Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-15-21, 11:09 AM   #3176
如月釋臣
Ultimate Gamer
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
https://www.google.com/amp/s/s.games...14384.amp.html

八奈見乘兒先生R.I.P ......
如月釋臣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-21, 03:45 PM   #3177
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>

舊 02-20-22, 03:33 PM   #3178
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
睇黎似笑片?

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-22, 05:16 PM   #3179
武藤遊戲
The One

舊 02-20-22, 05:51 PM   #3180
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
應該融合失敗

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-22, 08:26 AM   #3181
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-02-22, 11:26 PM   #3182
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
無淋水乾左嘅魔童...

舊 03-18-22, 02:05 PM   #3183
武藤遊戲
The One

舊 05-25-22, 01:05 PM   #3184
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

追down

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 05-25-22 01:08 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-22, 01:24 AM   #3185
十一月
Game Master

註冊日期: Jan 2003
官網宣傳片
https://www.2022dbs.com/movie.html

PR映像15秒PART1

PR映像15秒PART2

PR映像15秒PART3

PR映像15秒PART4

PR映像15秒PART5

PR映像30秒PART1

PR映像30秒PART2

PR映像30秒PART3

此篇文章於 06-13-22 03:44 PM 被 十一月 編輯。
十一月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-22, 12:34 PM   #3186
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
已經比youtube預覽圖劇透晒...
都幾多驚喜下

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-22, 02:45 PM   #3187
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
都幾多驚喜下
睇完可以唔駛入戲院睇咁.... 濟.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-22, 11:35 PM   #3188
十一月
Game Master

幾條片加埋3分鐘都冇,咁就唔使入戲院,真係要寫個服字
舊 06-12-22, 08:06 AM   #3189
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
引用:
作者: 十一月 查看文章
係有人偷拍將未公開嘅角色同變身擺上youtube
不過官方周邊劇透都係遟早嘅事

此篇文章於 06-12-22 08:16 AM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 06-12-22, 08:35 AM   #3190
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
知道佢大概想點玩法都還好, 依家係連片都有埋, 仲要角色上係點出法, 睇完腦海中會有印象, 到時要入戲院睇個效果同感覺係唔同...

因為我成日入戲院睇戲既關係, 對劇透咩咩咩嗰D係好同意, 或者你唔明啦...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-22, 01:29 PM   #3191
十一月
Game Master

引用:
係有人偷拍將未公開嘅角色同變身擺上youtube
不過官方周邊劇透都係遟早嘅事
偷拍?
唔該你自己入去官網睇睇。
https://dragon-ball-official.com/

全部影片都係來自「東映映画チャンネル」
是官方放出來的。

引用:
其實你係連影片內容都冇睇,只係睇了6張預覽圖就覺得劇透哂?
有咁嚴重的劇透過敏症,我覺得你真係最好少D上網,否則痛苦的係你自己。

此篇文章於 06-12-22 01:59 PM 被 十一月 編輯。
舊 06-12-22, 07:06 PM   #3192
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
偷拍?
唔該你自己入去官網睇睇。
https://dragon-ball-official.com/

全部影片都係來自「東映映画チャンネル」
是官方放出來的。

其實你係連影片內容都冇睇,只係睇了6張預覽圖就覺得劇透哂?
有咁嚴重的劇透過敏症,我覺得你真係最好少D上網,否則痛苦的係你自己。
我一直唔係講樓上啲片喎
仲係唔明嘅話自己上yt search "Super Super Hero"

此篇文章於 06-12-22 07:36 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
舊 06-13-22, 08:31 AM   #3193
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
我一直唔係講樓上啲片喎
仲係唔明嘅話自己上yt search "Super Super Hero"
冇錯,我見樓上個位師兄一掂就跳咁
真係唔敢覆佢
上youtube搵你講個關鍵字
係成套片彈出嚟,有完整嘅有斬件嘅
你想點睇就點睇

舊 06-13-22, 03:29 PM   #3194
十一月
Game Master

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
冇錯,我見樓上個位師兄一掂就跳咁
真係唔敢覆佢
上youtube搵你講個關鍵字
係成套片彈出嚟,有完整嘅有斬件嘅
你想點睇就點睇
師兄,你都睇清楚#3186寫乜先啦。
佢話「預覽圖」劇透哂,你就講成套影片。
姑勿論佢係講我post的預覽圖,抑或係youtube的預覽圖,唔click入去睇的話,可以劇透到幾多呢?
舊 06-13-22, 04:52 PM   #3195
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
東映官方惡意發放trailer,別有用心,佢地應該堅決抵制。

舊 06-13-22, 08:29 PM   #3196
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

即係no home way, day1有人偷拍三代同堂畫面擺上網
如果咁都唔算劇透我冇野好講

舊 06-13-22, 08:52 PM   #3197
wing
格鬥低手

引用:
即係no home way, day1有人偷拍三代同堂畫面擺上網
如果咁都唔算劇透我冇野好講
我唔見偷拍片, 只見官方trailer。

舊 06-13-22, 09:15 PM   #3198
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

乜真係更難明咩...

引用:
作者: wing 查看文章
我唔見偷拍片, 只見官方trailer。
引用:
我一直唔係講樓上啲片喎

舊 06-13-22, 10:19 PM   #3199
wing
格鬥低手

引用:
乜真係更難明咩...
真係好難明, 我上youtube照search "Super Super Hero" 都唔見偷拍片.

舊 06-13-22, 10:44 PM   #3200
神名レオ
Game Master
紅蓮團

PSN  IDleoayu
引用:
作者: wing 查看文章
真係好難明, 我上youtube照search "Super Super Hero" 都唔見偷拍片.
你認真?
因為你呢句
我再上去望下,1個鐘頭38分56秒成套full version頭3條片就係
個啲零零碎碎幾分鐘、十零廿分鐘都一大堆
你想水人cap圖post上嚟比版主ban?
定係大家身處multiverse?

標籤
ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
麻枝准「Charlotte-シャーロット-」最終巻第7巻にはTV未放送特別篇収録されます | 麻枝准:アニメで終わりです supermanlady 日本動漫畫討論版 340 11-29-17 05:51 PM
TVアニメ「VALKYRIE DRIVE -MERMAID-」始動丨監督:金子ひらく シリーズ構成:黒田洋介 money 日本動漫畫討論版 25 01-01-16 10:44 PM
山形石雄「六花の勇者」第十二話 (終)「解明の時」 supermanlady 日本動漫畫討論版 107 10-06-15 10:32 PM
藍「ミリオンドール」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 4 06-19-15 11:26 PM
鳥山明 新作連載開始 money 日本動漫畫討論版 29 04-01-14 06:39 PM

現在的時間是 03:10 AM

手機版 | APP版