Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-14, 01:58 AM   #76
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
今日用兩把三星劍合把四星弓出來,得物無所用……
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 12:03 AM   #77
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
合成好明顯係亂數黎
不過係咁刷關卡同抽PT出一堆武器
自己都合到把5星劍出黎
雖然我冇5星人用劍orz
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-14, 02:52 PM   #78
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=...nA=698&tnum=12

出左經驗關,15體一場,要改日本時間先見到
同埋每場經驗都不同
即係遇金會多好多...
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-14, 12:19 AM   #79
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
出咁耐終於有EVENT, 我仲以為營運已經放棄

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-14, 12:34 AM   #80
魔法之子
Game Master

聖誕釘宮睇黎不錯
希望係打出黎3星進5星啦
有得打希望打夠5隻
舊 12-18-14, 11:37 PM   #81
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

Nintendo Switch ID4064 9412 4240
XBox Live GamertagFrancisFantasy
ttp://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26936&snA=810&tnum=1
中華系..

舊 12-26-14, 07:15 PM   #82
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
睇完頭版,再刷左隻4星飛龍就開局了。
但呢隻game唔係隻隻都可以進化?我隻4星已經無得進化。
如果要練等級,只有不停打佢D限時event?互食係唔會升level?
另外,其實D兩星卡係唔係可以全部賣得?抑或可以進化成4、5星?
武器合成又係玩到頭都大晒,5把弓可以合成一個盾,究竟咩道理?
點先可以有效合到一把4、5星武器?睇完巴哈都唔多明白。
暫時有唔少問題,希望各位幫忙解答。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-14, 07:55 PM   #83
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
睇完頭版,再刷左隻4星飛龍就開局了。
但呢隻game唔係隻隻都可以進化?我隻4星已經無得進化。
如果要練等級,只有不停打佢D限時event?互食係唔會升level?
另外,其實D兩星卡係唔係可以全部賣得?抑或可以進化成4、5星?
武器合成又係玩到頭都大晒,5把弓可以合成一個盾,究竟咩道理?
點先可以有效合到一把4、5星武器?睇完巴哈都唔多明白。
暫時有唔少問題,希望各位幫忙解答。
可唔可以進到5星可以睇呢個表
http://pok.mozest.org/unit/killhime/..._content=embed

互食係升能力唔係升LV,會升咩能力食之前會睇到
而家最好升LV係第一章5-10,一場1523EXP
經驗值係全隊平均分
所以只出一隻想練的加隻可以單挑的朋友大腿係最快升單隻LV
剛更新的二章未打完就未知啦

武器合成係RANDOM
好似有少少公式但最後都係運
最好係兩把咁合,因為兩把合同五把合都係一樣星數可升可跌...用兩把咁合等於多幾次機會
我合到現在最好一次係兩把3星劍合成魔剣アクマバイス
其他幾把5星槍,杖,盾都係唔同武器隨機變...

舊 12-26-14, 11:10 PM   #84
傑斯特
Game Master

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDjasterhk
XBox Live Gamertagjasterhk
最想齊反而係命中200個堆玩具武器
唔知補師用來打人會點(易中D?)

5星武唔一定好用
寧願用D高必殺3,4星武
item位太少,又唔想加,合武器活動要好多位擺料
傑斯特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-15, 12:43 AM   #85
psidef

註冊日期: Apr 2007
兩抽芭蕉扇......守姫.

舊 01-01-15, 08:22 AM   #86
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
我都係2抽芭蕉扇不過係魔姫

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 04:11 PM   #87
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

我抽中4星青龍偃月刀,點知原來無得進化...
而家可以進化上5星既卡真係少得咁可憐?

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
舊 01-02-15, 08:23 PM   #88
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
130粒石抽, 無5星角 中左新4星係芭蕉扇同青龍刀
都係繼續放置login算了
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-02-15, 08:53 PM   #89
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Bahamut 查看文章
130粒石抽, 無5星角 中左新4星係芭蕉扇同青龍刀
都係繼續放置login算了
芭蕉扇唔係可以進化成5星嗎?

舊 01-03-15, 12:52 AM   #90
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
芭蕉扇唔係可以進化成5星嗎?
係可以, 不過抽左咁多下都唔直接出5星就係唔爽

此篇文章於 01-03-15 12:56 AM 被 Bahamut 編輯。
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-03-15, 01:29 AM   #91
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
直接由5星升其實勁極有限

舊 01-03-15, 05:08 AM   #92
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

引用:
由4升5仲勁過一出就5喎

舊 01-11-15, 01:30 PM   #93
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

一儲夠石就試抽,不過全部都係3星,重要係D升唔到4星既卡...
呢隻咁既game,點吸引到人課金架?

舊 01-11-15, 01:35 PM   #94
魔法之子
Game Master

玩呢隻做乜課金
練主角群算啦
友抽出又勁
舊 01-13-15, 08:16 AM   #95
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

想問一問,如果要打暴走event,係咪應該等5個人滿晒LV先好去試?
我而家既陣容係咁,請問有無咩人要換走?
(後備)

最尾一隻行得好慢,有無咩嘢可以令佢行多幾格?

另,有無D咩竅門會容易打D?
Thanks a lot。

此篇文章於 01-13-15 08:22 AM 被 柴崎幸 編輯。
舊 01-20-15, 01:50 AM   #96
魔法之子
Game Master

雖然已經過左時間
隻新暴走姬30 ap超惡夢
冇隻70+既最好唔好打
開石con機都係燒到石
舊 04-11-15, 12:32 AM   #97
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
仲有無人玩依隻野?3隻4星開左5星進化都幾勁下
咁岩3隻都有晒,不過得草薙剣夠lv進
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-15, 10:08 AM   #98
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

引用:
作者: Gashapon™ 查看文章
仲有無人玩依隻野?3隻4星開左5星進化都幾勁下
咁岩3隻都有晒,不過得草薙剣夠lv進
我之前斷左一排,近來都玩返。
今日有幾張可以打到角色既關卡限定,睇返資料原來全部3星卡都可以進化成5星卡。
我都有隻可以進5星既草薙劍,原本升爆左放入倉,而家可以打素材等進化啦!

舊 04-11-15, 10:31 AM   #99
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
今日有幾張可以打到角色既關卡限定,睇返資料原來全部3星卡都可以進化成5星卡。
我都有隻可以進5星既草薙劍,原本升爆左放入倉,而家可以打素材等進化啦!
http://gamebiz.jp/?p=142538

自同BF合作有玩番
之前開左既合作活動隻BF女主同武器都有拎到
佢加大番一D原本唔可以進既卡都算有點改善

https://pk.fg-games.co.jp/news/detail.html?page=1286
另入CODE會有隻可進5星既3星
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-15, 11:56 AM   #100
Gashapon™

註冊日期: Dec 2003
引用:
依幾隻每隻開左3日架喇,今日先打實唔夠ap打
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
今石洋之「キルラキル」2期の予定はなし丨TRIGGER制作 money 日本動漫畫討論版 600 03-24-19 02:27 PM
2.14 Kill la Kill 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 02-14-14 06:20 PM
[廣告 - CW] 【CW37】[Z1/墮落願望 ]キルラキル_KILL LA KILL 皐蛇新刊 淨湖+ Cosplay同人MIX討論區 1 02-04-14 07:24 PM
[作品發表] 鬼龍院皐月-kill la kill! 月牙火介 Cosplay同人MIX討論區 3 10-28-13 11:27 PM
PS2「Phantom-PHANTOM OF INFERNO-」 |0| H-GAMEの部屋 7 09-11-02 01:24 AM

現在的時間是 01:51 AM

手機版 | APP版