Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後
手機平板遊戲討論版>[IOS][AN]ドラゴンボールZ ドッカンバトル
GN00508771 05:26 PM 05-03-15
只能講越多菲生係手就會越慘 今次event
超合Game魂 06:39 PM 05-03-15
終於打到跌隻速菲

係唔係要打多1隻用黎變金菲
psidef 09:51 PM 05-03-15
我連無閑都未搞掂......
神名レオ 11:21 PM 05-03-15
想問下大家打金菲利章係咪肯定最後個關z hard會跌?
打左十幾次一個都冇!
沈賦權 12:19 AM 05-04-15
作者: psidef:
我連無閑都未搞掂......
隻無閑有乜用?
GN00508771 01:11 AM 05-04-15
作者: 李奧涼介:
想問下大家打金菲利章係咪肯定最後個關z hard會跌?
打左十幾次一個都冇!
我出左好多次...
soda 01:20 AM 05-04-15
神早覺完隻速菲想另外再打隻覺醒做金, 竟然依兩日出都唔出隻...
ammms 08:02 AM 05-04-15
金菲齊三係咪可以打其他關?
例如我要拎最終形態個章
係咪應該打大佬係最終形態果關?

作者: soda:
神早覺完隻速菲想另外再打隻覺醒做金, 竟然依兩日出都唔出隻...
而家已經可以覺醒了?
soda 09:33 AM 05-04-15
未, 我打定多隻姐
GN00508771 12:32 PM 05-04-15
作者: ammms:
金菲齊三係咪可以打其他關?
例如我要拎最終形態個章
係咪應該打大佬係最終形態果關?

而家已經可以覺醒了?
感覺上BOSS係咩形態就易出番該形態的章⋯⋯

喪刷緊第一形態 仲差30個⋯
GN00508771 01:30 PM 05-04-15
午飯時間打左三場強襲 新生菲利軍...

出左了.....但亦代表我要刷既菲利章又多一倍

42 24 24 42 9 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
ammms 02:44 PM 05-04-15
作者: GN00508771:
午飯時間打左三場強襲 新生菲利軍...

出左了.....但亦代表我要刷既菲利章又多一倍

42 24 24 42 9 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
我唔明
唔係可以合完先覺醒咩?
要咁多 set 做咩?
hokhin 02:59 PM 05-04-15
重未出到速菲利..><
hokhin 03:01 PM 05-04-15
想問下新生菲利軍隻菲利會係地圖邊度出來/ \ 一次都未見到
GN00508771 03:39 PM 05-04-15
我唔明
唔係可以合完先覺醒咩?
要咁多 set 做咩?
我有 機菲 速菲 第一形態菲
ammms 04:19 PM 05-04-15
我有 機菲 速菲 第一形態菲
咁點解唔打多幾隻速菲?
食完再覺好過你打得咁辛苦喎
GN00508771 05:39 PM 05-04-15
其實我唔係好明你句 「合完先再覺」。同「食完先覺」係咩意思?
ammms 08:40 PM 05-04-15
唔係搵隻技 10 菲覺醒
之後就變 Lv10 金菲?
GN00508771 09:18 PM 05-04-15
唔係搵隻技 10 菲覺醒
之後就變 Lv10 金菲?
哦~~你講必殺技....我冇信心 下星期5前可以升齊LV+打齊章

所以我放棄必殺技升盡
GN00508771 01:31 PM 05-05-15
キタ!!!!!!!

又係午飯時間 一抽SSR青頭空!!

不過⋯⋯冇界王神個章⋯覺醒唔到
沈賦權 11:20 PM 05-05-15
キタ!!!!!!!

又係午飯時間 一抽SSR青頭空!!

不過⋯⋯冇界王神個章⋯覺醒唔到
我都聽過好多人講中午抽到SSR,等我下次都試下先。
janicebb 08:52 AM 05-06-15
隻速菲終於畢業
leftmonkey 12:01 AM 05-07-15
有無邊位師兄知道咩方法可以提高跌素材同角色的概率?見Uwants有師兄教方法,但好似唔系個個都教,所以系度問下有無人知點搞?
神名レオ 06:59 AM 05-07-15
作者: leftmonkey:
有無邊位師兄知道咩方法可以提高跌素材同角色的概率?見Uwants有師兄教方法,但好似唔系個個都教,所以系度問下有無人知點搞?
我都見,講到好神咁,但就唔肯教人
只見同人鬧足幾版,又勁串小學雞咁
咁其實係咪真係有方法必出,如果真係有無理由得佢知喎
leftmonkey 10:04 AM 05-07-15
作者: 李奧涼介:
我都見,講到好神咁,但就唔肯教人
只見同人鬧足幾版,又勁串小學雞咁
咁其實係咪真係有方法必出,如果真係有無理由得佢知喎
應該系有的,見有人系成功過,的確5系人人都教。
都可以理解的,如果教太多人傳得多就被封,自己無著數
第一 ... 11 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 31  ... 最後

返回主題版面