Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-17-17, 09:25 AM   #37001
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
如果你遲d抽到/打到的話,我個人覺得黑貞插黑聖杯或者ぐたお(依張簡中版叫乜?)就99%時間都唔洗除架啦...

反正黑貞一定係同家裡蹲搭住上所以每turn扣500血等於無扣過

熱砂又係一個好選擇,但b版依家先5章應該要等成年?

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-17-17 09:28 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 11:33 AM   #37002
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
台版下星期金太郎up, 我無5星, 但已經有B叔、蘭斯和B狐, 大家認為搏不搏抽佢好?

按日版時間表, 開服後幾時有得抽沖田?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 12:09 PM   #37003
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: freemanl 查看文章
台版下星期金太郎up, 我無5星, 但已經有B叔、蘭斯和B狐, 大家認為搏不搏抽佢好?
按日版時間表, 開服後幾時有得抽沖田?
金時後2個月有本能寺ev就有沖田pu
引用:
作者: pet3 查看文章
式的那張用現在的A+10暴擊+20 還是轉 凜A+25(這個我有2張不會影響到士郎)
小弟會用凛,ザビ子未突感覺差少少

舊 06-17-17, 12:17 PM   #37004
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
Fate/Grand Order [BBちゃんの逆襲/電子の海で会いましょう!]大家抽爆BB的願望落空了

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
金時後2個月有本能寺ev就有沖田pu

小弟會用凛,ザビ子未突感覺差少少
之後轉吧
A10暴擊20後
和A25
暴擊後 那邊高攻點?

A25性能有包np up?
-----------

狂狗的技也要太多紅骨頭吧

只能打X-G嗎

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗

此篇文章於 06-17-17 12:21 PM 被 pet3 編輯。
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 12:35 PM   #37005
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
凛系令藍卡既輸出+np率上升,但比較重要既系可以提升寶具威力
因為式回np快,寶具威力都好重要
如果ザビ子突左的話小弟會揀ザビ子,但未突的話凛25%對小弟黎講會比較吸引

骨方面應該差不多有第1次hunting quest吧?到時再農骨會比較划算同冇咁辛苦
如果急要的話就打X-C大橋比較好,X-G都差唔多

舊 06-17-17, 01:03 PM   #37006
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
之後轉吧
A10暴擊20後
和A25
暴擊後 那邊高攻點?

A25性能有包np up?
-----------

狂狗的技也要太多紅骨頭吧

只能打X-G嗎

→lv7 19骨
→lv8 25骨
→lv9 48塵

兩樣都是消耗極高
不過先lv10 的是 2→3→1 吧
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 01:32 PM   #37007
pet3
The One

引用:
作者: digiharuka 查看文章
→lv7 19骨
→lv8 25骨
→lv9 48塵

兩樣都是消耗極高
不過先lv10 的是 2→3→1 吧
為什麼不是213

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊,3月仇瑪麗
舊 06-17-17, 01:50 PM   #37008
gingq7

註冊日期: May 2008
趁有時間, 打左20場600萬紅鬼和12場300萬紅鬼

本來用開 殺式+殺師匠+master藍魔放+藍豆, 都ok快,
之後藍豆食晒後試下用 奶光+妖后+master紅魔放+紅豆, 估唔到仲快, 奶光紅卡爆撃最多可以打到70幾萬
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 01:52 PM   #37009
digiharuka

引用:
為什麼不是213
CD空窗期.
技1 lv6 是-15%攻, lv10 -20%攻, 先到lv6也行
技3 CD8 和CD7 這一回合是差很多
舊 06-17-17, 02:44 PM   #37010
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
大概廿分鐘前紅鬼已被超渡
各位請去攻頂
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 02:57 PM   #37011
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: teealpha 查看文章
大概廿分鐘前紅鬼已被超渡
各位請去攻頂
黑丁又可出黎放火

舊 06-17-17, 06:32 PM   #37012
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: the fool 查看文章
真係俾我估中
雖然應該打多3次event就ok,但有d衝動想賣左兩隻エルキドゥ去升爆隻エミヤ佢
打多3次event搞掂?
一隻4星狗只加20喎...
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 06:58 PM   #37013
細路翔
The One

用上次羅生門同上個月送既石符追多30連終於出媽媽

睇款老豆都係要等fz活動翻兜先有機

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-17-17 07:01 PM 被 細路翔 編輯。
舊 06-17-17, 11:33 PM   #37014
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
而家奶光條血刷到一半左右
係紅鬼太多血定奶光多人刷
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-17, 11:52 PM   #37015
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 血之淚 查看文章
而家奶光條血刷到一半左右
係紅鬼太多血定奶光多人刷
係紅鬼麻煩,騎職令到梅明增加不確定性,加上紅咭耐性,變得難打爆發力。
重有紅鬼減cit 傷,連jack綠咭爆擊都難打咗。

反而奶光媽媽無晒啲麻煩耐性同技能,只係單純高攻。

另,5符出彩光,射斜咗船長
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 02:11 AM   #37016
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
估唔到黑茶咁硬,食左兩次媽媽寶具都未退場(第一次有孔明技2,之後食普攻可以0傷第二次扣左8千幾都仲有2千幾血)
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
打多3次event搞掂?
一隻4星狗只加20喎...
係喎,記錯左tim
咁即係唔賣人就有排都升唔爆
早知早幾日抽新宿弓果陣D4星唔好攞去升寶具orz

舊 06-18-17, 07:05 AM   #37017
細路翔
The One

紅鬼就咁搵隻莉莉絲依D唔上唔落既中游角色都可以壓住打架喎

奶光打得快唔係因為佢比信信剋住咩,個個都一定有信信咁際

英國說大家抱團死
舊 06-18-17, 12:33 PM   #37018
pet3
The One

打紅骨打到脫力
3場先出一粒

狗狗什麼時候會有
用他又粗又長的插進斯卡哈體內的幕間劇情

FGO 目標預算

此篇文章於 06-18-17 01:55 PM 被 pet3 編輯。
舊 06-18-17, 05:34 PM   #37019
血之淚
Crazy Gamer

以為打完奶光條血就冇得再打
爆豆刷咗39場300血衝到2億
剩抵果1億hea打算數
舊 06-18-17, 05:50 PM   #37020
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
三色鬼都有得再打架wor
咁快爆定

舊 06-18-17, 06:04 PM   #37021
血之淚
Crazy Gamer

奶光打得最快
大腿船長、梅林、土方
唔食豆最快1 turn,最慢3 turn打完
三色鬼可以快刷嘅得綠鬼做到但一定要食豆
唔等啦
舊 06-18-17, 06:46 PM   #37022
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
因為媽媽最易打

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-17, 07:00 PM   #37023
細路翔
The One

我第一次打依個EVENT

有無人解釋下點解GD最後咁想比媽媽抱a?

英國說大家抱團死
舊 06-18-17, 08:03 PM   #37024
digiharuka

引用:
作者: Sar8 查看文章
三色鬼都有得再打架wor
咁快爆定
近20粒大團子不現在消, 要等最後一天麼?

狂打300萬最好了, 掉的item不會比600萬少
舊 06-18-17, 10:45 PM   #37025
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: digiharuka 查看文章
近20粒大團子不現在消, 要等最後一天麼?

狂打300萬最好了, 掉的item不會比600萬少
我都係覺得現在爆定好,
最少現在易打時打夠3億,
之後就可以自殺隊
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:11 PM

手機版 | APP版