Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 09-18-11, 03:35 PM   #551
Lilith
Game Master
魔女の墮天使

註冊日期: Oct 2005
Actually... this is not the first time this pic has been posted on the interent...~~~

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗

我珍惜你,你亦要珍惜你自己~
Lilith 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 07:43 PM   #552
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
頭先逼火車番屋企俾我聽到有條化衡粧o既港女俾條死MK仔非禮。擰轉頭一睇件港女俾mk仔攪完真係大聲喊出馬尿,條死MK仔咁夠薑扮佢BF咁慢慢搶條港女手機唔俾佢報寸不特止,仲要攬身攬勢又俾tissue件港女抹馬尿,件港女梗係一手撥開隻鹹豬手啦。

後尾佢兩個都落車因為太逼人乜都睇唔到,仲要攪到班車遲足成分鐘先開番。

各位姊妹睇完請小心小心。m9

此篇文章於 09-21-11 07:47 PM 被 滅龍士 編輯。
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 07:49 PM   #553
二伍

註冊日期: Sep 2002
冇圖冇真相
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 07:52 PM   #554
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 二伍 查看文章
冇圖冇真相
有圖都未必信,而且我多事影佢o地盞燒埋我果疊m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-11, 08:06 PM   #555
二伍

如果一齊落車,條女又唔叫,真係可能係情侶個喎
舊 09-24-11, 10:45 AM   #556
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
引用:
作者: 二伍 查看文章
如果一齊落車,條女又唔叫,真係可能係情侶個喎
咁仲怪.....咁點解搞完佢又喊,仲要推開人?

順便請教一下,各位同女仔食飯有無話特定點樣坐法?
例如女仔會坐近牆個邊之餘此類個D....
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-24-11, 10:54 AM   #557
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: sunhikari 查看文章
咁仲怪.....咁點解搞完佢又喊,仲要推開人?

順便請教一下,各位同女仔食飯有無話特定點樣坐法?
例如女仔會坐近牆個邊之餘此類個D....
你幾多個人食飯呀?

舊 09-24-11, 10:57 AM   #558
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你幾多個人食飯呀?
兩個
舊 09-24-11, 11:07 AM   #559
綾小路雷太

引用:
兩個
諗咁複雜做乜呀...你留意下個冷氣會唔會太凍,張椅會唔會坐得人唔舒服...之類
覺得唔係咁對路既,多D禮貌地問下對方有冇覺得點唔舒服
咁就得架啦

唔駛下下搞到好似奴才服侍太后咁款架嘛~_~"

舊 09-24-11, 11:14 AM   #560
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
諗咁複雜做乜呀...你留意下個冷氣會唔會太凍,張椅會唔會坐得人唔舒服...之類
覺得唔係咁對路既,多D禮貌地問下對方有冇覺得點唔舒服
咁就得架啦

唔駛下下搞到好似奴才服侍太后咁款架嘛~_~"
又未去到唔對路,一路都覺得很不錯(應該話間餐廳水準很高)
但問題係昨日見D情侶,係女仔坐近牆,男的坐近走廊,但我就剛剛相反
突然覺得會唔會好怪姐
舊 09-24-11, 11:46 AM   #561
綾小路雷太

引用:
又未去到唔對路,一路都覺得很不錯(應該話間餐廳水準很高)
但問題係昨日見D情侶,係女仔坐近牆,男的坐近走廊,但我就剛剛相反
突然覺得會唔會好怪姐
哦!講清楚點個實況呀嘛。
通常咁樣係因為近走廊的話好多時都會有侍應行過傳菜執碟之類,
如果坐個邊可能會有突發事發生都未定

另外,如果睇呢個情況,應該係你自己一股腦兒自顧自坐左先/各自各搵位坐啦,有冇估錯?

舊 09-24-11, 11:55 AM   #562
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
哦!講清楚點個實況呀嘛。
通常咁樣係因為近走廊的話好多時都會有侍應行過傳菜執碟之類,
如果坐個邊可能會有突發事發生都未定

另外,如果睇呢個情況,應該係你自己一股腦兒自顧自坐左先/各自各搵位坐啦,有冇估錯?
應該係我地見有吉位就坐
算係反射動作吧.....
舊 09-24-11, 09:19 PM   #563
綾小路雷太

引用:
應該係我地見有吉位就坐
咁係咪俾女士先行?

