Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-23-14, 05:26 PM   #1551
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
冨樫

其實慣曬

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-14, 05:27 PM   #1552
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
動畫--這麼可愛的一定係男孩子最佳實証

舊 07-24-14, 01:52 AM   #1553
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
王子爭王位呢條線都應該會幾有趣...

舊 07-24-14, 02:17 AM   #1554
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
開頭以為王子係閒角
而家睇落似乎會係大主線之一.....

而且好明顯係王子分分鐘超好打.......
西遊係內鬼呢個真係比人估中左 之前西遊話護衛淨係需要佢一個人已經比人懷疑緊佢係內鬼

古勒比加真係練到佢想開特質系就開咁濟
而且最估唔到係佢會咁老實咁讚尼奧里奧 雖然唔係係佢面前讚

次回又休刊
點飛J算,無HxH睇既星期好悶

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新

此篇文章於 07-24-14 02:19 AM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 02:27 AM   #1555
Rance
The One
ガハハ

睇完三本柱令心情跌落谷底之後都係靠HxH洗淨心靈,停一個星期有返之後又要合併號又停,完全吊癮狀態...

舊 07-24-14, 02:36 AM   #1556
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
你要生生性性雙周丫丫丫丫丫丫

舊 07-24-14, 02:22 PM   #1557
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
越休越密
好驚呀

不過真係畫得好靚!

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 02:25 PM   #1558
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
王子呢D又食腦又變態睇落又好打對古惑比加應該有睇頭

舊 07-24-14, 02:36 PM   #1559
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
王子死亡FLAG喎,本身都話堂堂王子無理由殺左佢
家陣根本死硬
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 02:44 PM   #1560
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ShinShiden 查看文章
唔知有冇OUT到
見到 Hunter x Coolens會合作出眼鏡
http://the-eyewear.com/hunter/
其實O的架無咩特別,我對比加同KILLUA塊眼境布有興趣O的...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 06:23 PM   #1561
天空

有冇人留意到變態王子個度好似有條女比人紋緊身,個紋身好似係蜘蛛黎
唔通係新旅團成員黎?王子同旅團有路?

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
舊 07-24-14, 08:27 PM   #1562
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
真心個句,佢出月刊都無問題,佢唔好停就得……
個紋身我覺得似修羅像多d……

舊 07-24-14, 08:30 PM   #1563
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: 尼路 查看文章
不能同意你更多

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-14, 08:41 PM   #1564
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
今期講十二支入面如果有個洗左記憶嘅內奸就弊,咁其實最有嫌犯係牛牛喎
當夜神月咁,一醒番就奸到出汁,不過呢啲伏線,真係出都有排等

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 01:37 AM   #1565
天空

引用:
作者: 尼路 查看文章
唔知呢
硬係覺得係蜘蛛黎,仲要塊人皮係佢自已用番貼落自已身度

新CG一張
舊 07-25-14, 05:45 AM   #1566
吸血伯爵
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
七王子是否每人代表一種罪, 因當中提及了七原罪中傲慢和嫉妒
吸血伯爵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 09:03 AM   #1567
Kain

有BUG啦
十二支講平時咁多機密但係都係有CCTV既會議室講
古拿比加直頭食住花生睇佢地傾
看更先係內鬼
舊 07-25-14, 11:49 AM   #1568
Rance
The One
ガハハ

王子有十四個喎....

舊 07-25-14, 12:29 PM   #1569
尼路
The One

引用:
作者: 吸血伯爵 查看文章
七王子是否每人代表一種罪, 因當中提及了七原罪中傲慢和嫉妒
佢只係話原罪唔止七種,重有無知都係

舊 07-25-14, 12:45 PM   #1570
Kain

反而個國王完全唔似咁把炮
要D仔互殺都玩得起
舊 07-25-14, 01:23 PM   #1571
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
D王子都咁兇狠feel
國王應該都係扮豬食老虎啦
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-14, 01:42 PM   #1572
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
有無公主???
生咁多仔,一定有生女
當然唔知會唔會影響故事

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 07:30 PM   #1573
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
已經好耐冇跟呢套成N年了(一切都係富奸拖搞既錯!),聽聞新版動畫最新一集里昂里奧隔左咁耐終於出翻場不特止,仲要識得施展念能力打X剛老竇。

我只能講既係:打得好!

都唔知咩老竇黎既,里昂里奧都算係幫讀者觀眾出翻淡氣。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 07:46 PM   #1574
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
已經好耐冇跟呢套成N年了(一切都係富奸拖搞既錯!),聽聞新版動畫最新一集里昂里奧隔左咁耐終於出翻場不特止,仲要識得施展念能力打X剛老竇。

我只能講既係:打得好!

都唔知咩老竇黎既,里昂里奧都算係幫讀者觀眾出翻淡氣。
你幾時有里昂里奧可以打飛認真嘅老豆嘅錯覺
先唔好忘記設定上老豆係五大念能力者之一......我仲未講佢漫畫中出D bugs技

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-14, 08:04 PM   #1575
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冇睇漫唔知老豆有幾勁,但老豆哩下明顯擺明硬食吧
就算里昂里奧出招速度好高,但老豆都係望住佢哩招埋到身邊再硬食

再者我覺得老豆講得好啱,「佢親自話想見我?」
雖然明白里昂里奧心情,但以岡性格只要佢未死都一定係「搵」老豆

此篇文章於 07-30-14 08:07 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 03:07 AM

手機版 | APP版