Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 52 92 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 112 152  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
鈴蘭 09:37 PM 07-18-18
USJ有咩方法搵人開?
小昭Teddy 09:41 PM 07-18-18
作者: 鈴蘭:
USJ有咩方法搵人開?
開緊,樓上有房no.
鈴蘭 10:26 PM 07-18-18
thx all
小昭Teddy 10:26 PM 07-18-18
齊晒???
佐藤成樹 10:27 PM 07-18-18
我都夠了,打埋呢場都可以退下~
佐藤成樹 10:34 PM 07-18-18
THX~~~
赤兵尉SETH 01:11 AM 07-19-18
開發組班精英鋭試左3星期都打唔贏, 希望係真

作者: :

小昭Teddy 01:17 AM 07-19-18
作者: 赤兵尉SETH:
真係咁難個報酬應該有返咁上下正
赤兵尉SETH 01:27 AM 07-19-18
作者: 小昭Teddy:
真係咁難個報酬應該有返咁上下正
好似話係龍騎士外觀裝
鈴蘭 01:29 AM 07-19-18
我已經準備緊整呢套裝去打

頭 90 エンプレスセクターα
胴 86 レウスメイルβ
腕 86 ドーベルアームβ
腰 82 蒼星ノ将【腰当て】α
脚 90 エンプレスグリーヴα
護石 0 匠の護石Ⅲ

匠5
キノコ大好き3
広域化3
弱点特効3
体力増強3
水属性攻撃強化3
炎妃龍の恩寵2
火竜の奥義2
回避距離UP2
スタミナ急速回復1
整備1
水雙劍
(=v=)b 07:29 AM 07-19-18
最top個班都贏唔到~唔係難度過高咩~???
赤兵尉SETH 11:39 AM 07-19-18
開發者唔一定係最top個班
而且歷戰王都令唔少人失望
爽神 11:53 AM 07-19-18
開發者唔一定係最top個班
而且歷戰王都令唔少人失望
歷戰王你街場打都咪話唔難
其實solo mode真係害咗隻game
整套專攻裝+武就乜都輕易搞得掂
冇咗隻game要玩合作嘅意義,又令一班人口響響話乜都易打
佐藤成樹 12:14 PM 07-19-18
上次直播果隻係普通版?
(=v=)b 01:06 PM 07-19-18
歷戰王我覺得夠難啦~唔好再+深啦~
Tdot 01:26 PM 07-19-18
作者: (=v=)b:
歷戰王我覺得夠難啦~唔好再+深啦~
麒麟是永遠的痛
darkvolver 05:23 PM 07-19-18
作者: Tdot:
麒麟是永遠的痛

歷戰麒麟出2隻,到時就真有趣。

Sent from my iPhone using Gaforum
tao08 07:42 PM 07-19-18
仲未打到賊弩...

同埋問吓玩弩gei人,屬性彈係咪唔食超會心
小昭Teddy 01:54 AM 07-20-18
近戰打麒麟的確係煩D. 遠攻就只係血多左, 反正我負耐雷, 又唔帶耐雷打, 係唔係都差唔多中電就死, 歷戰都係咁打
赤兵尉SETH 03:53 AM 07-20-18
作者: 爽神:
歷戰王你街場打都咪話唔難
其實solo mode真係害咗隻game
整套專攻裝+武就乜都輕易搞得掂
冇咗隻game要玩合作嘅意義,又令一班人口響響話乜都易打
問題街場好多時唔係合作
作者: tao08:
仲未打到賊弩...

同埋問吓玩弩gei人,屬性彈係咪唔食超會心
食到
所以依家打絢輝個個都狙撃同炎妃冥燈弩
魚伕 01:36 PM 07-20-18
作者: 零式:
https://twitter.com/MH_official_JP/s...02565978456069
【RTでも参加可能!】モンスターハンター:ワールド 狩猟感謝祭 開催記念!アイテム配信Twitterキャンペーン実施!ハッシュタグ「#狩猟感謝祭」がついたツイートの数に応じてゲーム内で配信されるアイテムパックの内容が追加に!どんどんツイートして獲得しよう!このツイートのRTでも参加可能!

送鐵壁珠, 茸好珠
已經有得派(一星期內取)
小昭Teddy 12:33 AM 07-21-18
又煉又刷, 終於煉到第2粒解放珠, 我套雷屬弓終於完成
darkvolver 08:13 AM 07-21-18
作者: 小昭Teddy:
又煉又刷, 終於煉到第2粒解放珠, 我套雷屬弓終於完成

力量解放其實有沒有用?感覺好像指定某些武器用較好。

Sent from my iPhone using Gaforum
nomezero 12:55 PM 07-21-18
問題街場好多時唔係合作

食到
所以依家打絢輝個個都狙撃同炎妃冥燈弩
輕重弩屬性彈唔會出超會心只會出火龍兩件
因為屬性彈物傷非常低,根本可以無視
由手機版發出
赤兵尉SETH 04:57 PM 07-21-18
作者: nomezero:
輕重弩屬性彈唔會出超會心只會出火龍兩件
因為屬性彈物傷非常低,根本可以無視
由手機版發出
係得絢輝用輕弩電擊彈明顯有效率太多
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 2 52 92 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 112 152  ... 最後

返回主題版面