有"新招式"

今次重手玩大咗
[港珠MODE]你地班人唔好搞事啦, 人都死左, 肯定係佢姦左個女仔啦, 怕坐監嘛, 差佬講咩你就信啦,
仲懷疑咩? 告你肉警啊啦[港珠MODE]

舊 05-13-17, 12:10 PM   #152
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
咁應該期待藍屍又遊行

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 12:16 PM   #153
luciferdark

"慶回龜支持肉警罪大遊行"同七一打對頭?
好喎~

舊 05-13-17, 12:35 PM   #154
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam

y首頁見話係咁喎

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 12:38 PM   #155
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
講到天眼發現疑犯點點點
即係有片?係未要公開出黎呢

唔分開當身有屎是常識吧

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 12:38 PM   #156
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
認真問,起事主底係乜玩法?
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 01:06 PM   #157
luciferdark

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
認真問,起事主底係乜玩法?
由手機版發出
想睇被強姦嘅女仔存唔存在?

舊 05-13-17, 02:04 PM   #158
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
反而想知是同校定朋友放料?

真係痴線過疑犯

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 02:12 PM   #159
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: luciferdark 查看文章
想睇被強姦嘅女仔存唔存在?
最黑最不幸既就係成事件都係虛構既.

但E+咁時勢, 虛構 "強姦案 > 極速破案" 對衰到貼地既香港政府同警察都無大好處.

SO 我排除呢個可能性.

反而, 如果真兇本身唔見得光 or 錯手打死左疑犯, 虛構個唔存在既犯人出黎, 咁就有好處

此篇文章於 05-13-17 02:17 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
舊 05-13-17, 02:14 PM   #160
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: luciferdark 查看文章
[港珠MODE]你地班人唔好搞事啦, 人都死左, 肯定係佢姦左個女仔啦, 怕坐監嘛, 差佬講咩你就信啦,
仲懷疑咩? 告你肉警啊啦[港珠MODE]
『D 人反政府反到上晒腦, 乜都盲反一餐』咁 ?
舊 05-13-17, 08:16 PM   #161
luciferdark

引用:
最黑最不幸既就係成事件都係虛構既.

但E+咁時勢, 虛構 "強姦案 > 極速破案" 對衰到貼地既香港政府同警察都無大好處.

SO 我排除呢個可能性.

反而, 如果真兇本身唔見得光 or 錯手打死左疑犯, 虛構個唔存在既犯人出黎, 咁就有好處
以盲捧土共嘅人嚟講, 極速破案, 兇手仲要係大惡人, 佢地會覺得好威...
咁當然你講個兩個可能性會更爆

引用:
『D 人反政府反到上晒腦, 乜都盲反一餐』咁 ?
上年紀, 睇東方個班, EXACTLY

舊 05-13-17, 08:53 PM   #162
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁老老實實 係去到出現痴l....磁能線之前我都仲覺得其實個男人畏罪自殺係唔出奇
即使犯左幾多打劫都可能會驚入到去變VIP比人雞姦,心理上受唔到恐慌自殺唔算係好稀奇既事情
甚至你話打犯打死左佢 我都仲覺得係完全無政治背景下要動用去到咁多部門去保一個/一組人既機會唔太高
但當件事去到痴l....磁能線出黎,就充滿假味同無能警隊既味道

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 05-13-17 08:56 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 09:14 PM   #163
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

咁我亦唔會完全否自殺既可能,但呢個時間,地點同其他細節無說服力囉

一開始上晒頭條但無相無名無起底已經覺得奇怪啦

強姦犯 wor,夠晒 juicy 大把野寫仲唔寫多 d ?
由手機版發出

此篇文章於 05-13-17 09:17 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問題] 求幫忙 部PS3話要更新4.31資料可以邊度拎更新 遊戲怪 電視遊戲討論版 8 12-17-13 05:42 PM
自創同人漫畫!!HYALINE OF WORLD!!更新第1名女主角日向未來!!小白龍登場!!!更新4 蚊蚊 Cosplay同人MIX討論區 10 12-24-07 01:47 AM
[漫畫] [分享]Death Note 死亡筆記 001-020 話 (自己個blog到不日更新)(最後更新:26/04 020話) lotaro 日本動漫畫討論版 0 04-26-07 01:46 PM
上映電影資料區- (新片上映本週三重新更新)(post #1)[逢星期三更新] JACKY 電影版 5 01-28-05 01:07 AM
我的少少收蔵品Ver2.15(22-06-2004P.07更新 不定期更新中) ★星人44★ 收藏品討論版 182 07-04-04 01:37 PM

現在的時間是 06:53 PM

手機版 | APP版