Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-27-18, 06:51 PM   #251
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
用番當年既動畫做插入過場
應該自機戰F完結篇後就未試過

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-18, 06:55 PM   #252
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
原來台灣都係叫武一郎?

舊 01-27-18, 08:01 PM   #253
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDchownett
師傳最遠果招射程5仲要殘彈4, 大招成50en, 好猛獸特急潛力wo

舊 01-27-18, 08:47 PM   #254
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Rance 查看文章
原來台灣都係叫武一郎?
台灣都叫舒華辛力加?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-18, 03:28 PM   #255
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Rance 查看文章
原來台灣都係叫武一郎?

台灣有新舊版譯名??不過重點唔係飛雲
https://zh.m.wikipedia.org/wiki/%E9%...88%97%E8%A1%A8
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-18, 12:17 PM   #256
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-06-18, 03:40 PM   #257
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 02-07-18, 01:06 AM   #258
知世公主
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2009
機戰配信可能公告機戰X主角同第2彈PV

【PS4】創之軌跡~~已白金
【PS4】零之軌跡:改~~~開始中
【PS4】如定~~ 碧之軌跡:改
【PS5,PS4】英雄傳說 黎之軌跡 已白金
【PS5,PS4,steam】黎之軌跡Ⅱ -緋紅原罪- 已白金
【PS5,PS4】GT7努力中
【PS4】伊蘇IX 怪人之夜 已白金
知世公主 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-07-18, 10:59 AM   #259
真!DC
Banned User
奉行我道

今次咁神秘咁耐都唔公佈主角
由手機版發出
舊 02-19-18, 08:16 PM   #260
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

出現了! 成部僧侶咁.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 02-19-18 08:34 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 08:25 PM   #261
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

ZZ,F91有劇情
大肥沙有得用
勇者特急招4人合體係咪4部都可以用
鐵甲雙皇都有合體技

最後都show得部死神同第6騎士出黎,所以呢部野d招會執過定都係照搬

舊 02-19-18, 08:43 PM   #262
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: chow263 查看文章
ZZ,F91有劇情
大肥沙有得用
鐵甲雙皇都有合體技

最後都show得部死神同第6騎士出黎,所以呢部野d招會執過定都係照搬
畫面嗰部咩嚟

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 08:56 PM   #263
真!DC
Banned User
奉行我道

https://www.youtube.com/watch?v=lTaejOJQDaI
女主確定

舊 02-19-18, 09:01 PM   #264
chow263
Game Master
壯哉我大雞神

引用:
作者: HONDA 查看文章
畫面嗰部咩嚟
geass R2朱雀基友部機

舊 02-19-18, 09:02 PM   #265
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

紅色的那傢伙同夜鶯係隱藏要素
而且會唔會逆襲係秘密

此篇文章於 02-19-18 09:14 PM 被 GN00508771 編輯。
舊 02-19-18, 09:28 PM   #266
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: chow263 查看文章
5人來

舊 02-19-18, 09:38 PM   #267
拉辛斯基
Game Master
Evertonian

PSN  IDradzinskiJP
魔裝機神 搞乜咁脫力....明明OG 好燃架WOR招火鳥
拉辛斯基 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 09:46 PM   #268
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-18, 09:53 PM   #269
ゆり

註冊日期: Nov 2004
對唔住男主成個路人NPC咁既做形再加上部機咁既樣我真係唔識欣賞

舊 02-19-18, 10:06 PM   #270
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

部機我Ok 喎,至少第一眼就知係魔法機.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 02-19-18, 10:06 PM   #271
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 拉辛斯基 查看文章
魔裝機神 搞乜咁脫力....明明OG 好燃架WOR招火鳥
OG同正傳唔同公司做
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 10:11 PM   #272
真!DC
Banned User
奉行我道

睇個款主角機應該有第二形態吧
對翼點睇都開得
由手機版發出
舊 02-19-18, 10:14 PM   #273
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
部機我OK,但人設我完全唔OK

舊 02-19-18, 10:17 PM   #274
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
男主係沙慈嚟㗎..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-18, 10:29 PM   #275
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
主角機果然係魔法型,女主吸引d,第一眼以為係獸人
兒家果然都係有奇怪生物既副駕?V甘樣有買野系統,所以今集都係隻鳥係特別背景?
機甲巴打既合體技原作好有力喎,呢到只係一齊衝去斬一刀?而且甘睇好似只係招,無得強化機體
唔怪加娜丁亞!9月出模型!
MD果堆都出!果d係幾型
有夜鶯用!hi-v出炮都唔錯,連雙魔神都有,可唔可以比招寶同沙都黎招合體技?
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Rise of the Tomb Raider (系列20週年紀念加強版 PS4/XBONE/PC 發售中) ahleung 電視遊戲討論版 451 11-22-16 10:03 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] ワンピース バーニングブラッド『ONE PIECE BURNING BLOOD』| 中文版 | PS4/XB1/PS Vita | 發售中 安安 電視遊戲討論版 4 04-21-16 10:39 PM
[徵求] PS4 / PSV Games DabaMyroad 買賣專區 2 11-10-15 07:10 PM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 07:42 PM

手機版 | APP版