Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 09-28-05, 11:54 AM   #101
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
中場同後防睇下佢自己d 青年軍掂唔掂??
得的慢慢練下呢d 新仔啦...........
下下買人都唔係辦法........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 02:40 PM   #102
Bigwater
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: cccc
米蘭的青訓

買人,係意大利國內大把人買啦,洗咩買外籍人事呢

支持下本土足球員啦,老細
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 04:18 PM   #103
Sheva
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: Bigwater
米蘭的青訓

買人,係意大利國內大把人買啦,洗咩買外籍人事呢

支持下本土足球員啦,老細
老細近年鐘意買森巴佬
Sheva 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 08:10 PM   #104
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Sheva
老細近年鐘意買森巴佬
應該係話:唔止AC老細近年鍾意森巴佬...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:14 PM   #105
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 柴崎幸
應該係話:唔止AC老細近年鍾意森巴佬...
好d既咪卡卡同卡富je
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 09:16 PM   #106
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: SANG2003
好d既咪卡卡同卡富je
我係指其他強隊都好鍾意用森巴佬...
例1:巴塞:細哨
例2:皇馬:成堆,唔數啦...
例3:AC:你講既兩個...

而且,沙真奴都OK架...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。

此篇文章於 09-28-05 09:24 PM 被 柴崎幸 編輯。
舊 09-28-05, 09:23 PM   #107
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: SANG2003
好d既咪卡卡同卡富je
呢兩件都好似李安納度經手...
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-05, 10:30 PM   #108
Dor
Game Master

引用:
作者: cccc
青年軍國米既比ac好好多

舊 09-28-05, 11:07 PM   #109
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Dor
話時話,除左隊長係青訓產品外,仲有冇其他球員?

舊 09-29-05, 12:53 AM   #110
clie

註冊日期: Dec 2001
岩布一定係,加度素唔記得,但一定係米蘭市出身
所以成日都話由佢兩個做隊長
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-05, 03:41 AM   #111
Dor
Game Master

引用:
作者: clie
岩布一定係,加度素唔記得,但一定係米蘭市出身
所以成日都話由佢兩個做隊長
加度係好似係在流浪度買番黎
/哥斯達古達係咪﹖

舊 09-29-05, 04:39 AM   #112
clie

引用:
加度係好似係在流浪度買番黎
/哥斯達古達係咪﹖
係,但係佢之前係打意甲

和o左2:2,一如之前所料,後防有問題
第二球任人係中場推,推到順就射世界
舊 09-29-05, 04:46 AM   #113
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
真係唔明安察季前都唔買D後防番 ,E家後防老化晒,剩得經驗賣

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-05, 04:50 AM   #114
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
贊古奴夫斯基出過未...
其實卡拿迪斯踢得唔錯
尼斯達拍返馬甸尼打中路
始終尼斯達同史譚唔夾

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-05, 04:55 AM   #115
Dor
Game Master

引用:
作者: DevilElvis
真係唔明安察季前都唔買D後防番 ,E家後防老化晒,剩得經驗賣
買人方面係唔關佢事
意甲既領隊既權力咁英超既咁大

舊 09-29-05, 08:15 AM   #116
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
重要看看有無錢!今年AC買了甚麼人!好像只得一個前鋒

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-05, 09:07 AM   #117
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Coquelicot
其實卡拿迪斯踢得唔錯
尼斯達拍返馬甸尼打中路
始終尼斯達同史譚唔夾
我睇親佢兩個一齊打中堅,就成日都會疊哂位,有時個波到佢地兩個中間,往往會遲疑一陣先知由邊個黎清個波...
我自己打WE9都只會用Nesta同Maldini打中堅,Kaladez打左閘,Stam做大後備啦。...

引用:
作者: 書仔
重要看看有無錢!今年AC買了甚麼人!好像只得一個前鋒
仲有:
1. 贊古奴夫斯基
2. 禾高
3. 基拿甸奴
4. 韋利
好似仲有架,不過唔太記得。... \

此篇文章於 09-29-05 09:13 AM 被 柴崎幸 編輯。
舊 09-29-05, 09:12 AM   #118
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: clie
和o左2:2,一如之前所料,後防有問題
第二球任人係中場推,推到順就射世界
唉,呢場同上屆決賽有乜分別?!
咪又係領先情況底下俾人連追...
次次都話會吸取教訓,結果咪又係咁...

舊 09-29-05, 10:47 AM   #119
Bigwater

引用:
好好多tim.......

派路

佢係國米的人,過左黎我地到
舊 09-29-05, 10:49 AM   #120
Bigwater

引用:
作者: Coquelicot
贊古奴夫斯基出過未...
其實卡拿迪斯踢得唔錯
尼斯達拍返馬甸尼打中路
始終尼斯達同史譚唔夾
我都唔知贊古點解買左唔出

卡拿迪斯不嬲都係好野,如果唔係車仔點解會想買佢,我都唔明肥安點解成日唔用佢

我好想快d炒左肥安,佢好廢
舊 09-29-05, 10:59 AM   #121
seraph
Game Master

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Bigwater
我都唔知贊古點解買左唔出

卡拿迪斯不嬲都係好野,如果唔係車仔點解會想買佢,我都唔明肥安點解成日唔用佢

我好想快d炒左肥安,佢好廢
唔係話贊古奴夫斯傷左咩??

馬甸尼...佢....超慢呀依家......

舊 09-29-05, 11:52 AM   #122
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: seraph
唔係話贊古奴夫斯傷左咩??
佢都三十七八歲啦,唔要求得咁多,所以佢打中堅位最o岩。
另外,大家有冇覺得Dida好似比以前跌左watt咁?...

此篇文章於 09-29-05 11:56 AM 被 柴崎幸 編輯。
舊 09-29-05, 11:55 AM   #123
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

AC米蘭歐冠杯客場遭沙爾克逼平,西多夫開賽21秒閃電進球

路透德國蓋爾森基興電---沙爾克04(史浩克04)周三在兩度落後情況下奮起反擊,主場2-2逼平AC米蘭,不過客隊此役收獲歐洲冠軍聯賽(歐洲聯賽冠軍杯)歷史榜中排名第三的最快進球。

第100次亮相歐冠杯的西多夫(施多夫)開場僅21秒就敲開沙爾克04球門,但頑強的沙爾克04第三分鐘就由索倫拉爾森(Soren Larsen)頭槌將比分扳平。

舍甫琴柯(舒夫真高)第59分鐘頭槌命中,米蘭軍團再度取得領先,不過沙爾克替補(後備)出陣的阿爾騰托普(夏美艾天托)在終場前20分鐘怒射破門,將比分定格在2-2平。

上屆亞軍AC米蘭目前以兩輪比賽積四分佔據E組榜首。沙爾克04目前僅積一分。

舊 09-29-05, 11:59 AM   #124
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
Dida我覺得是跌左少少,可能後防有些亂

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-05, 12:39 PM   #125
clie

引用:
作者: seraph
但係第二球個傳中勁靚,佢係背晒龍門斬架,個球好急墜落點好準
好耐都冇見過佢出到咁好既波

基拿尋晚唯一貢獻係越位數字,正如阿愉所講佢同舒夫冇乜默契

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:09 AM

手機版 | APP版