Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-20-16, 11:03 PM   #2476
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
反而我D箱算易齊,通常兩3場內

不過紅卡今日抽多10幾下先中第4張,仲爭1張先凸爆,必就食到LV21先MAX

紅卡有2珠清場技,又有感應加人命回,普攻仲燃燒,應該算勁,雖然係射機,打D高攻但命中唔高既野靠避既話可能用佢幾好

此篇文章於 03-20-16 11:05 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-20-16, 11:08 PM   #2477
clie

註冊日期: Dec 2001
咁紅卡16COST都算強機,好過廢STRIKE先
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 09:26 PM   #2478
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: clie 查看文章
咁紅卡16COST都算強機,好過廢STRIKE先
紅卡強在你突得爆佢~~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-16, 08:29 PM   #2479
ShinDou

終於中埋最後果張紅卡,拍左2支水
舊 03-23-16, 04:08 PM   #2480
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
打左個難度99的那版,拿左40券去抽,中左盾零號機,真心開心,之後的不中我也滿意今期活動了

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 04:12 PM   #2481
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
又Twitter RT活動 上次仲未瘀夠咩

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 04:17 PM   #2482
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: GN00508771 查看文章
又Twitter RT活動 上次仲未瘀夠咩
今次獎品吸引左,目標數又少左,可惜個頭做壞左,現在想救都好難救

舊 03-23-16, 04:28 PM   #2483
sears
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: 書仔 查看文章
打左個難度99的那版,拿左40券去抽,中左盾零號機,真心開心,之後的不中我也滿意今期活動了
99好易打?
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 04:30 PM   #2484
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: sears 查看文章
99好易打?
我全拳隊,留珠到最後,等boss出來連發必殺秒殺boss,我覺得重點是你要出隻SR艦,最好是10LV的

舊 03-23-16, 05:52 PM   #2485
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
全拳第一波比堆射機射到埋唔到身...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 06:10 PM   #2486
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: J+1 查看文章
全拳第一波比堆射機射到埋唔到身...
由手機版發出
小弟都系
wave1隻艦已經低過75%
其餘兩個條件都達成到,唯獨艦真系唔知點樣保住75%
小弟系用SRグラン・ガラン

舊 03-23-16, 06:36 PM   #2487
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
引用:
作者: 書仔 查看文章
我全拳隊,留珠到最後,等boss出來連發必殺秒殺boss,我覺得重點是你要出隻SR艦,最好是10LV的
boss失敗了
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 08:05 PM   #2488
ShinDou

4隻拳平排真係好難埋身,淨係用拳既話真係要出隻勁艦由得隻艦俾人射,5隻拳機1條線咁衝先有機會打到,我去到WAVE3大佬死,諗緊好唔好出盾機打,但我得好少盾機而且好廢
舊 03-23-16, 09:52 PM   #2489
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
s完之後打左個幾鐘都無尾箱, 上了宗介都無用, d 強沙又用到潛晒水,

不過今次算好易打, 全拳auto高速尾關用兩隻強沙必殺就完場. 就算上宗介都夠戰力
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 09:54 PM   #2490
Crazy Gamer

試咗一次,wave1已炒~~~
大家可能唔記得係海版,移速大降。
今次到烏冬教你打,而佢40抽都0ssr~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-16, 11:17 PM   #2491
ShinDou

出2隻盾可以1TAKE過過版,但死左1隻機,艦得6成血,用1開波果隻00艦

用拳可能要裝加移速或開加速先上到去殺D射卒
舊 03-24-16, 01:52 AM   #2492
元首KFC
炸鷄好吃

註冊日期: Oct 2015
終於回了50體尾箱左, 之前飲ap 水用宗介雙馬沙高速auto刷地獄難度都有幾次s, 拳機強度夠的話真係全拳好過, 海水適應有b就夠, 唔洗用加速parts
元首KFC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 02:33 AM   #2493
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
全拳隊, 拍2支水打左5次終於S左. (頭2次炒左)

