Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Windows 8.1 Pro 用家聯盟! 正版使用者限定! 心得交流區!
Terry仔 01:37 PM 11-01-12
作者: westpat:
同舊時差唔多,都係region -> language
即係pro ver都可以改系統介面語言??
teamkiller 10:35 PM 11-01-12
作者: Terry仔:
即係pro ver都可以改系統介面語言??
你新增左果隻語言既輸入法就可以下載佢既語言套件
X&Y 01:11 PM 11-02-12
作者: 卡柏:
oh....
其他地方真係咁好賣?!
應該係US太好賣, UK, France, AUS全部都delay左去十一月頭
不過佢地有送返等值50usd既配件coupon俾之前訂左既客
HK之前訂左既就咩都無
JMi 04:17 PM 11-02-12
去左玩S記部VAIO DUO11
覺得無TOUCH的話WIN8個介面又無乜意思咁
now_loading 04:22 PM 11-02-12
我的感覺有點似 3.1 上 95, 97 咁, 好多野都大家摸索緊
其實真係平板同有touch mon 的notebook 教合適用呢個系統,
同埋出電視做media centre, 唔驚睇唔到d 字....
睇黎xbox 720 都夾埋個win 8 lite去推 win 8
Terry仔 09:37 PM 11-02-12
有無人之前用119買多左隻??
依家要入win 7 cd key,我買不到鳥
X&Y 03:14 PM 11-04-12
有無人之前用119買多左隻??
依家要入win 7 cd key,我買不到鳥
我有多一條promo code, 如果過幾日友人firm左唔要的話我可以俾你
Terry仔 04:23 PM 11-04-12
作者: X&Y:
我有多一條promo code, 如果過幾日友人firm左唔要的話我可以俾你
promo key點用??
我就連買都買唔到
sunhikari 05:46 PM 11-04-12
promo key點用??
我就連買都買唔到
下載Win8升級助手後購買
陸奧 貴志 07:58 PM 11-04-12
今日幫部富士通V1020 INSTALL WIN8,佢出0x8007025d.....

即係衰乜...?
Terry仔 08:59 PM 11-04-12
作者: sunhikari:
下載Win8升級助手後購買
可以獨立下戴??

作者: X&Y:
等你好消息
陸奧 貴志 09:04 PM 11-04-12
裝完隻WIN7後裝WIN8又OK
陸奧 貴志 09:49 PM 11-04-12
IE10堅唔好用SOSAD
jos 03:43 PM 11-05-12
http://m.9gag.com/gag/5765640

windows 8 is a old windows XD
JMi 10:03 PM 11-05-12
作者: 陸奧 貴志:
IE10堅唔好用SOSAD
同IE9比有乜分別?
Siren 11:14 PM 11-05-12
覺得輸入法好唔方便的路過...
川上双葉 01:34 PM 11-06-12
作者: Siren:
覺得輸入法好唔方便的路過...
係classic view還可以, 同win7冇咩分別
win8 UI得4,5粒字揀, D字又亂哂
由手機版發出
westpat 01:45 PM 11-06-12
作者: Nivlek:
係classic view還可以, 同win7冇咩分別
win8 UI得4,5粒字揀, D字又亂哂
由手機版發出
亂就唔覺,我用quick
但係同意個選擇list好短
TOAKO X 06:18 PM 11-06-12
W500 開唔到 SnapView
RTM果時招加reg給M$封左
sunhikari 11:47 PM 11-06-12
搞左幾日先把win7順利升去win8.......
now_loading 12:48 AM 11-08-12
請問知唔知點樣SET AUTO SHUTDOWN?
now_loading 01:09 AM 11-08-12
作者: diabloex:
請問知唔知點樣SET AUTO SHUTDOWN?
已解決
westpat 11:02 AM 11-08-12
發覺個google search好強大
強烈建議MS default有呢個metro app

有冇人知點樣將個voice search好似android手機咁可以認到粵語?
now_loading 11:46 AM 11-08-12
用個google search 上網是超快的, 快i.e. 好多, 好似轉左機咁, 不過唔support flash, 也是快的原因
westpat 01:57 PM 11-08-12
作者: diabloex:
用個google search 上網是超快的, 快i.e. 好多, 好似轉左機咁, 不過唔support flash, 也是快的原因
我都懷疑緊,但係又怪雞,youtube又睇到,不過冇preview

真係冇人玩過voice search?
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41  ... 最後

返回主題版面