Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-31-17, 02:20 PM   #8251
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我原本真係諗緊只有杏(或者道明寺歌鈴)先可以令我失守
正月唔駛抽了

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》

此篇文章於 12-31-17 02:39 PM 被 小光 編輯。
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 02:51 PM   #8252
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
手痕試血統fail...繼續等
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 06:58 PM   #8253
J+1
望過黎呀!!!!!!

400萬了...

https://twitter.com/imascg_stage/sta...21763511599105
舊 12-31-17, 09:19 PM   #8254
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
開左新戀風
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 10:22 PM   #8255
J+1
望過黎呀!!!!!!

中間段亂slide點可能25星

Mv好正
舊 12-31-17, 10:35 PM   #8256
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: J+1 查看文章
中間段亂slide點可能25星

Mv好正
MV 是楓3.0件衫好正
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 11:02 PM   #8257
J+1
望過黎呀!!!!!!

感謝cy

舊 12-31-17, 11:03 PM   #8258
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
仲諗住今次轉派返石, 點知又係免費十連
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-17, 11:31 PM   #8259
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
作者: 小光 查看文章
THANKS
呢個活動比個好好既機會我清咁D DEBUT FC
用DEBUT+1
不過我打到拎左張自選限定活動SR就停

呢張劵有無期限?
想要既卡無

PS.
開年免費十連又係射斜
中左美玲
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 01:10 AM   #8260
psidef

註冊日期: Apr 2007
3抽中Fes諸星, 跟住10連中工藤忍同日野茜, 送嘅10連就白果.

總算有第一隻Fes限

--------------------------------------

啱啱見夠石10抽中埋Fes杏

此篇文章於 01-01-18 03:50 PM 被 psidef 編輯。
psidef 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 09:52 PM   #8261
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006

嘩,我啲課金原來係攞咗去做外國合唱團嘅人工。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-18, 10:49 PM   #8262
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
洋人和音?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 09:55 AM   #8263
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
FREE石抽左8x抽
中左諸星, 開心左一秒, 望真d, 頂你常駐黎既
中既ssr其實幾多, 諸星/馬柔/凜1.0/飛鳥/古賀/yui/俄妹, 但全部都係常駐, 都唔知開唔開心好

另想問如果我組3色dance隊但無2 combo+角色, 係咪 3p+/1c+/限愛莉 咁組係最好? 定 4p+/1c+會好d?
想了解清楚先升技, thx
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-18, 12:45 PM   #8264
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
頭兩日十1連分別中妹同家姐雖然都係重覆
希望4號繼續有得儲石

舊 01-02-18, 01:14 PM   #8265
psidef

註冊日期: Apr 2007
今日10連中片桐早苗......兩隻.

舊 01-03-18, 01:12 AM   #8266
KUTAR#

免費十抽中SSR水本ゆかり
舊 01-03-18, 10:15 AM   #8267
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
成個 fes 連超得 10 連合共 61 抽 0 ssr

今晚唔抽等聽日換月限池算
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 09:25 PM   #8268
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
抽到限杏, 請問係咪就可以用組自動掛隊了? 編成用幾多盾角&回血角?
自動掛隊可以用係集物活動刷item, 那LIVE GROOVE 得唔得?
因一直無研究自動掛比較多疑問
THX
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 09:46 PM   #8269
KUTAR#

引用:
作者: Bahamut 查看文章
抽到限杏, 請問係咪就可以用組自動掛隊了? 編成用幾多盾角&回血角?
自動掛隊可以用係集物活動刷item, 那LIVE GROOVE 得唔得?
因一直無研究自動掛比較多疑問
THX
有冇強判卡?
最重要強判把 miss 強判成 perfect
再用血卡 perfect 回血

此篇文章於 01-03-18 09:51 PM 被 KUTAR# 編輯。
舊 01-03-18, 09:48 PM   #8270
KUTAR#

[宣伝]

GAF im@s cgss Line 群招人中

歡迎留名, 會盡快PM招待link
舊 01-03-18, 10:03 PM   #8271
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

呢度睇番先..有問題再問....

http://www.gaforum.org/showthread.ph...6#post11533746

月尾有一番....
yes LOLI time

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 01-03-18 10:38 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 01-03-18, 10:58 PM   #8272
Bahamut

睇過手上既SSR, 1張強判卡都無...
可能超得要揀卯月ver1了 (唔想超車, 凛已有嫁ver)
等我再研究下先
thx 樓上兩位
舊 01-03-18, 11:00 PM   #8273
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

感謝cy,今日中社長

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 01-03-18, 11:14 PM   #8274
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: Bahamut 查看文章
睇過手上既SSR, 1張強判卡都無...
可能超得要揀卯月ver1了 (唔想超車, 凛已有嫁ver)
等我再研究下先
thx 樓上兩位
如果要掛隊,
一張強判其實不太夠,
可以的話最好有2張
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-18, 11:53 PM   #8275
Bahamut

引用:
作者: axe1292 查看文章
如果要掛隊,
一張強判其實不太夠,
可以的話最好有2張
第2張強判如果SR夠唔夠力?

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:16 AM

手機版 | APP版