4突JS, 2突強沙, 4突12妹, 0突Z, 4突強沙friend + SRグラン・ガラン
wave 1: 開auto, 殺晒d盾機後集中攻擊1,2隻射機. 打剩2隻射機後可以慢慢打 + 送機返艦回HP
wave 2: 開auto, 第一隻boss出來時可用一次3珠必殺清場, 之後要! 唔好用必殺. 入wave3時必須要有9+ 珠
必要時用機擋槍keep住隻艦75%+ HP
wave 3: 開auto, d射機出來後用2次Z必殺(&魂)清 --> cross friend 隻強沙魂浮遊炮 --> Done.

隻Z換4突強聖應該沒問題

ps. 40券中Z (可以1突了!!) 和拳魯魯, 超開心!!

此篇文章於 03-24-16 03:23 AM 被 VTMaldini 編輯。
VTMaldini 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-16, 03:30 AM   #2494
Crazy Gamer

第三次成功S咗, 但係未齊箱.
試大成功同升技成功去抽, 二十抽中4SR.

諗諗下為免心掛掛射埋嗰10卷算, 點知中2SSR2SR--老馬修同四姐~~~~
舊 03-24-16, 07:17 AM   #2495
ShinDou

齊箱,但隻艦太廢得LV1,WAVE1就得番1半血,又唔夠COST得76要出廢拳機,應該S唔到了
舊 03-24-16, 10:52 AM   #2496
clie

試咗一次,用大天使,首WAVE已低過75%,第二WAVE爆艦
諗住借隻宗介透明殺上去,原來唔WORK
舊 03-24-16, 07:06 PM   #2497
clie

打咗四次都係爆艦,全拳可以捱到第二WAVE
二拳二盾做唔到官方效果,上下各一盾機封彈,中間靠3部拳擋唔住班敵盾機,然後就大天使被斬爆
舊 03-24-16, 07:56 PM   #2498
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
打咗四次都係爆艦,全拳可以捱到第二WAVE
二拳二盾做唔到官方效果,上下各一盾機封彈,中間靠3部拳擋唔住班敵盾機,然後就大天使被斬爆
你咩隊?冇乜理由會唔夠火力到咁……
我二突強沙,突爆js,突爆蘭斯,突爆強聖+friend突爆強沙。
隻大天使改爆未,未就應該唔駛試住,改爆咗先。
而改爆咗嘅話就唔同,目標係唔好比盾卒打到艦。

射卒一下得十,要打中五六十下先輸,但係盾卒一下幾百,打中一下都唔駛旨意s到。
全拳嘅話,反而唔好理射陣住,全力所有機擋住啲盾卒,有餘力時先擋射卒玩波子機,到清晒堆盾卒先慢慢一隻一隻咁清,記住打慢版入艦回血,回滿晒先全力攻擊。
第二wave基本一樣,優先清盾卒同boss,響啲卒間隔中就盡量清到幾多射卒就盡清,中間夠珠用一次三珠必的,有一波係二三線出射卒+boss同盾卒,可以一下打到佢殘血。
最後wave集中力量一口氣打爆隻boss就ok。
舊 03-25-16, 05:36 PM   #2499
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
你咩隊?冇乜理由會唔夠火力到咁……
全拳:2凸強沙,2凸強創,零凸初號,4凸JS,FD 4凸強創
艦係LV10大天使,射卒一吓應該係扣96-99,機體先扣10
其實大家講既戰法我都明白,可能係我手指操控差,拉唔到班機集中正中間封盾卒,俾啲射機射到傻
上次100鑽都拎唔到,今次都係隨緣
舊 03-25-16, 11:15 PM   #2500
ShinDou

今日CC果邊幾好彩,抽多幾下凸爆左水母,見咁好彩就抽下機戰,10抽3月飛中射鐵甲,不過好似好廢下

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版