Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-17, 10:19 AM   #101
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
隻潛水艇原本係宇宙船嚟,只係被downgrade成潛水艇。
隻新艦仲勁,因為修理技術不足,在動畫中只係發揮出幾個%戰鬥力。
只睇過無記版動畫(淨記當時好似星期六播)
都好似冇乜大型機械人

OP好聽以外完全冇動力去追

就算有機人都係天空之城細規模戰爭版.....

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:21 AM   #102
PatrickNo42
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2012
有天使龍seed系列終於可以功成身退

既然有buddy咁我可以期待下集有銀河機攻隊嗎XD
PatrickNo42 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:22 AM   #103
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 遊雲gspirit 查看文章
有鐵血有牙簽弩....
到時一架二架高達等勁機被秒爆果陣,實炎上多次都似....XD [唔改設定/ending的話]
二流駕駛員先唔識避
機戰一堆ace怕咩
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:25 AM   #104
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Tano 查看文章
但隻潛水艇識飛出大氣層外又好似冇乜威能

魔法騎士重要繼續等
隻艦外星人超科技宇宙船來
有光線炮有field架
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:26 AM   #105
koreating

註冊日期: Jan 2006
咁魔動皇有機喇
koreating 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:29 AM   #106
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ゆり 查看文章
所以廣井王子幾時死左

佢D骨氣呢
由無限邊境中伏之後已經冇左貞節牌坊
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:32 AM   #107
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
wa唔比錢唔得啦
又聖戰士又飛雲又娜汀亞又魔裝機神

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 10:33 AM   #108
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
娜汀亞同飛雲都無得輸呀昆霸回歸

G復國死開啦, 還返三一俾我, 舊三一都殺呀還是係儲錢買三一帝王下集?
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 11:00 AM   #109
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: HakiK 查看文章
咁三明要有幾弱先符合返設定XD
我諗人工智能AI勁過三明(阿賴耶識)

舊 12-12-17, 11:13 AM   #110
金戰士
Insane Gamer
~~Nice~~

註冊日期: Mar 2007
PSN  IDkevinlaw1984
又係環保作品。。幾時有真正大作

舊 12-12-17, 11:36 AM   #111
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
PS4、PSV『超級機器人大戰X』香港繁體中文版第一支宣傳影片
https://youtu.be/jnRDurdfrV4

引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 11:43 AM   #112
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: 金戰士 查看文章
又係環保作品。。幾時有真正大作
想知你定義的大作係點
舊 12-12-17, 11:45 AM   #113
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: J+1 查看文章
想知你定義的大作係點
完全新規參戰作品!
冇舊野

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 11:47 AM   #114
J+1
望過黎呀!!!!!!

要全新規即係9成用晒近兩年作品 比著你會唔會受?
舊 12-12-17, 11:49 AM   #115
wang2009hk
Game Master

註冊日期: Nov 2009
3DS Friend Code2750 1121 2042
PSN  IDWang2008hk
XBox Live Gamertagwang2007hk
引用:
作者: 真!DC 查看文章
隻艦外星人超科技宇宙船來
有光線炮有field架
但這些在機戰來說很普通吧www

舊 12-12-17, 11:50 AM   #116
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
如果正式版可以好似香港繁體中文版第一支宣傳影片咁,
做到中日字幕同時顯示都幾有趣!

舊 12-12-17, 11:54 AM   #117
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
大改系統啲老鬼又話唔係機戰,唔改又吸引唔到新玩家,冇得搞架喎,等到養唔起team人就會自然消失。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 11:56 AM   #118
koreating

睇過港版條片,真係已用返香港嘅中文名,必買港版
koreating 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 12:01 PM   #119
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: koreating 查看文章
睇過港版條片,真係已用返香港嘅中文名,必買港版
唔見咗飛雲喎。
舊 12-12-17, 12:03 PM   #120
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
大改系統啲老鬼又話唔係機戰,唔改又吸引唔到新玩家,冇得搞架喎,等到養唔起team人就會自然消失。
靠xΩ 夠養啦
仲有我仲等緊機戰無雙
舊 12-12-17, 12:04 PM   #121
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
羅茲拿號正式名係第二世代型惑星間航行用亜光速宇宙船ヱルトリウム,古時係用作為登陸艦用?之後先改裝成潛水艇,係紅諾亞入面有好多架。
新羅茲拿號正式名係第四世代型超光速恒星間航行用超弩級万能宇宙戦艦ヱクセリヲン,
新羅茲拿號壽屋前幾年先出過模型,唔知有無機再販,羅茲拿號更加係逸品。

此篇文章於 12-12-17 12:07 PM 被 angelsky 編輯。
angelsky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 12:19 PM   #122
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: J+1 查看文章
靠xΩ 夠養啦
仲有我仲等緊機戰無雙
唔3D化係冇路行,但每次3D化都大爆死,其實OE個系統(承繼NEO)我幾鍾意,不過大家唔多接受,同埋冇實版賣所以少人玩過,依家配信終了想玩都冇得玩喇。

此篇文章於 12-12-17 12:24 PM 被 高級嘍囉 編輯。
舊 12-12-17, 12:28 PM   #123
charcsc2000
J神哥

Nintendo Switch IDcharcsc2000
PSN  IDcharcsc2000
點解呢隻沒NS版....唔想再買GAME係PSV度....
機戰應該要帶出街玩嫁...
charcsc2000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 12:30 PM   #124
yorkyork

註冊日期: May 2010
引用:
唔3D化係冇路行,但每次3D化都大爆死,其實OE個系統(承繼NEO)我幾鍾意,不過大家唔多接受,同埋冇實版賣所以少人玩過,依家配信終了想玩都冇得玩喇。
有D似正義聯盟電影,
兩邊都討好唔到兩頭唔到岸,
OE其實幾好玩啊
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-17, 12:30 PM   #125
高級嘍囉
Crazy Gamer

引用:
作者: charcsc2000 查看文章
點解呢隻沒NS版....唔想再買GAME係PSV度....
機戰應該要帶出街玩嫁...
X應該NS出前已經開始製作,我諗已經有另一個project開始咗。

NS機戰一定會有,不過唔知會係實驗作品定係主力作品。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Rise of the Tomb Raider (系列20週年紀念加強版 PS4/XBONE/PC 發售中) ahleung 電視遊戲討論版 451 11-22-16 10:03 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] ワンピース バーニングブラッド『ONE PIECE BURNING BLOOD』| 中文版 | PS4/XB1/PS Vita | 發售中 安安 電視遊戲討論版 4 04-21-16 10:39 PM
[徵求] PS4 / PSV Games DabaMyroad 買賣專區 2 11-10-15 07:10 PM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 04:53 PM

手機版 | APP版