Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-29-17, 11:45 AM   #26
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 阿聰 查看文章
上星期忍唔住去咗老美ESHOP DL咗,好刺激!
ADVANCED難度已經好爽,就快玩到去EXPERT難度。

不過電腦D車都開得好快,有冇咩技巧可以再加強表現?
請問最多可以多少人玩?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 11:49 AM   #27
阿聰
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
引用:
作者: sonic 查看文章
請問最多可以多少人玩?
splitscreen 4人
local play 8人
online play 8人

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 12:46 AM   #28
二打六車手 c.p
Senior Gamer
かむい/剣聖かむい

註冊日期: Nov 2005
Wii U IDkamui-tcp
引用:
上星期忍唔住去咗老美ESHOP DL咗,好刺激!
ADVANCED難度已經好爽,就快玩到去EXPERT難度。

不過電腦D車都開得好快,有冇咩技巧可以再加強表現?
其實我暫時都無咩技巧可言,都係過住版開關開新車先,之後用新車再返轉頭攞第一咋
費話一句 :都係要熟路同食turbo 粒粒為主咁啦

舊 03-30-17, 08:05 AM   #29
阿聰

Nintendo Switch ID1803-0934-0218
引用:
作者: 二打六車手 c.p 查看文章
其實我暫時都無咩技巧可言,都係過住版開關開新車先,之後用新車再返轉頭攞第一咋

費話一句 :都係要熟路同食turbo 粒粒為主咁啦
好主意!我依家玩到hypersonic有兩個第一,
似乎先打一次開曬d杯唔好理攞唔攞到第一,
開曬後先至慢慢追返個第一返嚟。

我自己就覺得有d賽道用加速嘅時機唔啱影響排名。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 03-30-17, 09:32 AM   #30
sonic
Game Master

我都有啲心動想買,但撞正孖車XD
睇trailer好似無game play咁正既
舊 03-30-17, 10:24 AM   #31
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
百幾蚊買嚟玩到孖車出都抵啦,幾好玩
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 10:31 AM   #32
阿聰

引用:
同孖車唔同玩法啊⋯⋯GAME PLAY正過TRAILER啦!當F-ZERO玩就係了。
引用:
作者: WAL1 查看文章
百幾蚊買嚟玩到孖車出都抵啦,幾好玩
都唔使HK$160,15車,30賽道,遲下更新TIME ATTACK只會更完善,值得俾SHINEN賺。

舊 03-31-17, 02:06 AM   #33
sonic
Game Master

買左,落雨關超正
Trailer做得好差lor
舊 03-31-17, 09:17 AM   #34
阿聰

引用:
買左,落雨關超正
Trailer做得好差lor
OFFICIAL TRAILER係表達得唔太好,SHOW唔到個速度感,
WII U版我都仲忍到手冇買,但見到SWITCH真實GAMEPLAY我就投降了⋯⋯

有兩關都係落住大雨比賽,好刺激。

舊 03-31-17, 09:32 AM   #35
sonic
Game Master

引用:
OFFICIAL TRAILER係表達得唔太好,SHOW唔到個速度感,
WII U版我都仲忍到手冇買,但見到SWITCH真實GAMEPLAY我就投降了⋯⋯

我都覺最正係落雨既關,遊戲畫面靚,FPS夠60真係好爽
舊 03-31-17, 09:39 AM   #36
阿聰

引用:
我都覺最正係落雨既關,遊戲畫面靚,FPS夠60真係好爽
我覺得老任應該私有化SHINEN或者俾D PROJECT佢地做,
呢個小團隊真係痴鬼線,SWITCH機能都唔算好勁但畫面可以做到好勁爆!
個CASE有D似以前名越稔洋走去整F-ZERO AX/GX操GC機能嘅功力。

舊 03-31-17, 10:24 AM   #37
WAL1
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2002
係咪可以同frd online開房對戰?
WAL1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 10:32 AM   #38
sonic
Game Master

引用:
要今晚試左先可以話你知
舊 03-31-17, 10:41 AM   #39
阿聰

引用:
應該要等稍後更新檔出咗之後先可以同frd online對戰。

舊 04-01-17, 10:15 PM   #40
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
類型其實唔太同
哩隻主要係for單人玩多

引用:

無買wiiu版+1

隻game連d音樂都跟足FZERO

此篇文章於 04-01-17 10:41 PM 被 catho7 編輯。
catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-17, 12:03 AM   #41
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
啱啱都買左,畫面好靚,暫時玩左一關~好鬼刺激!
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-17, 07:07 PM   #42
阿聰

引用:
作者: catho7 查看文章
無買wiiu版+1

隻game連d音樂都跟足FZERO
我見shinen都好有誠意加強畫面同內容,
加上今次switch夠力推真1080p 60fps,
又趕得切上switch首發,買機後搞好eshop馬上fall水。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 04-05-17, 03:12 PM   #43
sonic
Game Master

SUBSONIC 難度,最後那關已經過唔到,有大大可以教我秘訣嗎?
舊 04-05-17, 03:21 PM   #44
阿聰

引用:
SUBSONIC 難度,最後那關已經過唔到,有大大可以教我秘訣嗎?
記熟D路同BOOST位置(當然藍/黃要揀啱顏色),食多D點點係直路或者跳台前一段路用。
遊戲以攞總分第一為重,唔一定要36分先可以攞總分第一,
電腦都會炒車,所以只要努力作賽到最後唔好放棄就有機會。

我玩到HYPERSONIC頭兩個杯都係攞總分第一,但都唔係36分完成。

舊 04-06-17, 12:21 AM   #45
catho7
Game Master
焗肉醬貓

註冊日期: Aug 2002
Wii U IDcatho7
Nintendo Switch IDSW-2641-5503-7716
3DS Friend Code0533 4943 9848
引用:
3條賽道都玩唔掂?
如果成日炒就少d用booster,或者換車試下

SUBSONIC無得屈速,確實係難d的

catho7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-17, 07:25 PM   #46
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
wink

有隻 Redout,又係好似:
*** updated 6 月 20 日發售 ***

https://www.youtube.com/watch?v=MYJCTnjS4u4

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]

此篇文章於 04-30-17 02:34 AM 被 八仙果 編輯。
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 05:10 PM   #47
阿聰

FAST RMX VER 1.2更新已推出,
加咗TIME ATTACK同ONLINE FRIEND對戰功能。

舊 04-19-17, 05:28 PM   #48
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
作者: 八仙果 查看文章
5 月有隻 Redout,又係好似:

https://www.youtube.com/watch?v=MYJCTnjS4u4

點解要撞game呢
唔出標題真係唔識分

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[西片] Fast & Furious 9 (2019) david 電影版 18 12-10-21 12:49 AM
[WiiU] FAST Racing Neo | eShop 6402oen 電視遊戲討論版 5 08-31-16 01:09 AM
[西片] Fast 8 (2017) david 電影版 2 08-04-16 12:02 PM
[PSP]The Fast and the Furious neo2046 手提遊戲機討論版 5 04-06-06 01:06 PM
[PS2]Fast and the Furious neo2046 電視遊戲討論版 0 04-06-06 12:31 AM

現在的時間是 07:18 AM

手機版 | APP版