舊 09-24-11, 09:55 PM   #564
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
頭先逼火車番屋企俾我聽到有條化衡粧o既港女俾條死MK仔非禮。擰轉頭一睇件港女俾mk仔攪完真係大聲喊出馬尿,條死MK仔咁夠薑扮佢BF咁慢慢搶條港女手機唔俾佢報寸不特止,仲要攬身攬勢又俾tissue件港女抹馬尿,件港女梗係一手撥開隻鹹豬手啦。

後尾佢兩個都落車因為太逼人乜都睇唔到,仲要攪到班車遲足成分鐘先開番。

各位姊妹睇完請小心小心。m9
點解你唔站出來伸張正義!!!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 05:42 AM   #565
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
應該係我地見有吉位就坐
食個飯坐邊度都唔係好重要既問題姐..洗唔洗咁拘緊.
我諗個女仔應該唔會在意呢d野

你咁在意小心人地覺得你奇怪仲好
引用:
作者: KIM 查看文章
點解你唔站出來伸張正義!!!
比人伸定係伸人先
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 08:24 AM   #566
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
食個飯坐邊度都唔係好重要既問題姐..洗唔洗咁拘緊.
我諗個女仔應該唔會在意呢d野

你咁在意小心人地覺得你奇怪仲好

比人伸定係伸人先
見到此事而出手相助是很正常吧!

舊 09-25-11, 12:44 PM   #567
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
條街度咁多人,咁多個人睇見都無人出手
即係成條街都無咩正常人

議事論事,唔係串嘴
計我話最正常既反應就係,見到有事發生又唔即時幫手,反而放上網講/影相/拍片
而家呢種現像先叫正常
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-25-11, 01:13 PM   #568
二伍

引用:
除非真係親眼睇到佢非禮
就咁喊出黎真係唔知乜事點幫
舊 09-25-11, 10:56 PM   #569
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
條街度咁多人,咁多個人睇見都無人出手
即係成條街都無咩正常人

議事論事,唔係串嘴
計我話最正常既反應就係,見到有事發生又唔即時幫手,反而放上網講/影相/拍片
而家呢種現像先叫正常
我試過現場拯救了一位女性, 被一名男性欺負的情況! 途人之後有聲援~!

舊 09-25-11, 11:35 PM   #570
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
我試過現場拯救了一位女性, 被一名男性欺負的情況! 途人之後有聲援~!
只要有第一個出聲,就多數都有人幫

舊 09-26-11, 10:20 PM   #571
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
情版淪陷了

一話淪陷就做野, 哈哈哈哈哈哈哈

此篇文章於 09-26-11 11:29 PM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-11, 11:31 PM   #572
綾小路雷太

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
情版淪陷了

一話淪陷就做野, 哈哈哈哈哈哈哈
咩淪陷?spam?

舊 09-26-11, 11:36 PM   #573
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
咩淪陷?spam?
做左野啦

舊 09-27-11, 12:08 AM   #574
綾小路雷太

引用:
作者: >>>>>劉伯<<<<< 查看文章
做左野啦
咁咪好囉

舊 09-28-11, 01:52 AM   #575
綾小路雷太

見圖,笑左

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[飲食新聞] 神人再度出現,與<<小林尊>>同屬UFFO組織成員--- <<小國敬史>>出場 Abale~姬絲汀小美 飲食版 6 11-07-05 12:14 AM
@@~~出左啦,最靚呢D GAME~~<<Dungeon Siege II>><< 末日危城2>>!!@@ Squalllg PC電腦遊戲討論版 45 09-10-05 04:52 PM
>>>>>>>重要聲明<<<<<<< kog 收藏品討論版 35 08-30-05 01:30 AM
<< 急問>> <<< 7210點樣用電腦入歌?? >>> Minga 影音館 0 01-30-03 04:43 AM

現在的時間是 07:25 PM

手機版 | APP版