Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-15-18, 08:47 PM   #12976
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
應該食唔到舊機啦掛....

https://twitter.com/srw_xomg/status/...328360961?s=19

呢隻係....

Omg女筆....

https://twitter.com/srw_xomg/status/...075736577?s=19

https://twitter.com/srw_xomg/status/...661396992?s=19
由手機版發出

此篇文章於 06-15-18 08:51 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-18, 08:51 PM   #12977
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
營運究竟有幾喜歡筆頭⋯

綺羅星!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-18, 09:41 PM   #12978
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
ao另一個女角

應該食到舊高杯,都冇換衫

此篇文章於 06-15-18 09:44 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-18, 09:51 PM   #12979
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
睇黎真係咁黑 XD 射晒先出筆頭,應該又會破獲平衡了,不過本身111石我應該都唔中架啦 XD

如果神得濟唔知會唔會又重打仲好 XD
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-18, 10:41 PM   #12980
J+1
望過黎呀!!!!!!

食唔到係指白炎....之前部垃圾想循環再用嘅可能性....

神機...
等生放之後再講...英格幾時出場
由手機版發出

此篇文章於 06-15-18 10:44 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-15-18, 10:57 PM   #12981
ShinDou

見D日本仔講黑天使,乜真係會出咩﹖就係再下期活動﹖但筆頭呢D應該點睇都係神機,佢隻隻大器都屈到下1代出都繼續神機既
舊 06-15-18, 11:01 PM   #12982
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
哦,指白炎,咁應該唔得,成部都唔同晒,好似後繼機嚟
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-18, 11:41 PM   #12983
ShinDou

鬥滅大佬LV10轉左好多個陣最盡都係打160萬,40%BONUS
舊 06-16-18, 03:08 PM   #12984
ShinDou

隻紫筆OMG冇想像中咁神喎,同盾筆差唔多,係多左兩下唔死,命回速高D,招必大力D帶直擊咁,估唔到唔打盾筆面喎 @@

活動POOL唔放凸到既筆頭落去俾人抽,因為太屈﹖

此篇文章於 06-16-18 03:19 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-16-18, 03:20 PM   #12985
J+1
望過黎呀!!!!!!

Nc美少年食到綺蘿星個指應該可以擺個神速盾陣玩下...
由手機版發出
舊 06-16-18, 03:22 PM   #12986
ShinDou

問題係太易死了,而家果D基本上1定係號拍住3P,有黑妹仲煩,你1下殺唔到號,到3P出招就秒到你成場咁濟,唔駛打 @@

重打既話得紫筆冇用,另外兩隻鬥雞又冇乜用,唔重打了 XD

唔信營運遲D唔會出筆頭上位互換,可能又係要等出水著/聖誕版先再勁D

此篇文章於 06-16-18 03:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-16-18, 03:32 PM   #12987
J+1
望過黎呀!!!!!!

比人打爆冇所謂啦,個個陣都差唔多樣冇新意...

隻盾吞A都好似食到呢...
由手機版發出
舊 06-16-18, 03:38 PM   #12988
ShinDou

問題係抽番黎冇地方用得著個感覺好蝕 XD

活動首BGM駛唔駛咁吹眠曲 @@

此篇文章於 06-16-18 03:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-16-18, 05:52 PM   #12989
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ShinDou 查看文章
問題係抽番黎冇地方用得著個感覺好蝕 XD

活動首BGM駛唔駛咁吹眠曲 @@
首BGM不知幾美少年FEEL

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-18, 09:11 PM   #12990
ShinDou

岩岩鬥雞有人擺盾筆BUFF新果隻盾特效,盾美少年,盾TA,威龍,都係1隻新古夠殺
舊 06-17-18, 09:17 AM   #12991
ShinDou

有人抄我以前個守陣擺,原來有紫萬丈就好易打 XD 不過萬丈打唔到3P號,就算1下殺到號都俾3P秒殺,太快
舊 06-17-18, 09:59 AM   #12992
ShinDou

而家先睇到鬥滅獎品UPGRADE左 @@ 40萬有SP飛,30萬有紫碎,係上次鬥滅改版已經係咁﹖唔記得之前打幾多分添,平時好懶第1隻大佬1出就唔郁淨係打大佬

打大佬好似好少分﹖

其實係咪應該執垃圾打卒夠40萬分先打大佬﹖但大佬咪殺得好慢﹖而家LV11大佬紅血了,暫時得廿萬分,間房打左530萬出黎 @@ D卒探左出黎唔打又會消失,隻大佬係度走去殺卒又蝕左D分 @@
舊 06-17-18, 11:55 AM   #12993
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
原來鬥雞bug 仲未fix?? 號出必又hang死.....

鬥滅改版後去到40萬啊..唔係上個禮拜唔駛講好彩打到30萬

http://www.gaforum.org/showpost.php?...ostcount=12957

呢個禮拜好d 尋晚已經打到40萬.....不過係全放棄打中boss....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 11:59 AM   #12994
ShinDou

鬥雞號有BUG咩﹖見D人都仲係成日用號打我,我又成日打號都冇事 @@

蝕晒添之前應該連30萬都冇 @@ 冇左幾粒碎

我冇打中大佬架喇已經,你係有大佬出就打大佬﹖冇大佬就執垃圾殺卒﹖

原來而家反到有D萬丈陣,唔駛俾人屈完冇得反,好彩試下打先,之前1見就冇試 XD

此篇文章於 06-17-18 12:20 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-17-18, 04:49 PM   #12995
J+1
望過黎呀!!!!!!

綺蘿少年陣真係唔多得,1500層都係咁比人爆
由手機版發出
舊 06-17-18, 07:16 PM   #12996
ShinDou

乜而家千9分都刷到千6分黎打既﹖半澤社長無啦啦送分 @@ 我反佢加成20分 XD 睇番LOG我輸好似唔扣分,佢加4分咁多﹖仲以為加得1分 @@
舊 06-17-18, 10:08 PM   #12997
ShinDou

鬥雞見到有人掛藍白雞拉 @@ 咁快有人中到0.001%,有咁易中架咩﹖@@

睇清楚原來隻雞拉都勁,自己同身前加命回50%,行動500UP,加埋自己本身即係200%命回行動2千,CRI DAM又加100%擋100%,3分1血又加CRI50%,命回150%,行動千5UP,又有2次唔死,必殺補血送珠,直頭係朱雀上位版喎 @@

此篇文章於 06-17-18 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-17-18, 10:58 PM   #12998
ShinDou

今星期仲激戰過上星期,臨尾俾人踢出百大,11點岩岩反完人都係1739排148 @@ 而家D陣真係難打左好多,太多變化,好易諗錯野出錯陣,成日1入去俾人行先就可以禁番出去 @@
舊 06-17-18, 11:05 PM   #12999
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
事旦啦最後一個鐘殺上去幾多就幾多(發覺en5水比上個禮拜多左10幾支...越飲越多a )

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 11:06 PM   #13000
ShinDou

最後1個鐘先打上得切咩﹖我今日8點幾已經由千6開始衝 XD 都係岩岩衝得切

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:13 AM

手機版 | APP版